Първанов: Жълтата преса е впрегната предизборно

Той очаква някои кандидати да влязат в компроматната война
Обновена: 28 авг 2011 07:45 | 27 авг 2011 21:36,
307
Първанов: Жълтата преса е впрегната предизборно
Снимка: Булфото

Президентът Георги Първанов не изключва възможността някои от кандидатите за държавен глава да се плъзнат по плоскостта на компроматната война.

"Мобилизиран е целият фронт от жълтата преса, разпространяват се дори и лъжи. Никой не е спечелил от това", заяви Първанов, цитиран от БТА.

Според държавния глава дебатите за президентския пост са закъснели.

"Никой не спори за онова, което предвиждат президентските правомощия. В Европа се случват неща, по които трябва да чуем мнението на кандидат-президентите", коментира Първанов.

Той посочи, че това е наложително, особено когато става дума за управляващите.

"Ще се опитам да провокирам дебати с доклад за дейността си, за да видим дали някой ще надгражда или ще отрече направеното", заяви президента. Според него това трябва да стане аргументирано.

"Необходимо е да не се участва в компроматна война, но това не е достатъчно условие. Трябва да се извадят сериозни аргументи каква ще е новата външна политика. Гласът на България трябва да се чуе още по-отчетливо", е мнението на Георги Първанов.

Той се надява да чуе има ли почва за социално ангажиран президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как от гол *** президента за 8 г. стана милионер
161
2
 
9
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Другарки и другари, обратното броене продължава. Остава по-малко от два месеца до поредния ни резил на избори. ...... сините да не злобеят - и те ще хванат едва 2-
160
1
 
10
 
! Отговори
Кутев преди 12 години
Къде са моите труженички да защитят бащицата? Кво като е неделя, той надника си върви бе, другари!
159
9
 
5
 
! Отговори
До 197 преди 12 години
Ти май се оказа прав: простаците се активизираха и бързат да отбелязват минусчета! Много простаци има в тази страна...много :-( А през това време Тиктвата трупа ли трупа на техен гръб и те като истински простаци се радват!
158
3
 
16
 
! Отговори
Потресена преди 12 години
Чета коментарите и съм потресена! Огромната част от народа неистово си мрази президента! Другият, също толкова мразен, е Станишев! Тези хора имат ли служители, които четат това и го отчитат? По-добре е и за тях , и за хората да не се показват изобщо! Ако го знаят и се показват значи умишлено провокират и изнервят обществото! Провокатори и интриганти!
157
2
 
17
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Първанката ще остане в историята, като единствения президент с 3 вота за импийчмент, единствения стрелял по защитен вид, единствения президент - бивш агент доносник, и единствения президент дал най-високото държавно отличие орден "Стара планина" на лидер на етническа противоконституционна партияняма друг като него в светатой е нашата гордост!
156
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце лъжливото овчарче. Мислиш ли, че някой вярва дори на една твоя дума? И Зорка вече не ти вярва.
155
1
 
4
 
! Отговори
DO 191 преди 12 години
KAKVA KARUCA?NALI IMA KOLHOZEN TRAKTOR,KOITO PODOPE4NATA MU SADEBNA SISTEMA OSVOBODI ZA DA SI PRAVI(uj)DVE JIVOTOSPASYAVA6TI OPERACII(remonti)E.NAPRAVIL GI E NA RAKA W KA6TI W BANYATA.SEGA GOCE GLASI TRAKTORA ZA PREZIDENT I 6TE SI GO YAZDI,KATO HODI ZA ARHARI PO WARHARI...
154
11
 
2
 
! Отговори
До 186 преди 12 години
Като си толкова активен/активна да питаш, защо не попиташ достигна ли вече милиарда кратуната от Банкя, или налижава да го достигне? Или пак ще питаме когато слезе от трона, а сега го облизвате отвсякъде и като пръдне, значителна част от най-простите българи се насирате!
153
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
193,Добре че си красавец неземен,с 20 пръста чело и обла тиква в профил и анфас,та ние българите да се гордеем с теб!***!
152
4
 
7
 
! Отговори
Лицето на БСП преди 12 години
е най-реалистично показано на снимката на коментар 190!
151
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ще се опитам да провокирам дебати с доклад за дейността си"коя дейност бре Първанооглу, Догано-сарайската или ловната дейност ?
150
1
 
14
 
! Отговори
Тотю преди 12 години
Първанка ади да впрягаш каруцата и да поемаш обратно към Сирищник, достатъчно си поживя в президентството на гърба на народа, достатъчно простотии натвориади омитай се вече, че ми писна да ти гледам надменната физиономиятам у Сирищник ще те направят я кмет, я заслужил ловец, все ще намажеш нещо
149
2
 
15
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Първанов - жълт президент!
148
2
 
14
 
! Отговори
Г-н прездент преди 12 години
"Ще се опитам да провокирам дебати с доклад за дейността си, за да видим дали някой ще надгражда или ще отрече направеното", заяви президентът . Г-н президент, никой няма да обърне внимание на отчета ви. През последната година толкова пъти се изказвахте къде с повод, къде без повод, че ни втръснахте. То не бяха изказвания по манастири, на църковни празници; последните 6 месеца не минаваше седмица да не отправите упреци, та дори и откровени подигравки и заяждания по адрес на правителството, а вие се водите бащица на народа, че чакахме с нетърпение най-после да млъкнехте. А КС като ваш съюзник дори изпадаше в неудобни ситуации в желанието си да ви услужва. "Необходимо е да не се участва в компроматна война, но това не е достатъчно условие заявявате вие. А досега какво правехте, нали непрекъснато компрометирахте всячески изпълнителната власт! Освен ако в Сирищник това не се смята като начин на съветване. Защо не се изказахте поне веднаж по компроматната война, обявена от лудото Яне и Трактора. Само че тогава мълчахте и гледахте сеир. Нищо, след 5 месеца ще имате достатъчно време да наваксате.
147
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доносник Гоце,социалния президент
146
1
 
13
 
! Отговори
АБВ Гзъ Д-21 преди 12 години
ПЪРВАНОВ И МАРИН взаимно си духат като за последно и се потат по дмишниците!
145
2
 
13
 
! Отговори
До 170 преди 12 години
И как така на сегашното "некадърно" правителство му отпускат пари от еврофондове за различни проекти,ПАРИ-ЗАМРАЗЕНИ ПРИ ПРЕДИШНОТО Н Е К А Д Ъ Р Н О И К О Р У М П И Р А Н О ПРАВИТЕЛСТВО? Как при това правителство,във време на криза,му повишават реитинга,а?Лесно-в европа не са пенсии-балъци да се вържат на бръщолевиците на краднишев и сава-те гледат дали се работи или не.И сегашното правителство работи и това се оценява.Не е като 3-ната крадниция с два проекта:цанков камък и догановото барбекю
144
2
 
2
 
! Отговори
zhivko преди 12 години
za6to ne pi6e ni6to v toq sait za sno6tnata pobeda na stanislav nedkov v UFC ami komentirate toq palq4o stnislav e istinski balgarin a ne toq palq4o
143
1
 
15
 
! Отговори
Гоце преди 12 години
Аз може да не съм президент вече, ама поне мога да напляскам Сергейчето като се върна на Позитано. С Румката ще си поркаме от сутрин до вечер...Марианчето ще ни гука на ушенце. Е, лошо ли ще ми е?