На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП

Червените обявиха първи април за "Деня на ГЕРБ"
Обновена: 1 апр 2011 17:30 | 1 апр 2011 17:29,
808
На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП
Колаж: БСП

"Време е да се вслушате в думите на премиера, че съжалява, че е съставил правителство, и грешката да бъде поправена".

Това заяви на депутатите от мнозинството депутатът от БСП Ангел Найденов, който от парламентарната трибуна прочете декларация по повод първи април – Деня на шегата.

Още по темата
"Първи април е Денят на ГЕРБ заради обещанията на тази партия още преди да дойде на власт", каза Найденов.

В декларацията на червените не на шега се посочва, че част от обещанията на правителството са били за запазване и откриване на нови работни места, а регистрираните безработни са се увеличили със 100 хиляди.

"Да не говорим за химерата за създаване на фонд за подпомагане на земеделските производители", добави Найденов и посочи, че броят на осигурените лица е намалял с 237 000.

"Не мисля, че на селскостопанските производители им е смешно, че вече има трети шеф на ДФ „Земеделие”. Ами магистралите върху пепел? Не е смешно, тъжно е. Запомнете, че на лъжата мандатът е къс", каза депутатът.

"Лъжа беше, че от юли 2010 г. ще въведете механизъм за увеличаване на минималната работна заплата и пенсиите. Новото обещание: че те ще си стоят замразени до 2013 г. Човек да го е страх какво ще последва след края на това управление. Как да не ви честитим първи април, след като толкова се потрудихте?", добави Найденов.

По думите му няма нужда да се припомня, че всички обещания от управляващите отиват в хладилника.

"Във вашия хладилник обаче, защото в този на обикновения българин отдавна няма нищо. Приехте данък „колиба” вместо данък „лукс", припомни депутатът.

Според него икономиката на България вече 2 години си почива и чуждите инвеститори са спрели да инвестират.

"Битката е тежка и затова включихте и агентите на ДАНС. Беше прекратена практиката да се трупа фискален резерв. На Тройната коалиция й трябваха 4 години, за да удвои резерва, а вие го харчите с лека ръка", отбеляза Найденов.

По думите му смешките на правителството в България не се отразяват здравословно на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


808
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
656
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Четете Внимателно тук е написано всичко който е прозорлив ще разбере неудобната истина за БКП ;(lisichka.blog.bg/politika/2011/03/22/boiko-borisov-e-golem-pich.713804това е първия линк трябва да го копи и после пеистнете на нова страница а ето и втория:lisichka.blog.bg/politika/2010/11/30/neshtata-sa-elementarni.643185успех на всички червени пички ... амакъм ада
655
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да е жив и здрав ББ , на Станишев в ГЗ
654
2
 
4
 
! Отговори
Дедка преди 13 години
То ако беше така, всичките БСП-та, ДПС-та, НДСВ-ТА отдавна да са изпукали, но уви...
653
7
 
22
 
! Отговори
олимпиец преди 13 години
Мутра истини говори ли ? Този е срам и за Пинокио и за българския род бе !
652
15
 
9
 
! Отговори
до 671 преди 13 години
Комунизмът никъде нищо добро не е донесъл.В Русия, ако нямаше комунизъм, досега САЩ да са далеч зад нея.А България щеше да е много по-напред от положението до което болшевиките я докараха.Дядо ми е имал работилница и е бил добре. Работел е и си е купил две къщи.Комунистите ограбиха всичко.Само хора които никога нищо не са имали през живота (говоря не само за материални неща - а и за други: талант, способности, красота, естетика, ум и т.н.) могат да харесват комунизма.
651
4
 
9
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
Ей ама все още има *** като Йо и 675, които си мислят, че има комунисти и други в тая държава. Няма! Има интереси, а ние си избрахме едно гърбаво магаре, което една книга не е прочело и което ръководи държавата като мутренска банда. Щото другите държави излязоха от кризата преди една година, а Боко още пее мантри как въпреки кризата не е(ТОЙ) намалил заплатите...
650
8
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Когато комунизма остане в историята ,ама наистина ,тогава България ще има реална възможност да се отърси от нищетата и бедноста.
649
6
 
24
 
! Отговори
Никога вече ГЕРБ преди 13 години
Извиних се на децата си че съм им опропастил бъдещето като гласувах за ГЕРБ
648
16
 
14
 
! Отговори
Йо преди 13 години
щом червените са недоволни, значи държавата се движи в правилна посока!
647
4
 
14
 
! Отговори
позитано преди 13 години
Ей, днес бг, вече е втори април. Давайте нова тема да плюем по правителството, че тази не е актуална вече:)
646
2
 
