Царя е най-подходящ, Кунева обаче не е резервно колело

Даниел Вълчев се мотивира кого подкрепя за президент
Обновена: 13 юни 2011 14:29 | 13 юни 2011 09:56,
131
Царя е най-подходящ, Кунева обаче не е резервно колело
Даниел Вълчев и Симеон Сакскобургготски. Снимка: Булфото

Симеон Сакскобургготски е най-подходящ за президентския пост. Това заяви бившият министър на образованието Даниел Вълчев пред Нова телевизия, който е от инициативния комитет за издигане на кандидатурата на Меглена Кунева.
 
"Той е възпитан да бъде държавен глава, но през последните години сме станали свидетели на омаскаряването на неговото име, което е нещо характерно за нашите географски ширини", мотивира се Вълчев.

"Меглена Кунева е силна кандидатура. Тя е човек, който сам е проправил пътя си въз основа на качества, постоянство и образование – това, което ние желаем за нашите деца", каза още бившият образователен министър.

Вълчев е "за" нейната кандидатура и заради това, че Кунева е човек, който е много добре приет в чужбина.

Още по темата

"Тя може да представлява страната ни по забележителен начин – разбира от международни отношения и познава по-голямата част от световните лидери", заяви още Даниел Вълчев.

"Противниците на тази кандидатура имат две тези. Първата е, че Меглена Кунева е кандидатура на тройната коалиция и следователно трябва да се избира между новото и старото. Втората е, че тя не е самостоятелен играч, а резервно колело – това на Сакскобургготски – което не е така", каза още Вълчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
0
 
! Отговори
masonska Masha преди 12 години
Nie ne sme ruski Matrjioshki :)
127
0
 
2
 
! Отговори
2011 преди 12 години
......нови 800 дни..... ?!?......
126
7
 
5
 
! Отговори
уруди преди 12 години
Ей-й-й....Големи сте *** вие, големи!Хак да ви е на вас и ГЕРБ и БСП и СДС, защото сте неблагодарни и злобни малки човачета. Вас само пожарсникарска държава и още 50 години комунизъм ви оправя...***
125
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съвсем е издал багажа...А го мори и склерозата...
124
2
 
3
 
! Отговори
На снимката преди 12 години
Тия от КГБ на погребение ли са?
123
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Махай се, Крадлив Дедо! Не ни ли стигат кражбите ти, не ни ли стига триглавата ламя, не ни ли стига, че докара тая *** Тиква, дето пръв я натресе за главсек на МВР и постепенно я избутаха до премиер, ами и пак ламтиш за власт!
122
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей без малко да наплюя монитора кто виях тая снимка.
121
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде опа с Крадлив дедо за Европатой показа ни нагледнокак гори се режат като за последно!Хиляди декари изчезнаха безследнотова хитро старче се оказа много вредно. Но дали ще му остане времетрена за Мадрид да вземе.Да се маха най-после тая проклетия-Кобурготската дърта ***.
120
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разбира се, че такъв нагъл и лаком дървосекач ще е най-подходящ за такива *** като Даниел Вълчев.
119
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един ку-ку ще представлява България!Памперси ще ползва за по-дълги пътувания на Хасан дъдо му...КГБ е в действие!
118
5
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
Симеон е кандидат на всички БИВШИ комунисти:БСП(БКП)ДС=ДПС+НДСВ+ГЕРБ+АТАКА+АБВ+ЛИДЕР....КУНЕВА И СИМЕОН - СЛДВАЩ ПРОЕКТ НА ДС,КГБ!
117
0
 
1
 
! Отговори
100ХХХ преди 12 години
Що трябва да е учен и интелигентен президент, като може още 100 години да сме си под диктатурата на пролетарията - тоест, да ни управляват *** като сещате се кой! Обаче ще си стоим на този хал, докато заплататга на бачкьора е по-голяма от тази на шефа му инженер. И който е за ББ, значи му харесва пролетарската власт на съветите, без значение как се е боядисал.
116
1
 
