Борисов: Кой го интересува какво мисли Станишев?!

Лидерът на БСП се дразнил, че страната върви напред
31 май 2011 20:44,
414
Борисов: Кой го интересува какво мисли Станишев?!
Снимка: Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов се ядоса на журналистически въпрос свързан с готвения от левицата вот на недоверие към правителството.

„Кой го интересува какво мисли Станишев и БСП". Така премиерът Борисов коментира в Панагюрище намеренията на червените.

Той не пожела да даде оценка на своето управление, защото оценките ги давал бизнесът.

Премиерът е засегнат и от отказа на ДСБ да подкрепи финансовия пакт за стабилност, който ще гарантира, че страната ни няма да изпадне във финансовото положение на Гърция.

„Костов показа, че партията му не е дясна и че не разбира какво означава финансова стабилност, защото това не се учи в учебниците по политическа икономика на социализма”, отсече Борисов.

Премиерът обаче благодари на СДС и Мартин Димитров, както и на всички останали партии, които са подкрепили идеята дефицитът на страната да не надвишават 3% от БВП.

„Едно е да говориш, друго е да подкрепяш”, каза още Бойко Борисов по адрес на Иван Костов.

В Панагюрище министър-председателят откри 4 важни обекта в мина за добиване на мед. Инвестицията в тях е 150 милиона лева.

„С тези обекти замърсяването в региона ще се намали с 40%”, заяви екоминистърът Нона Караджова.

Още по темата

Според икономическия министър Трайчо Трайков държавата само печели от подобен род инвестиции.

Средната работна заплата в мината е 2100 лева, а за последната година няма регистрирана трудова злополука.

В минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет” край Панагюрище ежегодно се преработват около 13 милиона тона медна руда.

След като преряза лентата на инсталация за екстракция на катодна мед от руднични води, премиерът запази парченце от трибагреника в джоба си.

„Взимам го, за да дразня Станишев”, пошегува се Бойко Борисов, който обясни, че неговият предшественик се дразни от това, че държавата върви напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
6
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Тая нагла тиква требе да си ходи.Толкоз *** и некъдърен човек не ни е управлявал.Както децата са огледало на родителите,така премиера е огледалото на народа.Тогава сами съдете колко е изпростял народа да го избере тоя бездарник.
314
2
 
6
 
! Отговори
намръщен преди 13 години
Анонимен, 327В тази страна понятията недоволен и комунист тъждествени ли са? Аз като не харесвам и двете, къде да съм? Стига с биполярните модели, това "Щом не е снас е против нас" е от друго време и за други места. Ама ще е много жалко, ако след това се окаже, че герберчетата са се *** повече и от бесепарчетаЛека нощ на теб и на всички тук!
313
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
щом червените недоволстват - нещата се движат правилно!
312
2
 
10
 
! Отговори
до Моториста преди 13 години
Ристо, мани инфлацията бе момче! Бойко ще свали цената на Мегаватчас от Соларните системи от 700лв. на 500лв., За сметка на това ше ти дигнат цената на тока от юли за да компенсират.Големо нагъзване ни предстой, Баце!
311
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
саму ГЕРП, Саму Лилииванова и Първомайската група. Да живее ББорис оф
310
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изобщо не ме интересува какво мислите ... глупав народ. (това последното не го записвайте)
309
0
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 13 години
Аз съм СТРАНДЖАТА ама от време на време пиша като Ристо Мотористо- да не ми се смеете много....иначе пак си обичам да изпускам сапуна и да връзвам връзките на Шефа...даже като патъва за такива слаби страни като.....Гърция,Португали...Германия- слабаци!
308
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кога ББ смени на 180 градуса позицията си за АЕЦ? Ами след като м. февруари В. Златев стана "консултант" на проекта и се разбра, че комисиона е гарантиран. Предишните усуквания и маймунджулуци са били само кьорфишеци за вдигане на цената. Типично мутренско изпълнение.
307
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mili bove,kak move da pi6ete takiwa ne6taiskate li da se oprawi taq strana
306
1
 
4
 
! Отговори
бивш даскал преди 13 години
То май тези, които пишат, че Б.Б. е по-зле от Хитлер са прави 100%. Хитлер поема Ваймарска Германия чрез избори, на които не му е стигнало съвсееем малко, за да може да състави самостоятелно правителство и временно е в коалиция. Но Хитлер поема Германия с близо 7 милиона безработни /седем милиона!!!/ и я топи до 500хиляди за година. Ще кажете - оръжейна промишленост. Точно така, а защо сега това, което наистина у нас се прави го правят чужди фирми, често и със свои хора
305
8
 
