Кадафи рекетира България, обяви Борисов

Премиерът поставя отново въпроса за либийския дълг
2 сеп 2011 13:46,
108
Кадафи рекетира България, обяви Борисов
Снимка: БТА

"Кадафи рекетира България със сключеното споразумение с Либия за връщането у нас на шестимата осъдени на смърт български медици”, заяви в Пловдив премиерът Бойко Борисов.

В четвъртък вечер в Париж той участва в среща на лидерите от Европейския съюз, на която бе признат Преходният съвет на Либия и бе взето решение властта да се предаде в ръцете на гражданите, които да проведат демократични избори.

По този повод Бойко Борисов обяви, че ще постави въпроса за либийския дълг към България отново на дневен ред, тъй като става въпрос за десетки милиони левове.

"България по никакъв начин не трябва да загуби тези пари”, допълни премиерът.

По думите му преди време споразумението е било обявено за успех.

"То наистина е успех, тъй като нашите сестри си дойдоха живи, но цената е огромна за това", смята премиерът.

Още по темата

На срещата с европейските лидери в Париж Борисов е поставил няколко искания.

"Аз настоях да се гарантира сигурността на тези, които отиват да помагат в Либия – лекари, строители и военни, защото България е пострадала много от Кадафи”, завърши министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Той тък чак сега се сети!Що не се сети докато на Кадафито не му се клатеха краката а сега се праиш на мъж предизборно?
97
0
 
4
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Британски разузнавач е изиграл важна роля за освобождаването на сестрите и двамата лекари. Името му и подробностите се пазят в тайна. Не мисля, че при такива обстоятелства имаме думата. Впрочем, *реве* се само за пари, за нищо друго....
96
1
 
3
 
! Отговори
Има нещо скрито преди 12 години
За най-голямо съжаление и с извинение, народът има една поговорка" На ебано дупе цяр няма". Що се отнася за съденето на сестрите ни, не сте ли забелязали, че откакто започна този съдебен процес, та и досега детската смъртност в България е силно нарастнала: от лекарски грешки, катастрофи, болести, тяхна агресивност. И колко много нарстнаха децата с недъзи или вродени аномалии. Изглежда проклятието на Либийските майки застигна България. Замислете се добре и се питайте, каква е истината.
95
0
 
9
 
! Отговори
мунчо преди 12 години
Либийския дълг е там некъде там при Иракския!!!!
94
0
 
5
 
! Отговори
БАБА ПЕНА преди 12 години
Има една мъдрост: Няма нищо по добро от Мъдър Цар и по лошо от Глупав.
93
0
 
9
 
! Отговори
кадафи :) преди 12 години
борисов, гледай си винету и пътя на огнения кон и не ме занимавай...
92
2
 
4
 
! Отговори
BTVСмешник преди 12 години
Къде беше Борисов и финансово-йезуитският му морал, когато медиците бяха в либийският затвор? В Либия има стотици български мъже, жени и деца.Не ги е съдил Кадафи, а либийският народ!
91
4
 
8
 
! Отговори
КОМЕНТАР преди 12 години
"България по никакъв начин не трябва да загуби тези пари, допълни премиерът.Премиере, никакви пари не връщат реално живота на десетки либийски деца, умрели от СПИН, заради "преходният" ни морал, та дори и в чужбина.
90
4
 
4
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Второ не познавам друж народ когато става въпрос за национален интерес да постъпва така мазохистки дори и в Африка не го правят!!!Не ме интерисува кой го е предложил да се зашити националния интерес в този случай винаги заставам зад него - та нали никога не съм се съгласявал с тази измислена присъда!А тук сякаш говорите за махленски фитбол или чии са парцалките. Внимавайте ще се удавите в собствената си злоба.
89
1
 
3
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, български форумец. Не ми се иска да обощавам "българи", макар че най-вероятно ще съм прав.Наистина човек трябва да е много глупав, за да повярва на скълъпения процес от Кодафито. И когато става дума да си защитим интереса да казваш "ама нали държавата се съгласи" ще рече че си проста глупк. Първо държавата сме всички ние - аз не съм се съгласявал, не обвинявам официалните власти че постъпиха така - хора трябва да се спасят.
88
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Boiko e pi4.Davai Boiko.Pravi gi da revat.
87
0
 
1
 
! Отговори
DO 93 преди 12 години
NALI CI EVROPEEZ BE MALOYMNIKO.BI TRQBVALO DA ZNAE6 ANGLIICKI ILI CI OT TEZI koito i balgarcki ne znaqt,no ca ve4e mnogo bogati.
86
0
 
1
 
! Отговори
до 91 преди 12 години
Може ли превод от маймуницата,това е бъгарски сайт?
85
1
 
6
 
! Отговори
Дългът на Либия преди 12 години
Сетила се Мара да се побара...Рекламации само на касата д-р (доктор, а не другарю) Борисов. Държавата вече се е съгласила с тази "сделка" и сега ...късно е либе за китка...или...сестра ми вече се омъжи, кой е-ал - е-ал!
84
2
 
4
 
! Отговори
33277 преди 12 години
NIMA CEGA6NOTO PRAVITELCTVO NE REKETIRA PENCIONERITE?KADE CA IM VNECENITE PARI CA PENCIONNO OCIGYRQVANE.VARNETE IM GI I AKTOALIZIRAITE PENCIITE IM.KOLKOTO DO MEDIZINCKITE CECTRI-TE CA JIVI I ZDRAVI,A PENCIONERITE GLADYVAT.
83
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте му само физиономията,нагъл и безскрупулен тип.Той е в състояние да прегази всеки,който не е съгласен с него.Егото му е толкова голямо,че не го интересува нито партия/ГЕРБ/, нито народ,той просто иска да докаже само себе си.Бил е член на БКП и на БСП,а сега им е най-големият противник,че дори се изкара и репресиран.Гласувайте отново за ББ!
82
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласуваш за Бойко - получаваш Доган!
81
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ББ разбира най-вече от РЕКЕТИ!
80
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истина е че в търговските регистри има фирми на бойко и пашата и маджо и останалата симаджийска плява! Истина е записа с Мишо бирата, заради който последния бе убит в хотела на ИСТИНСКИЯ спонсор на Бойко! Това са истини
79
13
 
8
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
*** като слагате минусчета или плюсчета да не смаятате че ви се увеличава бройката в електората ? - ако така смятате аз вече окочантелно ще ви смятам за продухани флигорни. Ха ха хаааааа де е Алеко та да сътвори шедьовър и за вас.