Цачева: До края на 2011 ще се поздравим с Шенген

През юли се очаквал изключително позитивен доклад
Обновена: 15 май 2011 13:34 | 15 май 2011 13:24,
298
Цачева: До края на 2011 ще се поздравим с Шенген
Снимка: Булфото

Цецка Цачева заяви в Плевен, че е реалистично до края на тази година България да бъде приета в "Шенген".

"Аз водя много сериозни разговори по линия на т. нар. парламентарна дипломация, ползвам всяка една моя визита или посрещане на европейски представител, за да отстоявам категорично българската позиция: България е изпълнила критериите за "Шенген", каза Цачева. Недопустимо е спрямо България и Румъния, като държави, последни приети в ЕС, да се наслагват нови политически критерии, допълни тя.

"Ние обаче ще издържим и на тези нови критерии, тъй като очакваме изключително позитивен
и добър доклад през юли от Европейската комисия. За мен е реалистично до края на 2011 г. да се поздравим в Шенгенското пространство", завърши председателят на парламента. Цецка Цачева бе гост на Празника на Плевен.

Тя присъства на тържествения ритуал на площад "Възраждане", където бяха вдигнати знамената на града, на България и на Европейския съюз. Тя отправи приветствие към жителите му. За случая от президента Георги Първанов бе получен поздравителен адрес.

Кметът Найден Зеленогорски и председателят на общинския съвет Георг Спартански връчиха дипломи на новите Почетни граждани - оперния певец Асен Селимски, на писателите Пелин Пелинов и Георги Стойков и на архитекта Кирил Русков, допълват още от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: ШенгенЦачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
4
 
5
 
! Отговори
Ruja преди 13 години
Сигнализирам сайта за неуместен коментар на "стар комунист". То бива сексуални маняци, като се започне от Странджата, ака чак пък толкова. Нито си стар, нито си комунист. Ами темата тук е друга - да излезе някой от тези, които така настойчиво се стремят да влезем в Шенген и да каже - хора, българи, ние се съсредоточихме в една точка - Шенген, защото, когато ни приемат вашият живот ще стане по-добър с............ ! Да го кажат!
185
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това дето не направи Иван Костов ГЕРБ го правят
184
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УСПЕХ НА ГЕРБ
183
7
 
5
 
! Отговори
стар комунист преди 13 години
До Ruja 179. Правилно, душице, не стигнахме до комунизъма, защото злите врагове ни попречиха. Па и то много банкети бяха, много хубави млади комсомолки имаше и те внимание искат - па и по много пъти го искат. Верно, не остана много време да се борим с врага партиен билет и безпартийните врагове. Но идните поколение стари комунисти ще победим и ще възцари всеобщ кеф. Ние ще се преродим. Отдолу под връх Бузлуджа има тайна лаборатория и там съхраняваме клетки от най-видните другари! Властта е наша!
182
7
 
5
 
! Отговори
Надеждев преди 13 години
Дано влезем по скоро в зона Шенген,та дясно ориентираните злобари да напуснат страната,та да можем по спокойно да дишаме.С тях да си отидат и всички вземали без да плащат,та дано се оправим. 40 години строихме,сега вече 22 години не могат да го окрадат.То не бе омраза,то не бе завист,до кога.Всеки се прави на герой, а не може един дка царевица да прекопай,само знаят да плюят старото поколение,което създаде90% от собствеността,която си я прехвърлят,леви и десни/но не вървим напред/.Без уважение?
181
8
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ преди 13 години
Цецка-президент,оле оле оле!
180
6
 
25
 
! Отговори
Прогнозата! преди 13 години
Колкото по-често се публикуват снимки на ЦЦ, ЦвЦв, ИФ и ББ, толкова повече ще намаляват гласоподавателите на ГЕРБерунгелите!
179
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И много ви моля разкарайте тази снимка че сутринта кравата я видя и пометна.Пак ни чака глад и тази година.Останахме без теленце.
178
2
 
25
 
! Отговори
Последнен валс! преди 13 години
Със или без Шенген младите хора напускат България. Това правят и хора на средна възраст. Политиците прокудиха голяма част от народа. Това е тотален геноцид против българите. Последни сме по всичко в тази смешна и измислена държава. Ако някой все още се колебае - спасявайте се, бягайте, чу тук няма живот, няма правила, няма закони, нищо не се спазва и не важи еднакво за всички.
177
4
 
14
 
! Отговори
? = глад преди 13 години
На голия ни ***, само шенген ни липсва и такива "умове" лъжливи и двулични, като Цецка например. Ще ни загробят заедно с гърците ще се чудем кой път да хващаме, за САЩ ли за Китай ли ? :-)
176
0
 
6
 
! Отговори
Ruja преди 13 години
До стария комунист: Къде видя някъде въобще комунизъм да е имало?
175
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко лъже повече от ***.Дедо му бил екзекутиран от народният съд.Абе Алаколу,по онова време ако някой от фамилията ти е САМО съден от Народният съд НЯМАШ ДО ЖИВОТНО ШАНС ДА ПРИПАРИШ до членство в БКП.Да бъдеш нещо друго освен на най-ниското стъпало в службата.А за карате........мале.Та тогава имаше САМО две школи по карате.Едната беше на ДС а другата към МВР.Там се стигаше само С ПРЕПОРКА.На къв се прави тоя???Ама нали намери балъци от село които навремето ги "въртеха" пред цум....
174
3
 
17
 
! Отговори
Naskо преди 13 години
на г-жа Грозна като смърта и на Боко Тиквата няма ли кой да им обясни че народа не яде доклади нито лентички нито магистрали . . . . май на изборите ясно трябва да им кажем ;)
173
0
 
14
 
! Отговори
Мишо преди 13 години
Бойко побегнал от откриването на АМ "Люлин"Дошъл и се разсърдил на медиите че има протестиращи.
172
1
 
11
 
! Отговори
Шенген махала преди 13 години
Абе за Шенген не знам дали ще се поздравим, ама за ЧЕНГЕНЕН ("ченгене" на туриски означава "***") със сигурност и то скоро...
171
13
 
2
 
! Отговори
стар комунист преди 13 години
Платените комсомолци на БКП - айде, плюйте бе! Май напразно ви плащаме ние старите комунисти. Ей, това комсомола за нищо не ставате. Дори да плюете ви мързи, ний на млади години без плюнка оставахме, но защитихме комунизъма и социализъма. Мекерета с мекерета мързеливи.
170
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецка вече както виждате не е от БСП - убръснала си е мостаците
169
3
 
16
 
! Отговори
пополиз ТИКВА преди 13 години
такъв беше и случия с магистрала марица и с прохода на републиката Станишев ги построи Тиквата режи ленти.
168
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Уважаема редакция на Днес.бг,Моля Ви, махнете вече тази снимка, и ние имаме нерви!!! Ако я държите още една седмица обещавам че следващият път ще гласувам за *** или за Вогоните, за всекиго за когото кажете, но само я махнете!
167
1
 
10
 
! Отговори
Ohh преди 13 години
Ох Цецке възбуждаш ме