Обединение вдясно. СДС и ОДС заедно!

Софиянски подкрепя за президент Румен Христов
Обновена: 10 авг 2011 12:38 | 14 юли 2011 14:45,
53
Обединение вдясно. СДС и ОДС заедно!
Снимка: Булфото

Новосформираното ОДС и СДС ще се явят заедно на президентските избори наесен.

Формацията на Софиянски обяви, че застава зад синия кандидат Румен Христов за държавен глава.

По покана на СДС днес на „Раковски” 134 се проведе среща между кандидата на Синята коалиция за президент, шефа на предизборния щаб Борис Марков и съпредседателите на ОДС Евгений Бакърджиев, Любен Дилов и председателят на Координационния съвет Иво Цанев.

На срещата бе потвърдено желанието на двете формации за общо явяване на президентските избори, скрепено с политическо споразумение за обща регистрация, съобщиха от ОДС.

Преговарящите са излъчили работна група, която ще изготви споразумението.

В него ще бъде посочено, че отговорността и правото за избор на кандидат за вицепрезидент се полага на кандидата за президент Румен Христов.

Още по темата

Вчера ОДС пък договори общо участие с ДПС в някои общини на местните избори.

Софиянски бе издигнат официално от ОДС за кмет на София в началото на юни.

Девет партии и сдружения застанаха зад кандидатурата му – ССД, Българският съюз "Радикали“ на Евгений Бакърджиев, Движение "Гергьовден“ начело с Любен Дилов-син, Демократическата партия на Александър Праматарски, БЗНС "Никола Петков“, клуб "Сенатор“, Българска нова демокрация и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: СДСРумен Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Софиянски *** скапан,на всички им се драйфа от теб.Каква партия и политика сънуваш,не искаме да чуваме за теб.
11
1
 
10
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
BOMBADJIQTA,KRADLIVIQ I FAFLE6TIQ ;-))))
10
2
 
12
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
TRIMATA GLUPACI!!!
9
2
 
19
 
! Отговори
КЪРДЖАЛИ преди 12 години
Ех, власт, власт който е видял хубавото никой не се отказва ,нищо че имат натрупано богатство за 300г напредНо баламите пак ще отидат да гласуват за тях, исега ще почнат да ми слагат минуси
8
2
 
20
 
! Отговори
Гаргамел преди 12 години
Сини,*** *** наизлезнаха на припек....
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе софиянски дали си вярва а ? лудостта е за цял живот явно. и бакърджиев ЛОЛ АХХАХАХАХА *** СМЕХА.АХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
6
9
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели, да питаме кандидат-президентите:В България ИМА ЛИ ПАРИ ЗА НОРМАЛНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИЙ, без да се застрашава макрофинансовата стабилност?Правилният отговор е ИМА!!! Много е просто...:1. Производителността ни е 27%, а заплатите 17% от средноевропейските2. Брутния национален продукт е 45% от средноевропейския, а средните ни доходи са 20% от средноевропейските3. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда..., значи декларираната печалбата е 22 милиарда... (а истинската е по-голяма, около 35 милиарда)Целият бюджет на държавата е 24 милиарда...!!! Следователно..., печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи, дори за представите на Американците. За да излезем от кризата ТРЯБВА:1. За инвестираната в България част от печалба данъка ДА СЕ НАМАЛИ на 5%...(за миналата година са реинвестирани само - 2 милиарда...)!2. За останалата печалба данък печалба ТРЯБВА да е 37.5% (колкото са удръжките и от работна заплата) - тогава в бюджета от тяхното инвестиране ще влизат поне още 10 милиарда, които сега се изнасят зад граница от честните частници!!!Защо да се увеличи точно данъка върху печалбата ли...?Защото неинвестираната печалба е ЛИЧЕН ДОХОД и трябва да се облага както и доходите на всички българи, а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!!!Печалбата ТРЯБВА да се облага като личен доход и защото тя е направена за сметка на СЪЩОТО ТОВА общество, от позицията на ИКОНОМИЧЕСКИ ПО-СИЛНИЯ!!!
5
5
 
15
 
! Отговори
5 преди 12 години
Ха-ха!Вътрешни избори...или как ДПС му го набута чеквъртит на *** Костов?
4
8
 
10
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
До 2: А ГЕРБ откога са едноличен представител на народа? Не помня да съм им делегирал такива права. В случай, че сте пропуснали последните 22 години, не живеем в НРБ и чл. 1 от Живковата конституция отпадна, товарищ.
3
0
 
18
 
! Отговори
?!?!?! преди 12 години
Тези хора упорито вървят към политическа смърт??????
2
13
 
15
 
! Отговори
сдс,одс,бсп,дпс,ндсв преди 12 години
Пролетари от всички страни обединявайте се.В името на кражбите и доограбването на държавата всички срещу Герб и народа.
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаха, гласуваш за СДС, получаваш Софиянски и Доган!