Сметката за предварителния вот на сините = 50 хил. лева

Парите щели да се покрият от държавната субсидия
Обновена: 9 юни 2011 13:57 | 9 юни 2011 12:35,
21
Сметката за предварителния вот на сините = 50 хил. лева
Снимка: Булфото

По-малко от 50 хиляди лева ще струва на Синята коалиция вотът в неделя, обяви шефът на изборния щаб на ДСБ Веселин Методиев.

На 12 юни на отворени избори един срещу друг ще се изправят Румен Христов (СДС) и Светослав Малинов (ДСБ) в спор за обща номинация на десния съюз за президент.

Кметската кандидатура за София ще си оспорват Прошко Прошков (ДСБ) и Владимир Кисьов (СДС).

670 секции в цялата страна ще бъдат отворени в деня на предварителните избори. Гласуването ще започне от 8 сутринта и ще продължи о 20.00 часа.

Вотът ще е по постоянна адресна регистрация с лични карти. Бюлетини ще се пускат на обичайните за това места - предимно в училищата, обясни Методиев.

В София изборите ще са с две интегрални бюлетини - едната с имената на претендентите за държавен глава, другата - за столичен градоначалник.

На сайтовете на СДС и ДСБ вече са качени местата за гласуване, подчерта Веселин Методиев.

По думите му най-много пари Синята коалиция ще похарчи именно за бюлетини. Разходите по предварителния отворен вътрешнокоалиционен вот ще бъдат покрити със средства от партийните субсидии.

Таванът на избирателна активност е 300 000 души - колкото са дали гласа си за коалицията на последния вот. Това обаче е твърде голямо очакване, уточни Методиев.

В изборния процес могат да участват всички граждани на България, независимо от това дали са членове или не на партията.

Веселин Методиев определи като провокация заглавия от сорта „Последната битка на Костов” и посочи, че няма такова нещо, а предварителните избори са по същество състезание между партньори. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За сини аборигени, никакви пари от моите данъци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
3
 
1
 
! Отговори
Костов преди 12 години
Аз ще гласувам за КОСТОВ!
18
0
 
1
 
! Отговори
u4indolskiq skopec преди 12 години
BAS LOVQ 4E NA KOSTOV KRADECA 6TE SPE4ELI.KOSTOV E ZVANNAL NA STANI6EV ZA PODKREPA.
17
1
 
3
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
TIQ NE STIGAT SAMO NA KOSTOV ZA TEMENUJKITE.VE4E SI E POSADIL I ROZI.6TE TRQBVA OT POZITANO DA SE BRAKNAT PO DALBOKO.NIKOGA NQMA DA ZBRAVQ KAK TOZI *** PODKREPI KOMUNISTITE.
16
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да се замислим, защо всички медии, премиера, президента, парламента скочиха срещу Волен. Какво искат да прикрият? Гласът на народа ли? Българи, не позволявайте да ни изиграят отново. Атака е гласа на народа. Това е партията, която беше създадена от недоволството на хората, породено от дългогодишното ограбване на страната ни, довело българите до просешка тояга! Длъжни сме да подкрепим Волен! Точно сега трябва да мислим за себе си като за едно цяло! И ще победим!
15
2
 
4
 
! Отговори
Омерзена преди 12 години
До кога ние ще плащаме за някакви си партии? До кога с нашите данъци ще се хрантутят политиците и партиите? Като искат да са политици и да имат партии да си набавят средствата сами. Какво ми пука за СДС, БСП, ДПС, ГЕРБ и още поне 100 партии? Политиците гледат само личните си интереси, сметки, далавери, а народа плаща ли плаща. Стига бе! Писнахте ми! На *** депутат от субсидии му пълнят гушата с по 180 бона годишно. Отделно заплати, командировки, екстри. А хората в БГ едвам свързват двата края.
14
1
 
2
 
! Отговори
МПК преди 12 години
А добър ден ;)
13
4
 
9
 
! Отговори
10 членната преди 12 години
Какво ни интересува нас някакви вътрешни избори на някаква умряла партия!!! ????
12
4
 
9
 
! Отговори
срам преди 12 години
Защо с държавната субсидия /парите от нашите данъци/ сините ще си плащат вътрешните си работи.
11
3
 
10
 
! Отговори
До 5 - 6 преди 12 години
Като гледам снимката освен псориазиса който е изял видимо количествоот ноктите - друг аргумент НЯМА
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако има останал разум в главата на българите, трябва отдавна да са проумели, че на нас ни трябват нови лица, а не стари муцуни от последните 20 години, които вече са не износили и като лица, но и като идеи, струва ми се. Затова гледам на Светослав Малинов наистина с надеждата, че той има потенциала, а и желанието да направи нещо добро за своите сънародници. Но българите вече толкова, че не могат да повярват сякаш на никого. Но с безверие и вайкане няма да я докараме до никъде, затова е по-добре все пак да изберем промяната. . . , а защо не Малинов!
9
4
 
8
 
! Отговори
КЪРДЖАЛИ преди 12 години
Много пъти съм казвал че президентството това е една вредна и ненужна за народа институцияЗатова няма и няма да има пари за пенсии и заплати за тези които работят.Всеки народ си заслужава съдбата. *** народ сме и ще си останем роби завинаги.
8
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДСБ - ДС-Б отбор
7
10
 
18
 
! Отговори
електорат преди 12 години
АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЯ ПАРТИЯ ,И СИ ИСКАМ ПАРИТЕ ОТ МОИТЕ ДАНЪЦИ!!!!!В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ТОЛКОВА ИДИОТИЗЪМ В ПОЛИТИКАТА НЯМА . КАТО ИСКАТ ВОТ -ДА ПЛАЩАТ ОТ ДЖОБА СИ!!!!
6
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нов политик ни трябва за президент, като Светослав Малинов - и млад и подготвен. Иначе няма да прочистим дипломацията и пащ ще ни представляват пред света същите политици от ДС и тройната коалиция.
5
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Светослав Малинов е верният избор. Мога да дам много аргументи, но едва ли има смисъл. Интелигентни хора сме все пак.
4
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига с тия субсидии бе!Ако не им се дават субсидии, светът ли ще свърши?Да си намерят начин да се оправят, кокала изпуска ли се?
3
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По добре ми даите на мен 50 бона , поне някаква работа ще свършаили раздаите на 50 българи по 1000 лева да помогнете малко на хората а то какво сега 50 бона на вятъра
2
8
 
16
 
! Отговори
жоро преди 12 години
а парите за рекламите по радиата и телевизиите на ДСБ , те откъде идват?
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тези субсидий не са ли от джоба на данъкоплатците.