Цачева: До края на 2011 ще се поздравим с Шенген

През юли се очаквал изключително позитивен доклад
Обновена: 15 май 2011 13:34 | 15 май 2011 13:24,
298
Цачева: До края на 2011 ще се поздравим с Шенген
Снимка: Булфото

Цецка Цачева заяви в Плевен, че е реалистично до края на тази година България да бъде приета в "Шенген".

"Аз водя много сериозни разговори по линия на т. нар. парламентарна дипломация, ползвам всяка една моя визита или посрещане на европейски представител, за да отстоявам категорично българската позиция: България е изпълнила критериите за "Шенген", каза Цачева. Недопустимо е спрямо България и Румъния, като държави, последни приети в ЕС, да се наслагват нови политически критерии, допълни тя.

"Ние обаче ще издържим и на тези нови критерии, тъй като очакваме изключително позитивен
и добър доклад през юли от Европейската комисия. За мен е реалистично до края на 2011 г. да се поздравим в Шенгенското пространство", завърши председателят на парламента. Цецка Цачева бе гост на Празника на Плевен.

Тя присъства на тържествения ритуал на площад "Възраждане", където бяха вдигнати знамената на града, на България и на Европейския съюз. Тя отправи приветствие към жителите му. За случая от президента Георги Първанов бе получен поздравителен адрес.

Кметът Найден Зеленогорски и председателят на общинския съвет Георг Спартански връчиха дипломи на новите Почетни граждани - оперния певец Асен Селимски, на писателите Пелин Пелинов и Георги Стойков и на архитекта Кирил Русков, допълват още от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: шенгенЦачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
Граждани в *** Републиката на Борисов (ГЕРБ).! Какъв Шенген ,това е все едно европейците да оставят един милион евро на площад Батенберг и никой да не ги открадне!Абсурд!
285
0
 
5
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Абе,ти мислиш ли,че останаха вече балъци да ти вярват бе,мазна дебела ***!
284
0
 
1
 
! Отговори
молекулката преди 12 години
Олииий милата!Ако е дал господ да ни преизберат пак, ще се разходиме и до там!
283
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Gorkata...iskam da ia celuna!!!
282
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Леле колко народ още не е разбрал, че Новата Римска Империя ни иска и ни има. И ни има, както си иска. А управниците и те ни имат...от яд, че ги имат както си искат, си го изкарват на нас...Още твърде малко хора са се усетили обаче кой точно и как ги има постоянно...
281
1
 
1
 
! Отговори
dani преди 12 години
Reklanoto lice na Grob ebati gadnata jena cccccc
280
0
 
7
 
! Отговори
! преди 12 години
Какъв Шенген, след като престъпниците са на свобода? А по границите и митниците колкото пъти са минали проверки, толкова пъти са набарали корупция.
279
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази е МНОГО ПРОСТА ЖЕНА ИСТИНСКА ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА! Франция и Италия временно излизат от Шенгенското споразумение, а тя тепърва говори за Шенген и то в този момент. Истински профанизъм.
278
1
 
10
 
! Отговори
Обещания но празни преди 12 години
Ейй идват избори и почнаха с обещанията, вдигаме пенсии влизаме в шенген... излизаме от кризата... а дали поне едно от трите ще е реалност никой не знае още повече с най некадърното правителство от години насам.
277
1
 
