"Атака" вижда предсрочен вот, ако Борисов стане президент

Сидеров: свръхсамочувствието на ГЕРБ ще им изиграе лоша шега
Обновена: 9 май 2011 10:49 | 9 май 2011 10:49,
72
"Атака" вижда предсрочен вот, ако Борисов стане президент
Волен Сидеров. Снимка: Архив Булфото

„Ще има сериозен катаклизъм, ако Бойко Борисов стане президент, и ще наблюдаваме пропукване във властта“. Това заяви пред TV7 лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Той изрази своите опасения, че евентуалната промяна в поста на Борисов ще доведе до повече стабилност и продължаване на реформите.

„Отваря се път за дестабилизация, ако Борисов стане президент“, подчерта лидерът на Атака. Според него това може да доведе и до предсрочни избори идната пролет.

Волен Сидеров разкритикува и отлагането на окончателното обявяване на кандидата на ГЕРБ за през август. Сидеров подчерта обаче, че който и да е кандидатът на ГЕРБ, той няма да оттегли кандидатурата си за президент.

Още по темата

„Това политическо свръхсамочувствие и за местните избори ще изиграе лоша шега на ГЕРБ“, коментира още Сидеров.

Така според него се дава възможност на БСП да пробие в кметските избори – нещо, което ще бъде представено като успешно завръщане на левицата.

Сидеров призова вицепремиера Симеон Дянков да възстанови субсидията за Зографския манастир, която била спряна от финансовото ведомство още през 2009 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
31
 
! Отговори
акатА преди 13 години
Атака вижда ... Атака вижда само "кокала" на властта - нищо друго! Треска ги тресе в момента, защото виждат началото на края! Толкова пполитическа безпринципност демонстрираха, особено в последните 2 години, че на следващите избори, само роднините им ще гласуват за тях!
3
2
 
32
 
! Отговори
Луцифер преди 13 години
Когато аз набера стаж за пенсия и Сидеров тогава ще стане Президент.Иначе и двамата сме мераклии.
2
3
 
12
 
! Отговори
сид преди 13 години
а,де.само така ще се отървем от гербавите,цвъцо и компания.както се казва-дай боже! и най-важното ще гледаме по-малко *** физиономии и ще слушаме по-малко простотии.дай боже,дай боже.амин
1
5
 
30
 
! Отговори
гъдел преди 13 години
Тоя пъ *** кой го има за нещо?