6
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 13 години
абе неможе всички да се толакова ***, и да не си спомнят как пищяха против "крадливите комунисти" Р.овч и сие, забравиха Жан Виденовата инфлация и т.н. и са има криза по цял свят Испания Гърция са затънали до ушите ние се разминаваме за сега леко и недоволни, баси късопаметния народ, аз немога да повярвам какво пише тук,
304
0
 
8
 
! Отговори
блонди преди 13 години
Трябват ни няколко простички неща, за да се окажем сред най-добрите. Първо, трябва задължително и на всяка цена да върнем ценностната система, която ни е съхранила през битки и изпитания. Това означава мутрите да са презряната ***, каквато са, а умните и достойните елитът. Да не се мери само по богатство и мускули, а по акъл и интелигентност. Второ, да построим пътища навсякъде.Да въведем върховенство на закона, за да има възмездие и справедливост, каквито сега няма. В затворите освен ***, наркомани и тарикати, да влязат министри, магистрати, политици и свързаните с тях мафиоти. Като начало това стига. Толкова ли е много? Не, но трябва да станем истински самураи за да го постигнем. Никакви противогази, йод и каски няма да ни спасят от бомбата, която сами сме си заложили под формата на търпение, мълчание и страх. Гражданска нетърпимост към лъжи, спекулативни цени, кражби, корупция и манипулации. Вярно е, че всички страшно се уморихме, но и много го желаем този пусти нормален живот. Мечтата ни да бъдем свестен народ, който проправя път за децата си, е нашият самурайски меч. Трябват и апостоли (камикадзета). Иначе ще си останем една красива, но тъжна страна на залязващото слънце. А след залеза идва нощта...
303
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БЪЛГАРСКА РАБОТА,КАТО *** СТЕ ЕЙ!!!!СРАМА НЯМАТЕ!!!!
302
5
 
2
 
! Отговори
SuperGeroiko преди 13 години
Бойко всички разбраха кой е! Колко е безнадеждна ситуацията само! Да няма свестен-ни за който, които да гласуваш
301
0
 
7
 
! Отговори
!!!!!! преди 13 години
Kade e tova napred??Moje li tozi *** da mi kaje kade e tova napred za da otida pone...pone...da pogledna kade e tova napred!!!Neshatsnici.....!!Dnes s ochite si vidiah dokument ot pensionnoto..43 godini i 2 meseca trud=136leva!!!!Ako tova e napred.....ne znam koe shte e opredelenieto za nazad!!
300
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ето как мисли самият БОЙКО. Мъдро, интелигентно, задълбочено. Дневник, 22.12.2009 Отговорът ми не е не, не е и да аз по принцип не закусвам и не обядвам. () Ритам топка в 2 ч., така че не ми тежи яденето. Дойче веле, 16.03.2009 В интервю за списание Макс столичният кмет Бойко Борисов сподели свои мисли за живота и политиката. На въпроса кой е най-впечатляващият лидер в световната история Борисов отговаря: В съвременната история за мен номер едно, който ми е просто модел на подражание, е г-жа Ангела Меркел. От друга страна, Путин от една изостанала държава направи в момента сила, с която се съобразяват всички. Погледнато за своето време, Хитлер и Сталин също са номер едно. Или Мао за това да водиш една империя толкова време в такива ситуации, се изискват качества.
299
1
 
5
 
! Отговори
Бай Иван преди 13 години
Оптимизъм! Минималната заплата скача на 270 лв.Идеални,кой го интересува как живеят раята...да садат картофи....Аз нали одим при Валйо!Там има готринко хотелче,каки,кока....и СТРАНДЖАТА е там да ни слугува и да изпуска сапуна...екстра е
298
12
 
8
 
! Отговори
bobi преди 13 години
само ГЕРБ
297
1
 
13
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 13 години
Изхарчихме парите, спасихме от фалит спонсорите и сега може да напуснем кораба
296
5
 
12
 
! Отговори
Картоф или Тиква? преди 13 години
Бойко прави аутобани за да може аверите му да джиткат с Кайените.ЗА останалите КАРТОФИ ! цената въобще не го късае......