ВМРО: Волен Сидеров работи за ДПС

"Атака" организирала само евтини скандали
Обновена: 20 май 2011 16:30 | 20 май 2011 16:25,
125
ВМРО: Волен Сидеров работи за ДПС
Снимка: БТА

Станахме свидетели на поредното цирково представление на Волен Сидеров пред джамията в София днес по обед, когато пострадаха невинни хора. С тези действия, подтикващи към радикализъм, „Атака” работи за втвърдяване на електората на ДПС.

Това се казва в официална позиция на ВМРО по повод днешните сблъсъци на симпатизанти на „Атака“ с мюсюлмани пред столичната джамия.

След като досега подкрепяше безусловно управляващите от ГЕРБ, „Атака” следваше да използва ресурса на властта, за да се бори срещу антиконституционната партия на Ахмед Доган.

Ако Сидеров наистина иска да спре високоговорителите на джамията, да ползва законовите методи на властта – чрез представителството си в Народното събрание и Общинския съвет.

Но вместо ефективно да се противопостави на влиянието на ДПС и пълзящата ислямизация у нас, Сидеров прави евтини скандали, които имат обратен ефект, твърди ВМРО.

Според тях българските граждани, които са гласували за Сидеров, едва ли са искали сътрудничество на ГЕРБ и „Атака” с ДПС, скрито зад гръмки приказки.

ВМРО отправя няколко съвета към „Атака“ и лично към лидера Волен Сидеров:

Вместо да създава нови канали с новини на малцинствени езици, Сидеров трябваше поне да се подпише в подписката на ВМРО за референдум срещу Турското членство в ЕС;

Вместо да гони Уорлик по скъпите ресторанти, Сидеров трябваше да е с нас, когато протестирахме срещу паметника на американските летци бомбардировачи, който Уорлик издигна;

Вместо да проваля празника по канонизирането на мъчениците от Батак, Волен Сидеров трябваше да излезе от ролята на сянка на Бойко Борисов и да защитава идеите на истинските български патриоти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
34
 
! Отговори
Сидеров в затвора! преди 12 години
Вярвайте му ***!Този, който преди да оскверни мюсюлманската молитва ОСКВЕРНИ един от най-големите християнски празници ВЕЛИКДЕН и се подигра с паметта на БАТАКчани!!!!
66
3
 
15
 
! Отговори
до наблюдател преди 12 години
йеховистите не са християни, не са традиционна религия в България, забранени са на много места и най - вече никой от ВМРО не ги е бил. Биха ги футболни запалянковци с качулки. И то защото ходеха да зарибяват деца на 10 години с брошурки. Тук обаче 'големите мъже' отявлено си носят фланелки на атака и се познават по зомбясалия поглед. вмро може да се управляват от агент, но никога няма да ругаят мюсюлманите и никога няма да кажат турците - вън. а в истинското вмро е имало доста турци,ако незнаете
65
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вмро няма нищо общо със старото вмро и каракачанов е агент и въпреки това не съм чул да правят подобни изстъпления. този път няма как да не се съглася - сидеров е *** и ***!
64
21
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
ВМРО, ДОКАТО НАШИТЕ МОМЧЕТАТА ОТ АТАКА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ИСТИНСКИЯ МЮСЮЛМАНСКИ ВРАГ, ВИЕ ПРАВИТЕ МИЖАВИ ПРОТЕСТЧЕТА И БИЕТЕ ХРИСТИЯНИ В БУРГАС!!!
63
2
 
