Алексей Петров: България печели, ако Борисов не е кандидат за президент

Бившият съветник в ДАНС нападна премиера при посещението си във Варна
Обновена: 12 май 2011 17:00 | 12 май 2011 17:00,
57
Алексей Петров: България печели, ако Борисов не е кандидат за президент
Снимка: Булфото

"Обществото ще спечели, ако Бойко Борисов не се кандидатира за президент”, заяви при посещението си във Варна Алексей Петров.

Бившият съветник в ДАНС изказа своето мнение, че българската икономическа катастрофа не е резултат от световната криза, а е психологическа и се дължи на премиера Бойко Борисов.

Петров, който посети морската столица в качеството си на изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, уточни, че в настоящия момент българският министър-председател има само два варианта,по които да продължи напред.

Единият е незабавно да се отърве от корумпираните управници, а другият – наесен да бъдат проведени избори 3 в 1.

Алексей Петров съобщи още, че Съюза за стопанска инициатива разполага с информация за двама областни управители, които се занимават с контрабанда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Алексей Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
13
 
25
 
! Отговори
КУРтев преди 12 години
До къде я докарахме? Арестант да се прави на мъдър и акъл на нацията да дава! Дали пък тази нация не си заслужава дереджето?
32
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯКОИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ Е МНОГО МОДЕРНО И ПРЕСТИЖНО ДА ЗАНИМАВАШ НОРМАЛНИТЕ ХОРА С ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ КАТО ЕЙ ТОЯ *** НА СНИМКАТА.ВСИЧКИ РАЗБОЙНИЦИ ТУКА СА НА ПОЧИТ
31
11
 
17
 
! Отговори
Лекар преди 12 години
Бре,много привърженици на Трактора се озоваха като форумци по тази статия. да не би всички каратисти и колеги-"бизнесмени" на доцента от УНСС да тренират коментари и да раздвижват акъла си?! Или студенти, които Трактора ще изпитва? Искам да ви предупредя ,че тези, които не са се занимавали сериозно с умствена дейност, а сега обслужват Альошата, при рязко натоварване на мозъка има опасност той да реагира с възникване на туморно огнище. така че не се напъвайте, гледайте си здравето! Сетне да не гушнете я чимшира, я босилека? Не ви го пожелавам! Сполука, Тракторчета, борчета и каратисти! И умната, без да напрягате мозъка!!
30
3
 
10
 
! Отговори
прокси преди 12 години
За разлика от Яне Янев, койтос е компроментира неведнъж, с въртележката на гласуването за импийчмънт (просто трябваше да си даде гласа за или против!), с други сензационни изстъпления и появяване като факир в неочакван миг (този човек е за партизанин), той просто лично според мен и дори да казва някаква истина вече е компрометиран в очите ни като явен лъжец. А,за Петров нямаме никакво познание за него, освен по медийните изяви и може и да казва истината, може и да топи, но кой ти знае тия неща?
29
5
 
8
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Аз смятах да се кандидатирам за президент, но вече се отказах. Искам същото да сторят М.Кунева, Ламбо и Тракторчето. Забравих, и баба Цеца от Плевен. Ако не го сторят, ще закупя компромати и записани разговори от Янчо и в навечерието на изборите ще ги пускам всяка седмица по един, накрая - през 2-3 дни, та хората да ги запомнят.
28
8
 
