Борисов 400 дни рязал лентички, а е на власт от 700

Премиерът бил виртуален, а не реален герой, видя Кутев
Обновена: 8 юли 2011 14:52 | 8 юли 2011 10:47,
523
Борисов 400 дни рязал лентички, а е на власт от 700

700 дни, откакто е на власт, Бойко Борисов е прекарал 400 дни в рязане на лентички.

Това изчисли червеният депутат Антон Кутев в коментар по БНТ по повод двегодишното управление на правителството на ГЕРБ.

Колко време е необходимо на човек да пререже 2000 лентички, както сам си ги изчисли Борисов, запитал се Кутев и сметнал.

„Ако приемем, че час и половина-два отиват да се изреже една лентичка, не може да се изрежат повече от пет на ден, дори това да е Бойко Борисов. Ако сложиш тези 2000 лентички делено на 5, се получава 400 дни, а той е на власт от 700, а е ходил и в чужбина“, пресметна Кутев.

Според него държавата не е мръднала напред във вярната посока, бедността се увеличава, доходите са замразени и провалът бил очевиден. Икономическата криза би трябвало да е същата като за Европа, но тя вече излиза от нея, отбеляза червеният депутат.

Той е категоричен, че през последните две години се случва пълна подмяна на ценностите.

„Хората обедняват, а срещу това те ни казват: „Ние строим магистрали“. Колко магистрали построихте – 30 км. А второкласната пътна мрежа се разпада“, отбеляза Кутев.

Още по темата
Според него елементарните грешки, допуснати от правителството, били удушаването на дребния и средния бизнес, който бил изпаднал в невъзможност да плаща.

Втората грешка била, че Бойко Борисов не е реален герой, а виртуален.

„Зад всичко, което той прави, няма реалност. Прави антикризисен план, излиза той –  виртуалният герой, и го обявява по телевизията. Само че той (планът) не се случва. Той ни говори всеки тен от телевизора, само че дейността, която извършва, практически я няма. Няма кога да свърши тази дейност“, мотивира се Кутев. 

„Ядосва ме наглостта да си мислиш, че нещата започват от теб. Няма лошо да се режат ленти, да се правят нови неща, само че съжалявам, приятелю, магистрали е имало и преди теб. Твоите нямат 30 км, а в България има 500 км магистрали“, заключи червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


523
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
479
0
 
0
 
! Отговори
pachangel преди 12 години
Заиграването на Борисов с Уорлик ще ни изиграе лош номер.Предлагането на евреите нашата земя този предател най безцеремонно договаря без този договор да е минал през парламента.Ние сме европейци не янки или сефарати така че като БГА Балкан си продаваме суверенитета но това никой не го притеснява.Тъпо предателско управление.
478
1
 
1
 
! Отговори
kitaec__ преди 12 години
Представяте ли си какъв резил за държавата ни е,да ни е премиер довчерашния събирач на рекет по витошка,комунистическото *** Бойко тиквата
477
1
 
1
 
! Отговори
kitaec__ преди 12 години
Десните избиратели, подкрепили Борисов, бяха готови да му простят всичко и безхаберното и неграмотно управление на кризата, и садистичните експерименти на Дянков над българския бизнес и над целокупното гражданство, и хитроватата на премиера, славословещ своите "успехи". Всичко това бе прощавано с една-единствена, очевидно илюзорна цел:да се избяга от руската олигархична клопкаи да се гарантира европейската принадлежност, а с това и крехката надежда за бъдеще на България. Днес тези избират
476
0
 
