Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти

"Шест правителства не направиха това, което моето за година"
Обновена: 22 юни 2011 19:16 | 22 юни 2011 19:00,
529
Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти
Снимка: Булфото

Над 2000 лентички от откриване на различни обекти в страната е прерязал премиерът Бойко Борисов досега, изчисли самият той при посещението си в Хасково.

"Даже си мисля дали за следващите президентски избори да се кандидатирам, като слушам, че 6 правителства са направили една трета от това, което моето правителство прави за по-малко от година. Много се колебая дори”, допълни премиерът и се закани да продължава да открива нови обекти, за да видят хората резултатите от работата му.

В южния град Борисов откри пречиствателна станция за отпадни води.

Инвестицията е за 30 милиона лева и е част от цялостен проект на програма ИСПА за пречиствателни станции по поречието на река Марица.

"Важното е, че ден преди откриването на пречиствателната станция в Хасково еврокомисарят по регионална политика Йоханес Хан похвали България за това как добре сме си стъпили на краката по големите инфраструктурни проекти и как през 2012 година това ще бъде видно”, отбеляза още Борисов.

Той настоя работата му да бъде оценявана от Европа, а не от българските политици.

По-рано през деня министър-председателят бе на посещение и в Кърджалийско, където преряза лентата на 18 километра напълно възстановена отсечка на основния път Момчилград-Крумовград.

"Този път на Станишев му го спряха и на Доган, разбира се, да не го пропуснем. Ние идваме днеска и правим Кърджали, Подкова, Околовръстното, септември месец прохода Маказа", обяви Борисов по време на откриването.

Той обеща, че през септември ще бъде открит пътят през прохода Маказа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
451
1
 
7
 
! Отговори
мухала преди 12 години
еми като открива и всяка будка за вестници и сергия за слъногледови семки може и 50 000 да събере.
450
2
 
10
 
! Отговори
4-ти км преди 12 години
Абе май човеко си е болен ........сериозно
449
1
 
9
 
! Отговори
хм преди 12 години
***.....
448
1
 
10
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Хубаво сега се обеси на тях(говоря за политическият ти живот не за реалния).Защото каквото и да си откривал днес чух по новините:"Европейската комисия обмисля да поеме управлението на регионалните еврофондове за България, Румъния и Гърция, тъй като правителствата в трите страни не са способни сами да управляват средствата" Цитатът е от вестник Сега. А сега деца кажете как ще *** лентички?
447
1
 
7
 
! Отговори
тепърва преди 12 години
6 правителства преди теб мислеха за хората, а не да се показват прид медиите.Брех, брех, Човекът-Слънце чак и слънчев лъч го заслепява
446
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия били направили (или ненаправили) нещо, другите - не знам какво си, а няма нито един осъден. Бойкооооооооооооо, вместо да режеш лентички, сдавай поста на някой кадърен, че ти *** майката на това, дето беше останало от държавата.
445
1
 
10
 
! Отговори
Бойко е нещастник преди 12 години
той освен да орязва и реже друго можели, а пардон и да играе футбол! Оряза пенсиите, оряза здравеопазването, кой знае колко е порЕзал България, на финала да ни резне и тиквите да не се мъчим повече! ...ако иска може да си резне и неговата, най-добре ще направи! Време е да си ходи тоя ***!!!
444
2
 
14
 
! Отговори
4o4ko преди 12 години
вече има достатъчно метри за бесило на ГЕРБ / или по точно КЕРБ - консултанти за европейско развитие на баламите /
443
2
 
6
 
! Отговори
Изумен съм преди 12 години
Как може така да плюете нашият спасител,светия?!?!?!?!
442
1
 
15
 
! Отговори
Уточнение! преди 12 години
Задача:2 хил за 2 год!Средно по три на ден, вкл. и през почивните!Средно по един час на церемония плюс по 1-3ч. за пътя между обектите!Въпрос в задачата:Колко вре е имал премиерът за каквато и да е друга дейност?
441
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Самозабравихте се!Хората Ви видяха:Цецо , Лъчо , Фидоската , и т.н.Колкото до 2000 лентички ?????????????? Ние също разбираме от АРИТМЕТИКА!Сбогом ГЕРБ!
440
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Учени от неназован институт на БАН са кръстили непозната до момента мозъчна гънка на името на премиера Борисов.Гънката се намира близо до областта на Брока, където се формира речевия поток - разясни за Рога и Копита учен от института, пожелал анонимност.Функцията на гънката няма нищо общо с областта на Вернике, където се анализира информацията получена от слуховите канали, изяснили нашите учени. Това открива нови перспективи в науката за мозъка, тъй като до този момент се е смятало, че невроните от областите "Брока" и "Вернике" си разменят информация в процеса на речева комуникация.Най-вероятно тази гънка има ключова роля за пораждането на неконтролиран, нелогичен и самодостатъчен речеви поток, който се наблюдава при някои пациенти - коментираха други членове на екипа, направил откритието.Те отрекоха инициативата им да е повлияна както от премиерската позиция за съдбата на БАН, така и от неотдавнашния жест на българските антарктици към Божидар Димитров, на чието име беше наречена гънка в айсберг в Антарктида, представена като залив.Друг източник на Рога и Копита от конкурентен институт изрази подозрение, че кръщаването на гънката на името на премиера е реверанс към финансовия министър Дянков, който неведнъж се е заканвал на "феодалните старци" от БАН.Източникът припомни, че в подслушан разговор с Ваньо Танов относно вътрешния министър Дянков заявява, че за разлика от Цветан Цветанов, "Бойко Борисов е умен".
439
2
 
