Сидеров се гласи за шеф на "Антимафия"

Изхвърлят отцепниците от "Атака" от комисиите в НС
Обновена: 2 юни 2011 15:09 | 2 юни 2011 12:15,
180
Сидеров се гласи за шеф на "Антимафия"
Волен Сидеров. Снимка: Архив Булфото

Волен Сидеров да бъде избран за председател на парламентарната комисия „Антимафия“.

Това е предложила парламентарната група на „Атака“ на председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Сидеров ще напусне комисията по външна политика и отбрана, потвърдиха за Dnes.bg от парламентарната група на „Атака“.

Те са предложили още мястото на напусналия партията Валентин Николов в Комисията по земеделие и гори да бъде заето от Венцислав Лаков.

Шефският пост на комисията „Антимафия“ е стратегически, тъй като от него ще зависи дали да даде ход или да прекрати сигнали за корупция сред управляващите в месеците преди изборите. Ако бъде одобрен в пленарна зала, Сидеров ще заема поста до септември, месеца преди изборите.

Хората на Волен Сидеров настояват другите двама отцепници – Огнян Пейчев и Кирил Гумнеров, също да напуснат поставете в комисиите.

Мястото на зам.-председателя на комисията по околната среда и водите Пейчев да се заеме от Борислав Стоянов.

Кирил Гумнеров, който беше член на две парламентарни комисии – по регионална политика и местно самоуправление и по труда и социалната политика, да бъде заменен с Петър Хлебаров и Калина Крумова, пише още в предложението на „Атака“ до Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
1
 
! Отговори
Внимание преди 12 години
И все пак ще испея да пиша Този сайт наистина е ченгеджийски на мен нормален достьп са ми спряли от онзи ден само защото се опитах да спра ескалацията е цветущи писания цяла стрница се изливаха следователно не вярвайте на манипулитивния диалог и новини и адиос прехвьллям се на по нормален сайт за новини
147
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
toi toa 147 moje i moderatora da e
146
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
toi toa 147 moje i moderatora da e
145
0
 
2
 
! Отговори
Deutschland преди 12 години
v Gemania govorat na 20 ezika i nema nikav problem , kakav e tvoq problem , da nema6 HEMOROIDI slu4aino , mi ima lekari za tqa zel
144
1
 
1
 
! Отговори
do:147 преди 12 години
misla 4e dosta poizlaga za dnes , samo pali6 fitila tuk
143
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кава толерантност бе знаете ли как се чувстват българите по смесените райони,знаете ли ,че там те се чувстват малцинство.Карат ги да говорят на турски в някой магазини като им казват че ако не си пазаруват на турски нищо няма да получат.И после някои тук ще ми говори за толерантност да живееш в страх в собствената си родина,това нормално ли е.
142
0
 
4
 
! Отговори
преди 12 години
Няма ли ЛУДНИЦА за него, че се гласи за шеф на "Антимафия"???
141
2
 
3
 
! Отговори
"Успехите" преди 12 години
Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество. Формулирано с езика на програмистите, лидерът на националистите е "системна грешка", а системата май трябва да се рестартира.Как стана така, че освен "сбъркания чип", в българското общество се размножиха и "повредените файлове"? Въпреки алармените сигнали за опасността от националистическа зараза, която се разпространява от тези повредени файлове, през последните 20 години нямаше сериозни опити те да бъдат изтрити. Просто защото тяхното наличие в системата беше и продължава да се възприема като част от "нормалността".
140
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поводът са събитията около Софийската джамия от 20 май, когато бяха атакувани мюсюлмани по време на петъчната молитва. Националистите на "Атака", според авторката са се опитали да извлекат от това политически капитал за идващите избори. Според германската журналистка обаче, има много българи, които намират станалото за срамно:"Онова, което се случи, е неприемливо и противоречи на нашите обществени норми", казва Йорданка Евгениева, която полага стрък карамфил пред джамията в знак на извинение за стореното от нейните съотечественици. Христо Петров, който я придружава, също е възмутен: "Българските мюсюлмани са мирни вярващи. Не бива с религията да се злоупотребява за политически цели, така, както прави партия Атака", добавя той.
139
1
 
3
 
! Отговори
DE преди 12 години
Досега България беше считана за модел на толерантност в съжителството между християни и мюсюлмани. Ултранационалистите от "Атака" обаче се опитват да разрушат този мир, констатира С. Бьокер в репортаж за Дойчландрадио.
138
4
 
2
 
! Отговори
Mush преди 12 години
Достоен българин! Успех!
137
3
 
2
 
! Отговори
Влко преди 12 години
Безспорен защитник е той на българщината и противник на олигарсите разграбващи страната ни.
136
3
 
2
 
! Отговори
Чавдаров преди 12 години
Волене, народа български е с теб! Повече от всякога се нуждаем от Лидер с твоите качества!
135
1
 
1
 
! Отговори
Лидия преди 12 години
Времето работи за Волен и идеите, които изповядва, така че каквото и да правят днешните олигарси няма как да затворят устата на истината!
134
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров ще им секне кранчето на олигарсите.Само така трябва да им стане ясно че неможе да си правят каквото искат,защото все още има добри политици в страната ни.
133
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Последните седмици всички се обединиха срещу СИДЕРОВ. ГЕРБ купиха трима депутати от него за по 200 000 лева на година! ДПС, сините и БСП искаха да забранят АТАКА. Истината е, че каквото не те убие, те прави по-силен, така че всички направиха услуга на г-н Сидеров. Успех в начинанията, народът е с него!
132
2
 
4
 
! Отговори
666 преди 12 години
Сега всички пак ще скочат срещу Сидеров защото ги е страх ,че ще им обърка плановете и ще им разбие схемите.
131
2
 
4
 
! Отговори
Люси преди 12 години
Крадливите *** са наясно, че няма да им се размине, ако Сидеров оглави комисията - все пак това е човекът, който още с влизането в НС ги нарече "грухтящи прасета и лоени топки" и през всичките тези години не се продаде.
130
2
 
2
 
! Отговори
Mushmorok преди 12 години
Той е човекът точно за тази работа!
129
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ще се сетят те че трябва някой да разбие системата на измамниците дано Сидеров да си свърши работата и да им напомни че има закони в тая страна.