0
 
! Отговори
До АНОНИМНИТЕ преди 12 години
Много странна тенденция в тия коментари. Повечето плювачи по Бойко Борисов, се пишат "Анонимен". Може да е по няколко причини:1. *** са. Което си личи и от правописа.2. Мислят, че така се крият. Хахаха! 3. Пише ги един и същ човек.Не ми се изброява повече, но съм си мислел, какво ли би станало, ако някой от плювачите отиде да си каже мнението ЛИЧНО на Боко Тиквата и т.н. в очите.Дали ще му стиска да е толкова курназ.
475
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
516 ... ЧЕСТИТ 47 КОНГРЕС НА ЦК НА БКП / БСП , ДРУГАРЮ... ТАЗИ ГОДИНА ЗАВОД ЗА ПОЛУПРОВОДНИЦИ , НАГОДИНА ЗАВОД ЗА ЦЕЛИ ПРОВОДНИЦИ ... ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДРУГАРЯ СТАНИШЕФ ЧЕ БЕЗ НЕГО НЕМА ДАЛАВЕРА ...УРА ДРУГАРИ ...
474
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станише хем стореше, хем изплащащше дългът, хем им спести 4 милиарда суха пара. Да режат ленти и да рупат пити със сол.Да съобщя магистралите. Карнобат - Бургас от АМ Тракия - 35.2 километра.Харманли - Любимец от АМ Марица 16.6 километра.участък Оризово - Стара Загора"от автомагистрала Тракия", дълъг 23,820 км. Даскалово-Дупница от магистрала "Струма". Отсечката е част от пътя Е-79, LOT 1, с обща дължина 39 км.До тук, без половината от Люлин, са 114 километра магистрали.
473
2
 
0
 
! Отговори
tomas- 2 преди 12 години
A TI SI NENASITEN IGOIST !!!
472
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОРИСОВ Е РЕАЛИСТ ... А КУТЕВ - УТОПИСТ ...
471
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поне нещо може да прави защото тези до сега и ленти не можеха да режат
470
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съвсем скоро ще резнем боковата тиква.Народа изтрезня а идват избори.
469
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво да прави човека, като на Дондуков скоро не е имало пожар! Ще реже лентички, а може Астор да го научи и да ги съединява, за икономия!
468
0
 
2
 
! Отговори
до 506 преди 12 години
Определено имаш проблем с артикулацията на мисълта си , доколкото я има!
467
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко магистралата да даде веднага обяснение защо затвориха консулството в Милано.
466
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
М да побърканите побъркани избраха
465
1
 
11
 
! Отговори
човек преди 12 години
като малък гледах анимационния сериал " джейми и вълшебното фенерче " , един о героите беше джоу - джоу , който се появяваше , когато някой каже " помощ ". нищо не помагаше , но беше много зает и винаги бързаше . сега разбирам че е ходил да реже ленти .
464
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мили имбицили, кадейки тамян на Бойко Борисович, неволно подготвяте политическото му погребение. Спретесе , съветските другари, които го направиха експериментално от пожарникар на премиер, ще се стъписат от неочакваната овча любов на мълчаливите агънца,т.е., вие, към бойката каракачанка. Уплашени от инженеринга на ескалиращата народна любов, ще отстрелят каракачанката си Бойка. И тогаз, похапвайки картоф, горко ще плачете по мултимилионера от Банкя. Напразно, Той няма да ви чуе...
463
2
 
6
 
! Отговори
Черен ден преди 12 години
Днес закона за конфискация на незаконно придибито имущество беше блокиран в парланента а вие се занимавате с лентиреза...Уфси ,сте братя . Вместо да сте пред Парламента да демонстрация вие си упражнявате остроумието тук
462
17
 
3
 
! Отговори
Пани преди 12 години
Ако е нужно още 400 ще пререже.Нищо лошо не виждам, който и да ги беше прерязвал все щеше да има недоволни!!!
461
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКО - РЕЗЕЦА!
460
1
 
18
 
! Отговори
2 милиарда преди 12 години
ББ обича да се хвали. по този завоалиран начин Той се похвали, че вече е направил втория милиард бе хора. не разбрахте ли простата истина.а иначе по-долу един колега е сметнал колко време трябва за да нарежат 2000 лентички. тиквата не е спал.имало е и официална почерпка за този милиард за тесен кръг от хора. и цц е бил там.