Всички да си плащат сметките, зове Сидеров

Джеймс Уорлик се държал по "безобразен начин"
Обновена: 16 май 2011 11:06 | 16 май 2011 11:05,
115
Всички да си плащат сметките, зове Сидеров
Волен Сидеров. Снимка: Атака

Ако стана президент на Република България, аз ще искам от всички наши партньори да си плащат сметките, първо. Второ, да се издължават към България така, както всяка уважаваща се държава изисква дълговете към нея да бъдат изплатени.

Това заяви пред БНТ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по повод скандала му с американския посланик Джеймс Уорлик от миналата седмица. Тогава Сидеров представи сметка от 2 млрд. долара за базите, които САЩ ползва у нас.

Имаме неприбрани дългове. Какво става с дълга от Ирак? Забравихме го. Господин Паси обясняваше, че като влезем във войната, в пакта, на тези, които нападнаха Ирак, съюзните, и ще си получим дълга. Не стана това нещо, не се получи, забравихме го. Много неща започнахме да забравяме и затова е хубаво да припомняме какво ни дължат отделни държави, независимо САЩ, Русия или който и да е, каза още Волен Сидеров.

Според него исканията да плащаме на задълженията от чужди страни не е неуважително отношение към тях.

Още по темата
14 май 2011 12:34
265

Когато не се уважаваш ти самият и се държиш като слуга или абориген, защото в България и медии, и политици масово се държат към американския посланик като аборигени, каза още Волен Сидеров.

След скандала му с Джеймс Уорлик, Сидеров получил много поздравления от колеги.

Няма човек, който да съм срещнал, чул, да ми се е обадил и да не каже: „Да, правилно, това е вярното поведение спрямо един човек, който се меси във вътрешните работи по безобразен начин, каза националистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
15
 
! Отговори
Уточнение! преди 13 години
До м. април ГЕРБ всеки месец превеждаше на АТАКА по 1 млн лв за парламентарната им подкрепа. След осигуряването на подкрепата от достатъчен брой "незабравими" отцепници от РЗС, необходимостта харчове за АТАКА отпада!И логично е В. Сидеров да излезе в опозиция на ГЕРБ!
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сметките - да,данъците - не! (поне докато Масларова и Мургина не влезнат на топло!)
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ако стана президент на Република България, аз ще..." -- Болене вече знаем че си подготвен точно от Американците за следващ президент, знаем че всичко ти е уредено, защото се доказа като верен слуга подвиващ опашка набързо. Да се върнем на думите ти - ти изобщо знаеше ли, че президента на Р. България е представително лице, без никакви правомощия за договаряне, изискване, политизиране на каквото и да е било с други държави? Знаеш ли, че има права колкото всеки един по добър журналист в чужбина?
10
2
 
19
 
! Отговори
SAW преди 13 години
Все ми е тая дали Хамериканците ще си плащан наем! Аз ИСКАМ ромите да си плащат тока и водата !!!
9
2
 
11
 
! Отговори
хм преди 13 години
никога не съм предполагала, че Волен ще смее да се опълчи на другарчето си Бойко и на всяката-манджа-мерудия Уорлик... но пък какво се учудвам, избори идат!
8
0
 
12
 
! Отговори
! преди 13 години
Сидеров съвсем случайно срещнал посланика в един ресторант, и добре, че си носел папката с документите да му я връчи :-)Не, това не е евтин ПР.
7
0
 
28
 
! Отговори
Мнение преди 13 години
Къде спа бе Волене последните 2 години? Защо си трая за базите? Или нещо ти се клатят крачетата в Парламента, та се сети да вдигнеш малко пушилка.
6
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя *** кога ще спре да се излага, а с това и името на България. Пиян цели стюардеси с кюфтета, сега пак пиян ходи да се заяжда, като носи някакви сметки на халваджийски тефтер. Това е партията която купува най-много гласове, добре, 1че е за последне път в парламента. То бива, бива ама това неговото си е направо за лечение.
5
23
 
18
 
! Отговори
електорат преди 13 години
КАКВОТО И ДА ГОВОРИТЕ ЗА СИДЕРОВ , ТОЙ Е ПИЧ ОТ ВСЯКЪДЕ , ЗАЩОТО НЕ СИ СВАЛЯ ГАЩИТЕ НА НИКОГО , А ДРУГИТЕ ХОДЯТ ЧИСТО ГОЛИ!!
4
1
 
25
 
! Отговори
Ехе преди 13 години
Той и Бойко обеща много неща ама......
3
0
 
5
 
! Отговори
Шефа ви преди 13 години
Ъм, авторите, вий тъз граматика де я учите бе, и тоз правопис? В *** академия на науките ли? Хай да са образовати малко, да не е без хич туй дет ви плащат!
2
15
 
17
 
! Отговори
Евреинът преди 13 години
Няма лошо да искаме пари за услуги, които предоставяме, ама Волене, айде не с тези популистки номера. Това да идеш в ресторант, където има медии и да вееш някакви папки като рицар изобщо не върви. Има си начини. Знаеш къде е посолството на САЩ отиваш, говориш с посланика и задвиждаш процедурата по преговори, а не като сервитьорка да го правиш. Или проблема е, че ако беше отишъл в посолството нямаше да научим колко голям герой си. *** си Болене!
1
3
 
23
 
! Отговори
песимист преди 13 години
За съжаление е прав - ние сме прецакани, ама тотално .Всъщност, няма какво да се чудим? Соломон Паси - массон. Николай Младенов - массон. Петър Стоянов - спечелен за тази ложа. Симеон Сакскобургготски - массон. Абе кои са българите тука? Кои ли още не са? Закопавали са ни от много време и сега тотално ни впрегнаха в саморазрухата. Впрочем, ще е чудо, ако се оправим като народ и държава, нещо, което лично не мога да вярвам, след като и екстрасенсите ни прецакват с пророчествата си.