3
 
! Отговори
Алеко за 113 преди 12 години
Не ни върви на нас и това си е. От едно робство на друго: Византийско, Отоманско, Хитлеристко, Массонско. При толкова массони в управлението на България, нищо чудно че тоя народ измира, емигрира, обеднява. За съжаление ние от Иван Асен 2-ри насам не сме имали силно ВКР и ВСС, което да лови антинародните и антидържавните хорица, освен неудобните на съответната власт. Тия подготвят завръщането на монархията отново. За съжаление пак няма да са българи начело, а - массони. Честито ни ново робство!
115
0
 
1
 
! Отговори
Журналист преди 12 години
Кой е автор на статията? Защо не се идентифицирате при публикуване на статиите? Да виждате правописна грешка в заглавието?! Когато има подлог винаги той е с пълен член! "ЦаряТ е ...", а не "Царя е ..."
114
3
 
3
 
! Отговори
FBI преди 12 години
Димитър Попов: 2 млрд. долара изчезнаха от държавния резервПоне два милиарда долара са били откраднати от държавния резерв на България от март до декември 1990 г., когато управляваха двете правителства на Андрей Луканов."Минаха през куфарчетата. Това бяха парите от валутния резерв. На някои чувствително им се напълниха джобовете", каза в интервю за Би Ти Ви бившият министър-председател Димитър Попов."За осем месеца от валутния резерв изчезнаха 2 млрд. долара", каза Попов, който е убеден, че има списък за тези пари и е ясно кой ги е получил. Много малко от тях са се върнали обратно в страната.Бившият премиер съобщи, че в момента получава 400 лева пенсия и не съжалява, че зад него са минали такива огромни суми.По отношение на днешното управление Попов каза, че "стиска палци" на правителството да успее."Премиерът е симпатичен, но той се нагърби с много неща, а това изисква доста време", каза Димитър Попов.
113
3
 
6
 
! Отговори
ОТ РУСИЯ ... преди 12 години
...са казали ,че искат Царя за Президент!АЕЦ-Белене е негов проект, одобрен по негово време--очаква се-да го продължи!Точно затова БСП и ДПС нямат кандидат....а , го предлага Бойко!Бойко просто угажда на Путин!ЦАРЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ --ЩЕ ВИДИТЕ!!!!!!Всички ще гласуват за него-в последния момент.Затова се бавят и назландисват.
112
3
 
6
 
! Отговори
водно конче преди 12 години
Симеон президент? Ха ха ха ха! Даниеле, Вълчев, още ли не си разбрал, че твоя цар е бита карта?!От друга страна аз и през 2001-а. си мислех така, но 43 % повЕрваха. Ама наивен народ в родината с лопата да го ринеш.
111
0
 
4
 
! Отговори
Дедо Гаджа/101 преди 12 години
Ами кого да спомена бе брато? Асад? Ердоган? ББ? Барозо? Оня несретник от НДСВ спомена, че скучуберката се познава със световни лидери, за европейски и дума не обели.Аз не я смятам за подходяща. Доводът ми е един единствен: тя участваше в Коалиция НДСВ & ДПС / НДСВ & ДПС & "БСП".Сега "независима" интелектуалка.И Гоце бе "независим".
110
22
 
6
 
! Отговори
илиян преди 12 години
НАЙ-ДОСТОЙНАТА ЛИЧНОСТ НА БЬЛГАРИЯ Е СИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ
109
0
 
7
 
! Отговори
историк за 105 преди 12 години
В най-старата книга на света, съществувала още далеч преди старият завет на юдеите, е написано така: Ще дойде ден, син и баща ще се карат, под вола теле ще намират, само и само да седнат на трона..."..."Това чудо ще се случи на запад, от планината Ставрил Стара планина..." Е, тия 21 години в София стават чудеса... слепи проглеждат, комунисти стават царисти, царисти стават бесепари, .... България е страната на чудесата. Само в едно нещо си приличат: и едните и другите гепнат ли кокала, ни го...