11
 
! Отговори
GMG преди 12 години
Бихте ли обяснили защо непрекъснато ни занимавате с Трактора? Той се държи като ощипана госпожица: ще кандидатствам за президент, сетне няма да кандидатствам; после пък ще кандидатства ако като кандидатура ГЕРБ посочи ББ. Нито ме интересува ГЕРБ, нито ББ, още по-малко пък Трактора. Ако има здрави *** и не си направи сметка на колко поддръжници ще разчита ,да опита. Според мен, за него ще гласуват каратиситте и събратята му по "бизнас" - значи общо 10-15 хил.човека. А, и студентите от УНСС, които ще имат изпит при него. Дотук. А вие сте се захванали да правите реклама на доцента от УНСС и шеф на ССИ! От тази трънка заек няма да излезе. И Янчо се отказа от президентството - имал си друга работа и пердпочита нея да свърши. По-скоро си направи сметка,че със своята кандидиатура освен гласове от ДАНС и тези на хора от ДС и такива като него, друга поддръжка няма да има. Затова сви бойните знамена и ще осигурява логистика - димки, компромати и записани разговори в полза на този кандидиат, който даде повече пари.
27
6
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Този човек, който непрекъснато се напъва да стане интересен, но това все не му се удава, смята ли,че някой вече му обръща внимание?! Беше интересен, когато започнаха компроматите и първите прихванати със СРС разговори на хора от МС, сетне започна да избледнява и накрая - да ни омръзва... Като има желание , да обикаля формалните членове на ССИ - институция,която не развива почти никаква дейност. Омръзна ни и с непрекъснатото позоваване на Борисов - просто върви по стъпките на Бинев и следва принципа Щом Бойко каратиста стана премиер, защо и аз да не стана президент! Ами да опита, ако му стиска, разбира се! Резултатите за кмет на София на Бинев бяха в границите на статистическата грешка. Мисля,че и тези за Асен няма да се различават от цитираните. Защото при борчетата и каратистите изводите се правят въз основа на цицините по главата или синините по лицето. Тогава Алексей П. най-сетне ще разбере, че такъв като него бивша барета и каратист най-много може да стане доцент в УНСС, евентуално в Минно-геоложкия университет,където приемат с успех (2+), а защо не и в някой Юридически факултет напр. Монтански струни, Дунавски вълни Русе, Черноморски талази Бургас, Тракийска китка Пловдив, които бълват юристи, запълващи празните места в двете съдебни системи на БГ.
26
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Омръзна ми престъпници да се изказват в публичното пространство!!
25
2
 
15
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Бил е и приятел с рапона!
24
7
 
14
 
! Отговори
кой е тоз Альоша бе преди 12 години
Чнге без зкруполи.Бил е на заплата в Шесто у-ние на ДС, участвал във възродителния процес...той ли е най-големия праведник в политиката ни.Срамота!...desebg/2011-01-06-11-37-29/208-2011-04-14-16-59-01
23
5
 
5
 
! Отговори
az преди 12 години
tozi doled i lykav petrov akal li shte ni dava toi e podolenbandit ot vsichki ostanali
22
16
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
..."България печели, ако..." - тоя е объркал България с БСП...
21
9
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
хм...ами право е нашето момче Алексейчо...то тоя манияк за власт и телеизяви в публичното пространство няма да му омръзнат никога...и знаейки вече че никаква не я свърши...си решил да си осигури още 4 годинки и то безгрижен живот...абе човек...стига вече с тая манящина бе...не си ли начеса крастата на толкова държавни постове та искаш още и още...ама трай си...ще те сложим и теб на точката пред вратата за дуспа...ще има да се чудиш защо така -"))))
20
10
 
28
 
! Отговори
ИСТИНИТЕ преди 12 години
България печели и Борисов да не е в държавното ръководство ако сме искрени със себе си.
19
3
 
5
 
! Отговори
Смешко преди 12 години
Колко привържаници, симпатизанти, роднини и членове на ГЕРБ има в ДАНС - антитерористичният отдел към МВР?
18
10
 
9
 
! Отговори
Бойното Клубче преди 12 години
Много плюсчета за престъпната личност на Алексей Петров.Много удобно, много забавно. Не, че Бойко Борисов не му е бил пръв приятел и колега години наред в МВР и т.н. Все пак форумци става въпрос за висш консултант на ДАНС, която е тотално толерирана от ГЕРБ от няколко години. Въпреки, че предизборно щяха да я закриват като производна на ДС.
17
13
 
9
 
! Отговори
дядо преди 12 години
между другото медиите по заръка на *** Цецо Тъщата насадиха мнение че този е престъпник,но като се замисля,щом е бил ортак с Боко Кратуня значи Е
16
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който подценява капацитета,/в т.ч. и интелектуалния/, много греши!А "базата данни" му е огромна. Това,че Цв.Цв.му окачи прозвището "октопод" означава само едно: че просто го е страх от него. Както го е страх и Б.Б.
15
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя го пуснаха заради НЕОТЛОЖНА операция,сега акъли ръси.
14
2
 
9
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 12 години
Алексей Петров:"България печели, ако Борисов не е кандидат за президент"АБЕ ТО БАЛГАРИА ПИЧЕЛИ ДОРИ ДА САМ ВАТРЕ У ЗАТВОРО, *** КАТУ ИМА *** КРАТУНИ ДА МИ ВЕРВАТ...А УРТАКА Е МНОГО УМЕН, И ЗА ТУЙ МИ БЕШИ НАЧАЛНИК У СИК-а..., КОЛКУ *** БИЕШИ ТУГАВА УРТАКА, КАК *** МЛАТЕШИ...АБЕ УРТАКА КАК БИЕ - ИДЕА СИ НЯМЪТЕ...ОХ КАК БИЕ УРТАКА...