Бай Ганя се настани в парламента

Четат Алеко Константинов и "Работническо дело" в НС
Обновена: 25 юли 2011 15:01 | 25 юли 2011 14:40,
109
Бай Ганя се настани в парламента
Парламентарна забава. Снимка: Булфото

С литературно четене на брой от вестник „Работническо дело” и „Бай Ганьо” на Алеко Константинов продължават дебатите по вота на недоверие към правителството.

Независимият депутат Тодор Великов, един от 12-те подписали се под декларацията в подкрепа на правителството, изчете част от статия, писана от Иван Костов през 1989 година за вестник „Работническо дело”.

В нея авторът говори за укрепване на държавността и реформирането на партията (БКП – бел.ред.).

„Същият този съпредседател на „Синята коалиция” казва преди година, че Цветан Цветанов има много смелост и показва саможертвеност като политик, за да се справи в битката с престъпността”, коментира Тодор Великов.

Той показа червена лентичка, която обеща да подари на лидера на ДСБ Иван Костов.

„Аз в НС не съм дошъл да реанимирам някой, а да го пенсионирам. Подарявам му тази червена лента, за да се присъедини оттам, откъдето е излязъл”, допълни Великов.

Малко след него думата взе депутатът от левицата Кирил Добрев, който посочи, че думите на силната ръка на МВР са се превърнали в разчистване на сметки, а словата му за справяне с престъпността – менте.

„Къде са Къро, Таки, Пашата? Тоя последния май си е купил Кремиковци. Те отдавна не са контингент, срещу който работите”, обърна се Добрев-син към министъра на вътрешните работи.

По темата с предстоящите избори Кирил Добрев предпочете да цитира „Бай Ганьо”.

Като припомни, че вътрешният министър е председател на предизборния щаб на ГЕРБ, Добрев зачете: „Едно магаре ми тури и него ще го избера. Само ми дай околийския!”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
za vas gospoda draneto vi e malko ,jalki moshenici razsipnici na darjavata .
107
1
 
0
 
! Отговори
KAM DR.DOBREKRADEV преди 12 години
PRAV STE DRUGARIU DOBREKRADEV,KARO,MARO...MILIONERI.RUMEN OV4.KRA4UNOVA,MASLAROVA,I cYALOTO 4ERVENO LICEMERNO KOTILO-MILIARDERI,TRYABVA6E DA SI E NA MYASTOTO-W ZATVORA,A NE,KATO WAS DA WIKA "DRAJTE KRADECA"...
106
1
 
1
 
! Отговори
do Глупав депутат преди 12 години
A s koi da se hvalim? s pojarnikara boko ili u4itelkata Fandukova....ili s ceco u4itel po fizi4esko? vij samo kak zvu4i otstrani, mi te daje po edno normalno obrazobanie nqmat?!? ama trqbva da moje da misli6 za da go pogledne6 po tozi na4in.....monetata ima dve strani i tazai strana na Gerb opredeleno e po slabata!
105
10
 
6
 
! Отговори
просто човек преди 12 години
Бай *** се настани в парламента !Че той не е излизал оттам...Справка - ГЕРБ !!!
104
3
 
2
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
Истината е,че "контрабандистите" на БСП са по-слаби играчи от тези на ГЕРБ. Тях не ги хващат, защото са на най-висшите постове в любимата ни партия.Леле, какво пълно опростачване в държавата !
103
2
 
10
 
! Отговори
Прости оратори преди 12 години
Под маската на загриженост за народа щатните говорители на парламентарните групи ни показаха какви прости, глупави и нагли депутати сме си избрали. Това Мая Манолова, К.Добрев, А.Кутев от БСП, Л.Местан от ДПС, Кр.Велчев, Фидосова от ГЕРБ, лицето с психични проблеми лудото Яне от РЗС, Ив.Костов и Мартинчо от СК са хора за незабавно изхвърляне от парламента. Групата на нарочените за махане би трябвало да я поведе леля Цура от Плевен като противопоказна за шеф на НС.
102
5
 