6
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Съвременния път за Държавно развитие ли...? Има го и на теория и на практика...!!!- Теорията се нарича - "Теория на конвергенцията..." и се роди през седемдесетте във Франция...!- Практиката се нарича - "Китайски икономически модел..." и започна с известната първа стъпка ... - "Една държава - две системи", същността на която е: - Разумно контролиран пазар, от силна национална държава..., и в "дъното" на Световната икономическа кризата отчете "само" 8% растеж...!!!Дори Борисов ВЕЧЕ РАЗБРА, че дали ще е Премиер или Президент е ВСЕ ЕДНОПроблема на БЪЛГАРИЯ е извън партията му, защото са изнудвани, чрез Дянков, да провеждат, явно провалилата се по целия свят политика на "свръхлиберализъм" - в угода на свръх богатата Америка и в ущърб на 80% от човечеството,, ВКЛЮЧИТЕЛНО БЪЛГАРИЯ!!!В съвременните индустриални общества се наложиха два пътя за развитие...:1. Левият - Европейския или Демокрацията - Общество, което се управлява от или в името на мнозинството граждани, не в полза на най-богатите, а напротив, те се товарят данъчно от обществото, защото печелят от него и се въвеждат регулации на алчността им с антимонополни закони- Днес дори в САЩ го направиха, като посегнаха на своята Светая светих, на Свещенната американска крава банковата си система, имат погресивта данъчна стълбица иДРАСТИЧНО УВЕЛИЧИХА ДАНЪЦИТЕ ЗА БОГАТИТЕ И ИЗЛИЗАТ ОТ ФИНАНСОВАТА СИ КРИЗА2. Десният - Американския или "Либерализма", в основата на който е заложена Анархията или Бездържавието. Дивата алчност, при която - По-силния винаги е по-прав и е характерен и с най-зловещия му символ Кризите Държавата овладяна от монополите (както и при Комунизма) е крайната цел на Либерализма или това са бляновете за: Света като едно голямо село (Без, обаче, да казват в това село кой ще е кмета, попа, даскала и полицая, кой ще оре на нивата и кой ще проси)От бушуващата днес поредна Американска финансова криза, вече знаем, че това е Път за никъде!!!3. България ли??? Ние не следваме пътя нито на Либерализъм, нито на Демокрация, а МУТРОКРАЦИЯ!!!От 20 години, та до днес, властва Мафията в различните и политико-криминални проявления, легализирани като партии и дори Корпоративния данък, пенсионните, здравните и социалните задължения да са 0%, икономиката ще продължава да загива и пак няма да дойде нито един инвеститор
276
2
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
дано влизането ни в шенген стане факт! дано не го отложат за следващия път....дано да не стане химера дето не се достига и все се отлага ...Нашите политици ушким искат и в същото време никак не им си иска да сме в Шенген!
275
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Греят Ни дотолкова-доколкото да се махнем от тая прогнила държава завинаги!!Аз не искам децата ми да живеят тук!Не ,че и сега не можем ,но мисля че ще е по лесно поне с документите ако влезнем.Може и да се заблуждавам де!
274
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
хм..голям праз..много важно..а какво ства с новите работни места? а с повишението на заплатите? а глупости като Шенген не ни грее никак с празно джобове госпожо. а така де другарко
273
1
 
13
 
! Отговори
do 277 преди 12 години
балък си брато голям,щом мислиш,че някой,който изрич критично мнение за боготворените от теб гербаджии е комунист,айде със здраве!
272
2
 
3
 
! Отговори
tangra681 преди 12 години
V odgovor na 271 gurbet4ii ni napravixa tija tvoite prijateli 4ervenoarmeicite,tezi *** prodalzavat da vi trovjat i da vi manipulirat vse o6te.A nai lo6oto 4e im se xva6tat na vadicata i mladi xora,amneziata e operacija total izrezvane na gniloto ili v SSSR.Tam mozete da si prodalzavate s va6ite soc idei .GOSPOD DA PAZI BULGARIA
271
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По носовете се познават.
270
2
 
16
 
! Отговори
леле преди 12 години
Вече няма да гласувам за никого дори и крака да ми целува. Е, ако даде куфар с пачка може би? Че то за едно гласувах друго излезе? Май всички партии сте се сговорили а? И понеже успяхте да ме подлъжете да гласувам досега, ще си наложа покаяние - никога повече политически пристрастен! И то какво излезе? Че ще ни вкарате в зоната, умните ще си контролират границите, а ние като овце все ще я духаме? Ами защо не заминахте там, а натикахте и нас?
269
18
 
5
 
! Отговори
Тъй рече Заратустра преди 12 години
червените хиени днес са силно опечаленикакво говоря...направо са в траурпяна им капе от устата, от бяс, от мъка, от безсилиезащото днес е ВЕЛИКДЕН за ГЕРБ и Бойкослед 65-години лозунги, обещания, сладки приказки и какво ли ненай-сетне БЪЛГАРИЯ ИМА МАГИСТРАЛАБраво на ГЕРБПоздравления г-н Борисов!а *** крадливи да си посипят главите с пепелказах!
268
1
 
20
 
! Отговори
minuvach преди 12 години
Ей, нюз-ът....ама сте *** ***, затворихте статията за Амон Ра...ъъъ...пардон, за Боко-тиквата и откриването на магистрала Люлин, защото нямаше 0.000001% положителни коментари, а всеки, който някога ви е чел това електронно издание го псува там, без да се повтаря!Автоцензура му се вика на това, а нали уж има свобода на словото и живеем в демократична държава...да бе, да!
267
1
 
19
 
! Отговори
Данчо преди 12 години
Набутаха ни в НАТО,като еничари-пушечно месо му казват!После в Евро Зоната, заден двор и пазар,за свръх производството!Сега сме необходими и за санитарна зона на вълната емигранти!И за всичко това си и плащаме!?Е,голям келепир за продажниците,не и за всички нас!Така че Цецка ще се напъне и ще ни набута без да и пука за нас!Ангажиментите отдавна са поети от предишните мекерета.