Първанов: Преди 10 години Данаилов ми отказа

Все пак президентът е удовлетворен от новината
Обновена: 13 сеп 2011 06:51 | 12 сеп 2011 22:37,
78
Първанов: Преди 10 години Данаилов ми отказа
Снимка: БТА

"Не бива да се забравя, че професор Данаилов е човек с много ярка политическа позиция", така президентът Георги Първанов коментира кандидатурата на БСП за вицепрезидент.

"Нека да припомня, че преди 10 години, тогава когато аз търсех кандидатура за президент, предложих най-напред на Стефан Данаилов, но той ми отказа", посочи Първанов. "Радвам се, че сега, макар и доста по-късно, е узрял за идеята", каза още той.

По думите на президента, Данаилов би могъл да бъде много полезен по няколко причини, освен, че е достатъчно представителен и ще можем да се гордеем с него като вицепрезидент. Като пример за ярката политическа позиция на
Данаилов президентът припомни как на конгрес той променил позицията на БСП по отношение на НАТО. Първанов добави, че помни Данаилов като един добър министър, който извоюва много средства за редица театри и за много други културни обекти.

"Най-сетне аз го знам като политик и като ръководител, тогава когато беше координатор на гражданските комитети на движението в подкрепа на моята кандидатура за вторите избори", добави президентът.

"За мен това е една новина, която посрещам с удовлетворение", допълни Първанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
7
 
3
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
21 12 2012 -Изминали са 60 години от падането на България под комунистическо робство- дерибеите-пашибозуците от БКП-БСП-ГЕРБ безчинстват над народа чрез частната милиция на Цецо Крадецо - а прокурорски синчета газят народа като рая.*** Петкоф, Р. Овч. и Валу Якузито си броят милионите и цъкат карти на яхта с манекенки.Заплатите се намаляват цените се увеличават - Българите деградират и откачат от бедност.Но не смеят да вдигнат глава понеже комунистите поддържат армия от частна милиция и са изкупили всички медии под контрол на поставени лица- тяхната си олигархия.Но 21 12 2012 Русия Предприема освобождение на БългарияВръчва остра нота на България на спре финансовия геноцид над народа.Междувременно Европейския съюз се е разпаднал заради Гърция.250 000 военни,200 модерни изтребители, цялата сила на черноморския фронт прави десант във Варна.Започва освобождението.Боко Тиквата, Гоце , *** Петкоф-Запалката се качват да бягат с частните си вертолети но са засечени и свалениДамбовците, Баневите,Тимажиите се качват на яхтите си да бягат но са торпилирани от модерни Руски подводници2013 Започва нова История на България.
31
1
 
16
 
! Отговори
Джери преди 12 години
До вчера говореха как ГЕРБ били изнудвали Плевнелиев да се кандидатира, а днес мъчат човечеца на стари години да става вице президент.....пак нямате шанс.
30
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Ламбо!
29
6
 
27
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
След няколко...месеца,никой няма да се...сеща ни за Гоце,ни за Ламбо,ни за Сергея;верваййте...ми.
28
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СоциализЪма е едно НЕДОНОСТЧЕ..........)))Тодор Живков
27
5
 
14
 
! Отговори
По-добре, че отказал преди 12 години
По-добре че ти е отказал, този *** Данаилов би бил по зле даже и от Ангел Марин.
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как можаха ДС ченгетата да поставят такова нищожество начело на държавата
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този скакауец надмина и бат *** Майна в изцепките. След него президентската институция ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА. Излишен лукс за простаци...
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце,ще ти построим статуя...Глупостта все пак , трябва да се уважава..И Тошо има такава...Твоята ще е по - висока...)) Така,че споко ))
23
7
 
7
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
21 12 2012 -Изминали са 60 години от падането на България под комунистическо робство- дерибеите-пашибозуците от БКП-БСП-ГЕРБ безчинстват над народа чрез частната милиция на Цецо Крадецо - а прокурорски синчета газят народа като рая.*** Петкоф, Р. Овч. и Валу Якузито си броят милионите и цъкат карти на яхта с манекенки.Заплатите се намаляват цените се увеличават - Българите деградират и откачат от бедност.Но не смеят да вдигнат глава понеже комунистите поддържат армия от частна милиция и са изкупили всички медии под контрол на поставени лица- тяхната си олигархия.Но 21 12 2012 Русия Предприема освобождение на България Връчва остра нота на България на спре финансовия геноцид над народа.Междувременно Европейския съюз се е разпаднал заради Гърция.250 000 военни,200 модерни изтребители, цялата сила на черноморския фронт прави десант във Варна.Започва освобождението.Боко Тиквата, Гоце , *** Петкоф-Запалката се качват да бягат с частните си вертолети но са засечени и свалениДамбовците, Баневите,Тимажиите се качват на яхтите си да бягат но са торпилирани от модерни Руски подводници2013 Започва нова История на България.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се отвори икономическото досие Петрол срещу храни"...
21
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДA СЕ ПАЗИШ ОТ КОН ОТЗАД,ОТ ВОЛ ОТПРЕД,А ОТ КОМУНИСТ ОТВРЕД.....
20
5
 
5
 
! Отговори
До 15 преди 12 години
Ще се върне и още как ! Сега го " инструктират " полковниците и генералитепоставят задачи - ще подхвърлят някои и друг фалшив документ против ГЕРБС КГБ шега не бива - те няма да изпуснат България току такавърне ли се Костов - сети се за тея мои думи и само слушай какви ще ги дроби
19
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП(ДС) е партия от богати мутри,преди при времето на социализма номенклатурна каста,а сега същите са богати като олигарси,чийто интерес е винаги в България да има голяма прослойка бедни българи,които винаги да гласуват за тях,защото знаят,че едно заможно население никога няма да се подаде на социалнитеобещания на БСП и да гласува за тях. БСП докато съществува ще прави всичко въжможно българите да остават бедни,и пред избори да им обещава и да им дава,както и преди да се казва,че партията дава.ДПС води същата политика,богати олигарси и беден електорат,така винаги ще бъдат зависими от тях. При управленията на Луканов,Беров,Виденов и със Станишев БСП(ДС) доказват,че са некъдърни управляващи,нo безпорно имат умението добре да крадът. Факт е сега,че сме най-бедната страна в ЕС,и ще бъде и в бъдеще така докато има хора като вас,които са сляпи за истината,и се подават лесно на манипулациите на една престъпна мафия,която сега управляваБългария!
18
6
 
4
 
! Отговори
до 15 преди 12 години
Ти май го сънуваш нощем,а денем те гони със сатърчето...Това шизофренията е нелечима болест...само се развива...и то много бързо... Края е летален...)))
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕ на ДС - ченгесарницата!
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам снимката и носът на Гоце се сещам за буратино и си мислимтоя не ще да казва истината
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да кажем бай, бай на престъпната БКП(Б С П)ДС,КГБ!
14
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Дека избега драгалефския МАВЪР ?Нещо поддочух че забегнал в Полша ли ? - в Украйна Кремчук ли ? или в Румъния е явката на ГРУ разведчиците ?Тоя нема да се върне - помнете ми думите
13
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слави Трифонов не само каза ами и със видео материал доказа че Плевнелиев е двуличен.България според евро доклад е най-бедната държава в европейския съюз.В северна България хората работят за 5 до 10 лева на ден.Слави е прав че ток и парно се увеличават с по няколко процента а после се намалят с по един,два процента.Цялото правителство е под всякаква критика.Мразите комунистите а самите Гербаджии използвате комунистически методи