Скроиха капан на Трайков, за да го направят смешен!

Енергийното ни бъдеще е поставено на карта, твърди Петър Димитров
Обновена: 7 апр 2011 14:59 | 7 апр 2011 09:17,
107
Скроиха капан на Трайков, за да го направят смешен!
Петър Димитров. Снимка: Булфото

На енергийния министър Трайчо Трайков са му направили един капан, за да го изхвърлят от управлението и да го направят смешен.
Така бившият енергиен министър Петър Димитров коментира скандала с АЕЦ „Белене“ пред Нова телевизия. 

Според него случаят с АЕЦ "Белене" е най-крупният и най-скъпият скандал, който се е разигравал в България и поставя на карта енергийното бъдеще на страната ни.

„Това взе да ми прилича на театър с лош вкус“, коментира Димитров.

Отстрани почти не беше забелязано, че вицепремиерът Дянков лично е водил преговорите, викал е в неделя и руснаците, и шефа на НЕК. А министър Трайков  не е научил за това, посочи Петър Димитров и се позова на думите на премиера Борисов, цитирани по стенограмата на Министерския съвет.

Бившият министър призна, че не е виждал въпросното скандално споразумение, но знае какво пише – „след два месеца да има окончателен договор“.

Още по темата

"Някакво решение би трябвало да се намери, след като две години ги будалкаме – или те ще отидат да се жалват в Париж и да си търсят колко вече, това е друг въпрос", категоричен е Димитров в отговор на въпрос дали той би подписал подобен документ.

По думите му шефът на НЕК има юридическо право да преговаря и да подписва такива документи.
Ако си сложил някого, на който нямаш доверие, възниква въпросът кой ти е казал да го сложиш на такава позиция. Тези, които зависят от НЕК, станаха шефове на енергетиката в България, обобщи бившият енергиен министър.

Според него мъжкото поведение е сега министър Трайчо Трайков да каже сбогом на това правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
8
 
8
 
! Отговори
БСП - "милионер преди 13 години
До 35,Такива нещастници като тебе докараха страната до това състояние. БКП, БКП, ДС, им били виновни за всичко!?!Огледай се какъв некадърник си бил, какъв некадърник си и тогава обясни целия си неудачен живот на партия.
41
10
 
15
 
! Отговори
Яко преди 13 години
АЕЦ-Белене се оскъпява от тъпата досегашна политика на Тиквата и неговите тиквеници. А тази година в Турция започва строителството на руската АЕЦ "Инеада", на брега на Черно море, на 17-18 км южно от Резовска река, за 25 млдр. евро.Дали ще чуем писуканията на Мартинчо Димитров и *** аргументи на пръдливите пишман еколози? Дали ще излезат на пиацата политическите *** на Уорлик?
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Бившият министър призна, че не е виждал въпросното скандално споразумение, но знае какво пише след два месеца да има окончателен договор. Ето ви едно признание ПДимитров от коя страна на барикадата е.
39
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трайчо, трай си докато можеш. А аз наистина не спирам да се смея от два дни.
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
в цялата работа с Белене, никой журналист не се сети, че в същото време се преговаря и за газови доставки от Газпром. Там споразумение няма и никой не споменава нищо в последните 6 месеца, а договорите изтичат.Така че, въпросът е дали белене и газа се договарят в пакет или ще си сваляме гащите два пъти. Защото, ако е вторият вариант, то го правим по най-глупавият начин
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те от Герб са си смешни и без капани.
36
3
 
