Бойко, кажи си за вота, зоват от ДПС

Хората на Доган разочаровани от Конституционния съд
Обновена: 10 май 2011 20:00 | 10 май 2011 18:23,
293
Бойко, кажи си за вота, зоват от ДПС
Лютви Местан. Снимка: Архив Булфото

Очевидно би било бягство, ако премиерът се кандидатира за президент в последния момент.

Това заяви зам.-председателят на ДПС Христо Бисеров в коментар на новината, че името на Бойко Борисов е сред обсъжданите кандидати на ГЕРБ за президентския пост.

Бисеров повтори тезата на шефа си Ахмед Доган отпреди дни, според която премиерът готви личното си спасение с намерението да участва в изборната надпревара.

Според Христо Бисеров, твърдението на Борисов, че лидерите на партии трябва да се кандидатират за президент, означавало, че той сам си издига кандидатурата.

От ДПС припомниха, че още през миналата година Лютви Местан призова премиера да заяви дали има намерение да се кандидатира за държавен глава. 

Българските граждани трябва да знаят дали ги управлява премиер, който има намерение да изкара мандата си като премиер, или ги управлява премиер, който наесен има амбицията да се премести на президентския стол, заяви зам.-председателят на партията Лютви Местан.

Според него, това би могло да даде обяснение за темпа на реформите. За него дебатът дали кандидатът да бъде мъж или жена, не е по същество.

Още по темата

"Естествено е, че ще бъде мъж или жена. Остава сега ние да се включим в този недостоен, опорочен разговор за президентския вот с идеята, че ние пък сме затруднени в решението си, защото търсим някой, който да отговаря едновременно и на двете качества – да бъде и мъж и жена едновременно", каза той.

От движението изразиха разочарованието си от решението на Конституционния съд за Изборния кодекс.

Според тях магистратите трябвало въобще да отменят изискването за уседналост на местните и президентски избори, тъй като това противоречало на конституцията.

Вместо това съдът постанови уседналостта да бъде 6 месеца. Впоследствие се оказа, че това изискване дори няма да важи за изборите тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЛАСУВАШ ЗА БСП , ПОЛУЧАВАШ ЕВРОРОМА-ЕВРОЦИГАНИЯ И ДПС .
107
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ГЛАСУВАШ ЗА БСП-ПОЛУЧАВАШ ДОГАН"---ТОВА Е САМАТА ИСТИНА.
106
5
 
9
 
! Отговори
ДО 107 преди 13 години
ГЛАДУВАТ И НЯМАТ РАБОТА САМО МЪРЗЕЛИВИТЕ ТЪРТЕИ И В НАЙ-ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ-***.НО ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ВНИМАНИЕ.РАБОТА ИМА---РАБОТЕТЕ.А ЗА ДЪРТИЯ ПОЛУ-ЖИВ ЕЛЕКТОРАТ НА БСП---НЕ МИ ПУКА.
105
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя ми прилича на козел
104
2
 
5
 
! Отговори
ЕА преди 13 години
Мале мале....на какво дередже сме само......няма за кой да гласуваме.....всичко живо краде.......тцтцтцтц.....лоша работа......ама да сме живи и здрави
103
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ВЕ БСП И ДПС НИЩО НЕ КАЗВАТ ЗА ТЕХНИТЕ СИ КАНДИДАТИ,ПРОГРАМИ,ПАРТИИ,НАМЕРЕНИЯ,ПОЛИТИКИ И Т.Н.А САМО БОЙКО И ГЕРБ ИМ Е В УСТАТА.ТОВА АКО НЕ Е СТРАХ И ПАНИКА КАКВО Е ?БОЛШЕВИШКИ ПРЕСТЪПНИЦИ.ЗА ТОВА БОЙКО ЩЕ ГИ МАЧКА И МЕЛИ ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ.ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ Е С ГЕРБ.ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ:ГЛАСУВАШ ЛИ ЗА БСП-----ПОЛУЧАВАШ ДОГАН И ДПСКОГАТО БСП Е ПЕЧЕЛИЛА---ПЕЧЕЛИЛА Е САМО МАФИЯТАКОГАТО БСП Е ПЕЧЕЛИЛА----БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е ГУБИЛА....ВИНАГИ..
102
6
 