5
 
! Отговори
Глупав депутат преди 12 години
Вие, БСП-писачите, сте много прости! Човек ви обяснява, че такива прости и бутащи се напред "оратори" като М.Манолова, "мулето" с немски марки навремето К.Добрев и лицето с гаменско поведение Кутев ви излагат партията, а вие сте взели да утвърждавате,че те са най-умните в партията ви. Ако това е истина, следва че вие би трябвало не само да не можете да пишете, а само и единствено да блеете. Сами си помислете какви хора стоят на върха на партията ви с такива като посочените, К.Нинова, двамата руменовци, бай Мишо М. от Кула, който на 50 години е все още гл.асистент, Найденов и СерГей ли ще се гордеете! Засрамете се и млъкнете поне малко, излагате се!
101
7
 
11
 
! Отговори
Да,но преди 12 години
ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБНа *** народ - такава управия
100
1
 
5
 
! Отговори
BULGARIN преди 12 години
pojarnikar bil, ohrana bil, mutra bil ...pa vie kvi ste? ako doidete na vlast vie pa po-zle ot stanish4eto shte ste sigurno palq4ovci takiva shte zatriete dyrjavata za 24 chasa
99
0
 
5
 
! Отговори
сантяго преди 12 години
Има един депутатин от РЗС, който нагледно взе да обяснява значенията на абревиатурите......, ама че позорни представления. А тоз народ от мизерно по-мизерно живее - има шепа безрамно богати хора и море от свестни хора, мизерстващи..... Идват избори и избарнниците на народа в парламента се сетиха, че хората мизерстват и използват мизерията на електората си в борабта за кокала. Моля, ви г-да народни представители - там сте, за да работите за своите избранници...... поне пишете грамотни Закони!
98
1
 
12
 
! Отговори
Maria преди 12 години
По-нещастни от тези в парламента НЯМА!!!! А още по-нещастен е този народ, който избира такива Народни представители. Има пълна взаимност в случая. Да ме прощават свестните, сигурно са един двама или най-много 5-***. А качеството на законите, които творят е под всякаква критика!!!! Срам ме е от тях!
97
0
 
4
 
! Отговори
777 преди 12 години
SAMO NIE- BALGARITE SI NIANAME - LOBI VAV BG. - PARLAMENT....
96
2
 
3
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
V SLEDVA6TIYA PARLAMEN VE4E NYAMA DA VIDIM KOSTOV .........TOVA E DOBRE ..SUPER....
95
13
 
12
 
! Отговори
Рени преди 12 години
За наш срам бай *** ни е министър-председател. Колко ли ще се чудят на акъла ни бъдещите поколения.
94
0
 
3
 
! Отговори
от Търново преди 12 години
На другаря ви Тодор Великов, тоя ненаиграл се ***, дето обикаля от партия на партия като недарена сватя, искам да зачета откъс от документалния разказ на един свидетел, описан в книгата "Чудовището ДС". Там много подробно е описано как е подготвял тоя *** убийство на неудобен бизнесмен от Велико Търново, представете си защо - отказал му е месечен абонамент 10 000 долара, такса спокойствие. Това е 100% вярно като факт и може да се докаже в съда, искам тоя *** да бъде задържан от Ц
93
0
 
3
 
! Отговори
по Й. Радичков преди 12 години
Някои смятат, че човек върви с простотията си, други пък твърдят обратното че простотията върви с човека, тъй както той си върви, и простотията върви с него; кихне ли, тя също започва да киха, седне ли на някоя маса, тя също сяда до него, вземе ли да говори, тя веднага ще почне да говори - Господа народни представители!!
92
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Работническо дело е история!Скоро и вие ще сте,мръсни крадливи комунисти!
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защото е най-големия циркаджия!
90
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
tova sa predatelite i izmennicite na balgaria, van ot parlamenta i darjavata svolachi skoro shte vi vidim smetkata na takiva kato vas zaslujavat samo edno ...
89
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на бсп глупостите са уникални и мешни - ол какъв ужас споменали Герб в училище трагедия