Борисов със заявка за по-успешен втори мандат

При поредната първа копка този път кирки хванаха дамите
1 сеп 2011 19:14,
292
Борисов със заявка за по-успешен втори мандат
Снимка: ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов обеща вторият мандат на ГЕРБ да е още по-успешен от първия.

Той направи първа копка на втория лот от пътя през Маказа – отсечката Кърджали-Подкова.

Борисов подчерта, че за 20 г. в управлението ДПС не е направило нищо, за да осигури европейски стандарт на живот на местните хора и да гарантира свободното движение през границата.

Сегашното правителство отваря проходи, строи магистрали, и то в условията на финансова криза, и прави всичко възможно през следващия програмен период 2014–2020 г. българите да се движат по изцяло европейски пътища, закани се за пореден път Борисов.

„Ако има пари, тогава пътя за Маказа ще го направим четирилентов, високоскоростен”, зарече се премиерът.

Той отново упрекна предшествениците си от Тройната коалиция, че не са се разплатили със строителите на „Водното огледало” и са му завещали дълг от 25 млн. лева плюс още 5 млн. за лихви.
 
При откриването на обекта под зоркия поглед на Борисов кирки и лопати хванаха и дамите – народният представител Цвета Караянчева, областният управител Иванка Таушанова, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и Николина Николова от УС на АПИ.

Обектът е част от паневропейския транспортен коридор №9 от Хелзинки до Александруполис.

Включва рехабилитация на 8-километровата отсечка от Кърджали до разклона за град Джебел и 24 км ново строителство до Подкова, където ще се влее в готовия участък до границата с Гърция.

Финансира се по оперативна програма „Транспорт”. Проектната му стойност е 32 млн. евро.

Строителният министър Росен Плевнелиев припомни, че в момента в Източните Родопи се строят пътища на обща стойност 80 млн. лева – толкова, колкото предишното правителство е дало за „Водното огледало”.

”Не е вярно, че полагаме асфалт за сметка на социалните програми”, категоричен бе той. „За две години открихме два гранични пункта, нещо което не се е случвало от 94 г. насам. Чака ни Маказа. С нея отключваме един запушен еврокоридор”, заяви още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
2
 
9
 
! Отговори
!!!!!!!!!! преди 12 години
КАТО ГИ ГЛЕДАМ КАК ДЪРЖАТ ЛОПАТИТЕ,ГОЛЯМА РАБОТА ЩЕ ПАДНЕ.ТО ВСИЧКАТА РАБОТА НА ГЕРБ Е САМО ПОЗИ ЗА СНИМКИ,ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ЛАКЪРДИИ НА БОКО. АНТУРЖЪТ НА КРАТУНГЕЛА ПОНЕ ДЪРЖАТ НЕЩО,ДОКАТО МУТРАТА ПРАВИ НЕЩО ГЛЕДА КАК НИЩОПРАВЯТ.
165
3
 
7
 
! Отговори
))) преди 12 години
Какво да Ви кажа:Ами пълно мъртвило. Пълна извратеност. Пълна перверзия. Пълен срам и отврат! Гнус, погнуса, смрад! И знаете ли какво? Май за всичко ние сме си виновни - понеже наивниците са сред нас, понеже податливите на лъжи, са огромно мнозинствоМИЛИ ИЗБИРАТЕЛИ,ЗАЩО ВЯРВАТЕ НА ПРЕДИЗБОРНИ ЛЪЖИ НА ЧОВЕК,КОЙТО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ОБЕЩАВАШЕ,А НИЩО НЕ ИЗПЪЛНИ ОТ ОБЕЩАНИЯТА СИ ДО ДЕН ДНЕШЕН...)))
164
2
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Искам да благодаря на премиера,че пуснаха нета в Карлуково!!!
163
0
 
5
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
А за нас Волен Лулфтханзата и Владко Кузов-Майкъла!
162
9
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Знаем... - за нас е ясно, че Борисов вади горещи кестени от огъня и ще си изгори ръцете, но той ще положи началото на една нормална държава... - или както казваха *** навремето сега сме във фаза, когато се наливаха основите...
161
3
 