16
 
! Отговори
На 667 преди 13 години
Бай Тошовите панелки само са от 1 млн на брой са сего 10 пъти по скъпи. Пътищата около 40 000 км,сега само дупките не могат да запълнят.Цените бяха 5 пъти по ниски и качествени.Сега работим за ток и вода и за един гол....Така че миличък,като не си живял по това време и не си работил не лъжи.Аз деля хората на лоши/крадливи/ умни,знаещи,можещи и забогатели с ум.А вие плещите 20 години едно и също.Аз не деля хората политически,можещи или не и т.н.Явно ние демокрация не строим, а феодализъм.Това е.
645
4
 
7
 
! Отговори
До 667 преди 13 години
До дега трябваше да свикнете с това, да ви управлява бившата БКП заедно с бившата ДС. Така е и така ще бъде. Впрочем, какво лошо има в това ? Не можем да се правим на други, всички сме комунисти. На 10.11.1989 г. в България имаше само един "друг" - Илия Минев. И няколко турци "политзатворници", но те бяха терористи. Не сме демократи, всички сме от котилото на БКП. Говньовците да спрат да плюят по БКП.
644
2
 
12
 
! Отговори
плод и зеленчук преди 13 години
Това, че Гоце и Боце са две страни на една и съща монета и пият една и съща бира, си е ясно отдавна !За първи път Бойко се издаде, когато забрани на Цветанов да критикува Гоце . По - късно Бойко приканваше ' алатернативата ' Гоце да излезе и да се ' борят ' един с друг ... Аз и тогава казах, че това за ' алтернативата ' си беше един театър за пред публиката ...Бойко и Сергей редовно си разправяха вицове един за друг през медиите и така си правеха взаимен пи ар ...Знае се, че и Бойко си пада по убиването на животни в гората ...Знае се и всичко за тайните сбирки в Правец ...Знае се, че Бойко е човек на Берлускони, а Гоце е близък до Путин ... Знае се и че Берлускони и Путин са близки помежду си и имат интерес от ' Южен поток ' и така кръгът се затваря ...Но Гоце и Боце очевидно НЕ знаеха, че НИЕ не сме плод и зеленчук !?
643
1
 
9
 
! Отговори
До кога преди 13 години
Нашата "демокрация"показа за 20 години колко много може да се краде и колко малко може да се строи.Разбрах,че не е важно да си умен, а да си крадлив и лъжлив.Огледайте се и ще видите кои забогатяха,нахалните,необразованите.Феодали от всякъде.Тази "държава" се развива,кой какво ще набара и как ще заобиколи закона.Нямам думи.
642
9
 
8
 
! Отговори
Лъжци преди 13 години
Тя БСП (БКП) не е преставала да управлява държавата.Що лъжете бе?СДС още в началото е заваето от ДС кадри.Свестните са избутани навън.Сегашният е 100 % човек на ДС (Симеоново навремето си беше точно това).А разни Станишевци, Първановци - за тях е ясно - и те са в котилото.БКП и кадрите на БКП и бай Тошо и досега ни управляват.
641
3
 
13
 
! Отговори
Лъжев преди 13 години
22 години слушам,комунистите това,комунистите онова.Кога политиците ще направят нещо в тази "държава" за обикновенните хора, а не за себе си.Сега работим за 30,40 лв от бай Тошовия режим.Мене какво ме интересува кой кого е целувал,виж Нато води война за пазари,за да могат народите им да живеят нормално.Живеем на по ниско ниво от 56 година,отАпр.пленум.Сега по кражбите се разбира,какво бе построено.До кога ще чакаме.
640
2
 
4
 
! Отговори
до 647 преди 13 години
Теб май не те слуша главата а?
639
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айдеее демагозите от ГЕРБ пак са се разприказвали по форумите! Говорете с факти ***! какво даде вашият "вожд" на България! Помия и пак помия
638
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ= СМЕШНИЦИ
637
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Abe vie v koi svqt jiveete ? Kakvi komunisti sa vi v glavata? Komunisti otdavna nqma! Golemi razbira4i. Vijdat 4erno i bqlo! A koe e centyr? Koq politika e dqsna? DAi vi na vas samo konspiracii da obsyjdate i da si govorite. Kakvo sa GERB? Kapacciteti li sa? Neeshto napraviha li?Kakyv e Dqnkov, kakyv e Borisov?! Nekadyrnici!!!! Precakaha cqlata dyrjava! Aide ne mi se pravete na golemi demokrati! ne sme v 90-te!Carvuli