29
 
! Отговори
да преди 13 години
Всички искат Трайков да подаде оставка, за да няма пречки пред Златев и сие.И Румен Овчаров, Петър Димитров искат оставката на Трайков.Нека младите да видят как се е живяло прес тези 45 + години. Коварства ала Лукреция Борджиа.Ако Трайков подаде оставка, да се кандидатира за ПРЕЗИДЕНТ!Един млад човек, който не е отровен от ДС наследство, хамелеонство и се чуствува, че е европеец , гражданин на РБългария в ЕС и защищава интересите й!
35
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НА БОРИСОВ ЖЪЛТИЯ КАРТОН НАРОДА ЩЕ МУ ГО ДАДЕ , НЕ ОСТАНА КЪМ ФИНАЛАЕ
34
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ББ се обръща на 180 градуса защото има тъмно минало и го изнудват с разкрития за поръчкови убийства и рекет.
33
1
 
7
 
! Отговори
до 20 преди 13 години
а ти отде знаеш 4е това не е само 4аст от споразумението. И как така само бтв го имаха. Аз поне не вярвам на тая телевизия!!!
32
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП териристична организация висшия и съвет е от 100% милионери!!!Гладния на сития не вярва гадове мизерни!!!!
31
6
 
23
 
! Отговори
Рашомон преди 13 години
Кое накара Боко рязко да се обърне на 180 градуса и от яростен противник на АЕц Белене да стане един от най- големите радетели за ядрената енергетика в България? Отговорът е ***. Става въпрос не за пари, а за много, много пари, които са му обещани от руснаците ако подпише договора за АЕЦ Белене. Всички други брътвежи за защита на националните интереси и др. такива изтъркани клишета са за пред масите.
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трайков се бори за интересите на България и става смешен. По тази логика и Ботев е смешен - с шепа хора тръгнал да сваля сулатана. Или пък Левски направен смешен от един предател.
29
3
 
11
 
! Отговори
ES преди 13 години
Абе в ES ste a искате руснака да ви намали цените!Защо не натиснахте френската Total или shell !!Усете се малко
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Правят смешни Българите с някакви задкулисни уговорки. Атомстрой раздува цената така че за тях да излезе без пари и да вземат 50% от печалбата.
27
0
 
5
 
! Отговори
KOKO преди 13 години
Обаче тоя не казва да отидат в Париж,значи е съгласен Белене да тръгне
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да бе капан на Трайков. То накрая ще излезе че някой е скроил капан на цялото правителство на ГЕРБ. Както е казал народа "Които ГЕРБ копае сам пада в него"
25
3
 
9
 
! Отговори
55555 преди 13 години
Горивото се вдига в цял свят и вчера четох че президента на TOTAL обясни на френчитата че правителството не може нищо да направи по ваптоса,така че вие искате братски цени ама не става,ще трябва да научите да се управяте сами,руснаците не са ви длъжни
24
13
 
18
 
! Отговори
GOSHO преди 13 години
ТОЯ ПЕТЪР ДИМИТРОВ Е МНОГО ***, ДИВ СЕЛЯНИН....ВИЗИЯТА МУПОДСКАЗВА ЧЕ Е ОВЧАР
23
2
 
11
 
! Отговори
До # 14 преди 13 години
До # 14: Това,което ще се случи, ако гръмне атомен реактор, го демонстрираха японците. Те имат над 60 атомни реактори и не спират нито един АЕЦ,вкл. най-старите, а увеличават в максималноа степен тяхната безопасност. Следвайки твоите страхове, а ти очевидно не си инженер, не би трябвало да използваме ток: на някой *** може да му хрумне да завре в контакта два гвоздеи и след това да ги хване едновременно, за да разбере какво ще стаане, ако ги закъси : ами ще отиде при св.Петър! Не трябва да вдигаме високи блокове : на някоя изфирясала баба може да й хрумне да скочи от 15-ия етаж. Не трябва да караме коли: ами някой хлапак може да реши да кара само в платното за насрещно движение и т.н. и т.н. Бъдещето е за нормални, енергични, а не страхливи хора. Скоро ще има експедиция в Патагония ами уший си кожено облекло, купи си лък и стрели и бягай там няма ток, няма самолети, няма коли, няма АЕЦ-ове. Аз искам д живея като нормален,съвременен човек, не като Крузо!