2
 
! Отговори
До 164 преди 12 години
Ти Петко го остави!Не знае момчето и пише!А ти пиши къде се интегрира?В коя държава си?Къде си намери ДОСТОЙНА работа с добро заплащане?Ти просто си поредният български ЛЪЖЕЦ!!!Или МАФИОТ!!!
160
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То, че ще има още 4-5 мандата, ще има. Ама, струва ми се, на "Ген. Столетов" 21.
159
8
 
1
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
НА ОПОНЕНТИТЕ НА ГЕРБ:И ПАРТИЯТА ИМ ЛЯВАИ ЕЛЕКТОРАТА ИМ ЛЯВИ ЛИДЕРА ИМ ЛЯВАБЕ, ЛЯВА РЕЗБА!!!!!
158
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде пак знаещите езици се обадиха и при първа възможност търчат да крадат тук:))) То не бяха юпита, дупета и т.н.:)))
157
1
 
5
 
! Отговори
Bai Buch преди 12 години
Ne moga da razbera, sliapi lli bjahme, gluhi li, che ne vidjahme nekulturnija i negramoten Borisov da izluje tolkova hora???Celijat mu jivot e edin teatur, edna poza,da dokazva na sebe si i okolnite kolko e velik.Da, v negovite ochi moje no kato dete i sportist, nisho, kato pojarnikar, nishto, kato glaven sekretar na MVR nad 150 nerazkruiti ubiistva no pomogna na Cvetelina da napravi EDIN MILIARD LEVA. Kato kmet oshte chakame zavod za bokluka,a kato premier chakame da se mahne omraznata mu mutra
156
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малееееее,пазете го тоя ***!За Коледа ще му резнем ТИКВАТА!Орани се доста и тоя!
155
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимката кърти мивки...Мацките на боко...ще копат асфалта....Наредили се като в хор...само Гюрга Пинджурова липсва...Ееее те това се казва ПРЕДИЗБОРЕН необмислен ЦИРК!Да се смееш ли да плачеш ли?!
154
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората просто ги е страх да повярват какъв *** всъщност е Бойко Борисов. Страх ги е да осъзнаят, че след Доган и Костов дойде и по-голям ***. Че надеждите и вярата им отиде в един човек, който никой не се съмняваше преди 10 г. че е мутра и продължение на падналия комунизъм. Страх ги е да спрат да вярват и да започнат да разсъждават, защото отчаянието ще е смазващо.Но без отчаяние и реализъм, няма да има край на прехода. Бойко не е Саркози или Меркел, Бойко е разхождалия кучетата на Живков,
153
3
 
6
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Винаги съм бил с лява резбра.За тва ме взеха в сектата на гурото от Банкя.
152
8
 
1
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
България винаги е била с намалена покупателна способност!Гарантирано от комунисти и лъжедемократи!!! За жалост! :(
151
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трагедия! Мафията управлява България!
150
5
 
5
 
! Отговори
До 134 петко преди 12 години
Петко,голяма част емигрантите се изучиха и отдавна не мият чинии. Научиха езици, придобиха квалификации и се интегрираха успешно в обществото, намериха достойна работа с достойно заплащане. Тези истории с чиниите ги разправяй на бабите пред блока!Хубаво е, че се мисълта, че ние мием чинии, те кара да се чувстваш по-добре. Радваме се за твоето крепко здраве!
149
4
 
5
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
България винаги е била с най-ниски заплати в ЕС!България винаги е била с най-ниски пенсии в ЕС!България винаги е била в челото по престъпност в ЕС!България винаги е била в челото по корупция в ЕС!Гарантирано от комунисти и лъжедемократи!!! За жалост! :(
148
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отечествен фронт, наречен ГЕРБ, и набеденият за нов месия негов лидер, означава окончателно изчезване на остатъците от политическа нормалност в България.
147
3
 
12
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Изпапан държавен резерв!Висок бюджетен дефицит!Намалена покупателна способност!Гарантирано от ГЕРБ!!!