14
 
! Отговори
много моля преди 12 години
ААА,НЕ ТАКА.КАКВО ОБЩО ИМА МЕЖДУ ЖАН ВИДЕНОВ И МУТРАТА. ЖАН НЕ ОТКРАДНА СТОТИНКА ОТ НАРОДНАТА ПАРА,НЕ ВЛЕЗЕ В НИТО ЕДНА СХЕМА И ДАЛАВЕРА.ЖЕВЕЕ ПОВЕЧЕ ОТ СКРОМНО ЗА БИВШ МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛ.ОСТАНА ПОЧТЕН ДО КРАЙ.БЕЗСПОРЕН ФАКТ.САМО НЕ МОЖА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ МЪРТВАТА ХВАТКА НА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ И СЪПАРТИЙЦИ,НА КОИТО ПРЕЧЕШЕ ДО СМЪРТ И ИМ ОБЪРКВАШЕ СМЕТКИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ, ДОГОВОРКИТЕ С УЖ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ ПРОТИВНИЦИ.КЕЛЕПИРА ЗА ДЪРЖАВНА СМЕТКА НЯМА ЦВЯТ.ТАКА ЧЕ ЖАН НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СЕЛСКИЯ ПЪДАР.
438
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кръстиха мозъчна гънка на Бойко Борисовот Рога и Копита Понеделник, 21 Март 2011 14:05 7269 посещения Учени от неназован институт на БАН са кръстили непозната до момента мозъчна гънка на името на премиера Борисов.Гънката се намира близо до областта на Брока, където се формира речевия поток - разясни за Рога и Копита учен от института, пожелал анонимност.Функцията на гънката няма нищо общо с областта на Вернике, където се анализира информацията получена от слуховите канали, изяснили нашите у
437
2
 
2
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Аз виждам как Първанката става мин.председател а Боко президент след 5 години,помнете ми думата,това дето го изиграха Путин и Медведев тука се гласи същото,нека си се дразнят сега....медиите да има кво да излъчват,ще поживеем ще видим....
436
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов изглежда като монах отшелник - той няма 6 апартамента и 12 фирми, не се е чуло да взема пари в брой. Не знам дали съм прав, но в този смисъл Борисов все повече заприличва на късния Виденов, който не крадеше, но бе съсипан заради заобикалящата го варварска некомпетентност.
435
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя ще му викаме "храбрият крояч".Само дългият му лъжлив език,съперничи на дългият му лъжлив нос.Пулишинел!
434
0
 
5
 
! Отговори
Кирилов преди 12 години
Боко показва това което най-умее,да реже ленти на обекти,които са започнати отдавна.Тези които са започнати по негово време догодина май пак ще ги открива(знаете защо).
433
0
 
13
 
! Отговори
боко не лъжи преди 12 години
АКО СА ВЕРНИ БРОЯТ НА ДНИТЕ В ГОДИНАТА/ЩОТО ТИКВАТА МОЖЕ ДА РЕШИ,ЧЕ НЕ СА 365/,ГЕРБАВИТЕ УПРАВЛЯВАТ 2 Г.х 365 ДНИ=730 ДНИ,БАРАБАР СЪС СЪБОТИТЕ,НЕДЕЛИТЕ И ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАЗНИЦИ.КАК ЛЕНТИЧКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 2 000.ПО ТРИ ОБЕКТА НА ДЕН ЛИ Е ОТКРИВАЛ,БЕЗ ПОЧИВКА.МУТРАТА Е ЗА "ГИНЕС" ПО ЛЪЖИ И ХВАЛИПРИЦ.ЕЙ ТАКА СЕ УПРАВЛЯВАТ ШАРАНИТЕ.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ШАРАНКИТЕ.МУТРАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ В ДЪРЖАВАТА.ЕГА ТИ ГЬОНСУРАТА ЛЪЖЕЦ.
432
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***