24
 
! Отговори
Атака? едвали преди 12 години
Смехотворно! АТАКА, които имат общински съветници в София, които крепят правителството и реално управляват с ГЕРБ да не могат да свалят 5 високоговорителя. Прословутите говорители им бяха само повод. Не че ми харесва да вие ходжата, но пък да тръгнем да се трепеме едни други ли? Любопитно ми е да видя какъв ще е ефектът от заформилия се бой - най-вероятно нулев. Атака го прави да си вдига предизборно рейтинга, след като 2г. от изборите насам мълчаха и осребряваха участието си при ГЕРБ!
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за съжаление и нашите ВМРО-та и ония на видиотените скопени се изгавриха с името ВМРО!верицата ви
61
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не харесвам каракачанов, но този път са 200% прави. патриотизмът не означава да мразиш мюсюлмани и турци, а да обичаш държавата си и да не позволяваш разделение. да, вмро понабиха йеховисти в бургас и събориха паметника на турския войн, но това бяха провокации срещу държавата. досега не съм чувал вмро да говорят срещу мюсюлманите или турците като цяло - те не харесват дпс. пак няма да гласувам за вмро, но атака минаха всякакви граници. наистина са скачени съдове с доган!!
60
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВМРО-Кои бяхте Вие?
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВМРО-"Волен работи за ДПС" хмммммм ТАКА ГОВОРЯТ ДНЕС ХОРАТА а Волен Сидеров като не подкрепя вече ГЕРБ ...ЧИЙ ГО КРЕПИ...нали идват отново БСП и ДПС и ГЕРБ с поне 20% и какво става СТАВА ПАТОВА СИТУАЦИЯ ЗАРАДИ ПРОСТОТИИТЕ НА "ПАТРИОТИТЕ" А ВМРО да си дадат сметка,че с много свои действия ПРИЛИЧАТ НА АТАКА И НОВИТЕ /тия са пък някакви невероятно злобни същвства/НФСБ.Всички *** от всички партии и техни симпатизанти В ЗАТВОРА,УЛИЦИТЕ НЕ СА КЛИНИКИ ЗА ПСИХИЧНО ОБРЕМЕНЕНИ ХОРА!!!!!
58
4
 
7
 
! Отговори
Проклетник преди 12 години
ВМРО и ДПС, по подразбиране са клиенти на прокуратурата,а АТАКА по принцип са си пациенти на психиятрията,хихихи(мога да дам конкретни примери с имена и дати,но не искам да се заяждам а само да се посмем).
57
18
 
7
 
! Отговори
бг преди 12 години
Браво на АТАКА - единствената българска партия, която се осмели да се противопостави на ислямизацията на България!- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща той не е място за молитви- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, а арестуваха атакист.
56
13
 
6
 
! Отговори
бг преди 12 години
Браво на АТАКА - единствената българска партия, която се осмели да се противопостави на ислямизацията на България!- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а не плащат- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман,
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И все пак най-големият проблем е, че дори националистическите партии не са обединени, а силно разединени. Това, разбира се, просто показва доколко са "националистически"...
54
1
 
26
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
От тези сцени наистина печелят само ДПС , щото с това парадират колко са нападани , малтретирани и онеправдани....! Това не е начинът, с тези *** трябва по по хитър, цивилизован и адекватен начин да се справим веднъж за винаги с тях....!!!!
53
5
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Дори и Воленчо, да преиграва....:- Според Корана минаретата не са задължителни..., за мюсулмански храм..., та камо ли използването на високоговорители...- За ползването на тротоара се плаща - тротоарно право на общината..., а не плащат- На молитвата днес, имаше тридесетина души и спокойно можеха да са в сградата на джамията...- От документалните кадри по канал 3 се вижда, че пръв удар с юмрук нанася мюсулман, а арестуваха атакист...И в същото време:- Лошото е, че Президентчето ни в момента е в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...- Хубавото е, че г-н Омеров (Алексей Петров), спря парите за Атака и ги прехвърли на новата партия на телевизия "Скат"...- И, да видим откъде Първанов ще извади пари за партия?!?!?!Кой ще отговори...
52
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВМРО е пропаднала партия от ***,педофили,и смешници.Партия от файтон клошари.
51
14
 
10
 
! Отговори
сзгд преди 12 години
Браво на Волен Сидеров и АТАКА - единствените, които реално се борят срещу ислямизацията и турцизацията на България!Успех на изборите!
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен това го остроива !!!
49
3
 
7
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,- Лошото е, че Президентчето в момента е в Кърджали..., на поклонение пред местния кмет...
48
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВМРО почват да изглеждат все по-приемливи на фона на другите "националистически" партии.