Антония Първанова поиска спиране на правата за обслужване на летище София

Мотивът й е зачестилите случаи с отваряне на багажа на пътниците и липси на вещи
Обновена: 5 юли 2011 14:13 | 5 юли 2011 11:03,
143
Антония Първанова поиска спиране на правата за обслужване на летище София
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Евродепутатът Антония Първанова призова за временно спиране на правата за обслужване на летище София.

Тя отправи искането в обръщение пред Европейския парламент, а като причина за мярката посочи зачестилите случаи на отваряне на багажа на пътниците или липси на вещи.

По думите й лесният достъп до багажа на пътниците може да стане причина за трагични инциденти, например терористичен акт.

Българският евродепутат заяви, че постоянно получава оплаквания от пътници, които намират куфарите си с разбити ключалки и установяват липсата на лични вещи.

Сигнализирала е за проблема ръководството на софийското летище, но по думите й не са предприети действия.

В края на миналата седмица Антония Първанова е изпратила и писмо до транспортния министър Ивайло Московски с искане за бързи мерки, които да гарантират сигурността на летището, включително и ако е необходимо временно отнемане на лиценза му, се посочва на официалния сайт на евродепутата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
права е ....олякът .ама защо ще затваря летището .и те ни крадоха с кобурга и м.велчев ама не затворихме държавата за да не влизат в ня ами даже някои и гласуваха доверие на крадлата че и евро депутат я направиха.
131
3
 
5
 
! Отговори
Фанатик! преди 12 години
Ей хич не я харесвам тая и много мразя да се съгласявам с такива като нея ! НО ! Трябва да го затворят това летище и да уволнят целия КРАДЛИВ персонал !!! Лично съм виждал какво правят в багажното и вервайте ми всеки път кихам по сумати пари за опаковка на куфара ,че да не ми бъде претарашен ..... СРАМ СРАМ ....
130
1
 
7
 
! Отговори
онзи преди 12 години
Аз съм работил на Летището и мога да гарантирам, че в 99% от случаите кражбите от багаж стават по летищата от западна европа, а не тук при нас, тъй като на нешето летище има специална служба, която следи точно за това, така че тази *** да вземе да свърши нещо полезно за България, а не само да говори като пиян с х*я си!!!
129
5
 
1
 
! Отговори
ььь преди 12 години
Крадливо племе...
128
2
 
2
 
! Отговори
Даниел Петров преди 12 години
Аз съм Даниел Петров системен администратор от Пловдив.Виждам че тук поства едно лице с ник Hippaforalkus.Това лице уважаеми посетители на този сайт, е майор в Българската Армия, Стрямска Механизирана Бригада, град Карлово и има две висши образования - Воеена кибернетика и право.Преди две години това лице трябваше да бъде съдено за поругаване на национални символи като името България и националния флаг чрез постинги в Днес БГ. В Гугъл ако напишете неговия ник ще се покажат и постингите му.
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ли камери в багажното?
126
4
 
1
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Ункално. Хората имират по улиците тая се занимава с багажна търговия
125
1
 
5
 
! Отговори
До 127 преди 12 години
Кобила или ***?!
124
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ний сме дали нещо на света - ТРОЯНСКА КОБИЛА в европарламента
123
0
 
9
 
! Отговори
Първанова!?!?!?!? преди 12 години
Това искане на Тая Първанова е само и единствено в защита на частни интереси!!!Ако временно отнемат,иначе безсрочния лиценз,на Летището,ще намажат частните оператори Суиспорт и Голдеър!!!От друга страна се иска приватизация на Летището и по този начин по-лесно ше се приватизира,защото ще му падне цената!!! А тая Първанова дано пукне!!! Тая ако защитава интересите на България,аз ще стана трамвай.....*** нещастен!!!А са ми крали неща от багажа и в доста, уж цивилизовани,страни!!!
122
1
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 12 години
Тази мискинка изка да и запушат от Софийското летището устата с кинти или с нещо друго по естествено !!!
121
1
 
14
 
! Отговори
ууу преди 12 години
За тази креслива сврака, плащаме данъци за да ни представлява в Евронарламента.Малка ли е заплатката? Да дойде да поработи тук .
120
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи тя стои до българския казан в ада... А сега сериозно - ако ви окрадат жилището, в Европейската комсия ли ще подадете сигнал и искане да ...отнемат "лиценза" на МВР ...или държавата...?И защо си мислите, че и по другите летища не крадат ? Но никой техен евродепутат не е поискал да се отнеме лиценз на летище! По-добре да издейства средства за превенция на кражбите - но това е трудно - а плюенето е къде по-впечатляваща изява! Браво на г-жата - пак влезе в новините! Заслужи си заплатата!
119
10
 
1
 
! Отговори
К преди 12 години
Русе село на реката, ти пък какво разбираш от това. Ако някога случайно пътуваш със самолет и ти сложат в куфара между дрешките малко дрога и какво правиш Ами село , като село , небила чула , къде да чуеш купи си расио поне
118
3
 
15
 
! Отговори
ееее преди 12 години
Хаиде тази *** да иска лиценза по друго време А ?То1но когато е най отпускарския сезон и хора като мен са си планували нещата тя се разсмърдя като стара *** !Има си полиция има си институции да се заемат и да вкарат в ред нещата а не да страдат пътниците заради тъпотията на някой.Що за нахалство и безочие !
117
0
 
12
 
! Отговори
Димитър преди 12 години
За ку*вата антония първанова Смърт, Смърт и пак Смърт!Относно летище София...да там наистиниа работят нагли връзкари които се държат грубо с пътниците / няма да се учудя ако това с куфарите е вярно/.Половината да се уволнят моментално.
116
1
 
16
 
! Отговори
една от русе преди 12 години
Избираме какви ли не к..ви за някакъв пост и те, като се окопаят там стават по-големи светци от папата! Аз за пръв път чувам евродепутат да иска санкции срещу страната си! И на тая клявка не й е за пръв път! Няма ли начин да я отзовем, да видим какви ще ги каканиже тогава!
115
5
 
6
 
! Отговори
гого преди 12 години
Всички които пишете тук едва ли сте красавци в тоалетната1 но никой не ви показва по света. Ант. Първанова само това прави,зад маската на загриженост, докопва някой колега ,а ако няма смазва авторитета на цялата страна. Не бъдете мазохисти за да доставяте удоволствие на садиста Първанова.
114
2
 
10
 
! Отговори
KOKO преди 12 години
Крадат и разбиват катинари...Да спрат летището,докато не е станала фатална беля,като на пример обикновените пътници да станат жертва на наркобосове или мафии. Като ти отворят кyфара,спокойно може да ти пахнат нещо и да те посрешнат в дрyгата държава...Много е опасно
113
9
 
13
 
! Отговори
сапун преди 12 години
Подла, подла но този път е права!