10
 
! Отговори
дo 107 преди 13 години
Абе бай Кольооо, кой ще гласува за тях бе, не виждаш ли че положението в България става от зле по-зле.Хората гладуват ,нямат работа а тези които работят също гладуват защото им са ниски заплатите.Всичко объркаха,здравеопазване, социална политика,пенсионна реформа-дето никога няма да се пенсионираме.Пълен хаос,цените растат и никой не може а и не иска да ги спре...аре стига ,свали си очилата!!!
101
0
 
0
 
! Отговори
до 100 преди 13 години
кой ако спечели - България печели
100
3
 
8
 
! Отговори
83249 преди 13 години
Нали не искаш Българино да четеш гнусни антибългарски ***-турско-комунистически коментари , *** и гласувай тогава .
99
0
 
5
 
! Отговори
чуденка преди 13 години
.......защото търсим някой, който да отговаря едновременно и на двете качества да бъде и мъж и жена едновременно", каза той.Ами ако не искат Станишев да турят Азис и той отговаря на условието.Какво толкова за чудене има?
98
4
 
4
 
! Отговори
ТАКА преди 13 години
САМО ЧЕ ПРЕДИ ГЛАСУВАХМЕ ЗА Б.Б. НО....СЕЛА НЕ!!!!!
97
5
 
5
 
! Отговори
БАЙ КОЛЮ преди 13 години
НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ ЧЕ БСП,ГОЦЕ ТРАКТОРА И ЯНЕ ВЕЧЕ СА ПРИГОТВИЛИ ФЛАШКИТЕ,ЗАРЕДИЛИ СА ГИ С МРЪСОТИ,ЛЪЖИ,МАНИПУЛАЦИИ,КОМПРОМАТИ И Т.Н.НЕЗАВИСИМО КОЙ ЩЕ Е КАНДИДАТА НА ГЕРБ...САМО МУ СЛАГАТ ИМЕТО И.ПРЕЗИДЕНТСКАТА "ИМ"КАМПАНИЯ Е ГОТОВА.
96
10
 
12
 
! Отговори
69706 преди 13 години
Аз ще гласувам за всеки който изхвърли *** , турците и комунистите от БКП/сДС,ДСб,нДСв,БСП,ДпС,ВМРО,РЗС,БЗНС/ от власта !
95
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
гласуваш за Бойко, получаваш Бойко
94
11
 
11
 
! Отговори
БАЙ КОЛЮ преди 13 години
МАЛИИИИИИ ГОЛЯМ СТРАХ И УЖАС СЕГА---КОЙ ЩЯЛ ДА Е КАНДИДАТА НА ГЕРБ...ИСКАМ БОЙКО ДА ГО СЪОБЩИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ.ДА НЯМАТ ВРЕМЕ ГОЦЕВЦИ,СТАНИШЕВЦИ,ЯНЕВЦИ,ТРАКТОРИ И ДР. ПОДОБНИ СЪЩЕСТВА ДА ИЗФАБРИКУВАТ ЛЪЖИ И МРЪСОТИИ СРЕЩУ НЕГО.ТАКА Е НАЙ ДОБРЕ. А КАНДИДАТА НА ГЕРБ 1000% ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ.
93
3
 
7
 
! Отговори
мъка мъка! преди 13 години
Мъка има е на чалмалиите, че няма повече да имат в пъти повече гласове, отколкото са реално гласоподавателите ми. Мъка, мъка! Дори само това да направи Бойко Борисов - пак е огромно постижение! Цялата тая комунистическо-турска *** няма място в парламента, а на полето да копат домати, тутун... нали се бореха за работническо-селска власт...
92
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЛАСУВАШ ЗА БСП , ПОЛУЧАВАШ ЕВРОРОМА И ДПС .
91
2
 
4
 
! Отговори
чеки малко преди 13 години
Как да каже, като още не са му казали началниците.Дисциплинираният войник на Партията - майка.
90
4
 
3
 
! Отговори
haha преди 13 години
za kogo be tapanar da glasuvam za Boiko tikvata li nali go vidq kakvo napravi dosega nai golemiq komunist
89
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 97Защото в Атака или ГЕРБ е спасението. На всички до сега им видяхме и меда и жилото. БСП с Масларова, ДПС с Доган, ДСБ с Костов, НДСВ с царя............