Кунева изпревари ГЕРБ по номер в бюлетината

Тя ще е под №1, а Пленелиев - №2 за президентския вот
Обновена: 21 сеп 2011 06:15 | 20 сеп 2011 19:31,
104
Кунева изпревари ГЕРБ по номер в бюлетината
Снимка: БТА

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова ще бъде с номер 2 на бюлетината, а Ивайло Калфин и Стефан Данаилов от БСП са с номер 8. Независимият кандидат Меглена Кунева и Любомир Христов получиха номер 1.

Номерата бяха изтеглени днес чрез жребий в Централната избирателна комисия в присъствието на представители на партии и кандидатпрезиденти.

"Ние се стремим към две победи, така че смятам, че числото две е подходящото за двете победи, които трябва да постигнем на предстоящите избори", коментира шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов след изтеглянето на жребия.

Кандидатите на "Атака" за президент и вицепрезидент Волен Сидеров и Павел Шопов ще са девети поред в бюлетината, а номинираните от коалиция "Съюз на десните сили" Румен Христов и Емануил Йорданов са с номер 4.

Под номер 14 ще е кандидатпрезидентскта двойка на РЗС Атанас Семов и Поля Станчева.  Алексей Петров и Николай Георгиев ще са с номер 12. Под № 20 пък ще бъде Светльо Витков от Хиподил и Венци Мицов.

Кандидатпрезидентката двойка Красимир Каракачанов и и Даниела Симидчиева ще бъдат под №17, а Мария Капон и Николай Кисьов - под № 5.

Със същите номера партиите ще учатват и на местния вот.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: номерабюлетини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли между нас наивник, който да не помни, че при преговорите по глава Земеделие Кунева СЕ Е ПОДПИСАЛА НА ПРАЗЕН ЛИСТ...), заради което С.Паси и забрани да подписва каквото и да било...)Днес СМЕШНИТЕ ПО РАЗМЕР европомощи и пълното загиване на земеделието са благодарение на нея...)Какво направи като Еврокомисар за потребителите... НИЩО...))Сега остава да я изберем за президент, че ДА ЗАТРИЕ И БЪЛГАРИЯ...)
77
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лансира я и я финансираТРАКТОРА ...*)))Резервния вариант на гоце е другарката пръмова след калфин...за БСПНаправете си извода!А'Е У ЛЕВО ***!
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГНУС!СТОП С ДС !С Т О П на *** ОТ БСП,ДПС,НДСВ = ДС "независимО"-зависимИ червени хитреци!
75
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снахата на Политбюро, любовницата на Мулти, Габонската аферистка иска да става президент?
74
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КУНЕВА ПРЕЗИДЕНТ ПО ВОЛЯТА НА БОГА.
73
6
 
10
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Защо Меглена е Кунева, а не Пръмова ?Тя има зад, до и над себе си подходящите хора, които са в състояние да помогнат за това. Ето ви и малък пример: Андрей е брат на БНТ-шефката Уляна Пръмова, а самата Меглена пък е братовчедка на Соломон Паси. Дързост и красота ряпа да яде Питам се поради що Меглена не е Пръмова ? Да е доктор, не е Да си Пръмова е леко опасно или ще те изкарат алкохоличка или масон. Не че и двете не са истина.
72
1
 
2
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
Както виждате от фуражката 75 , хвърлят се всички сили за накарат и неискащите да участват в комунистическия фарс, да гласуват все пак.Още много такива "жизнерадостни" постове ще наплеска беигадата за се повиши изборната активност и да икарат хората пред урните, та Света да ги види. Пък после ще си натъкмят нещата, нали са си все техни:-)
71
0
 
4
 
! Отговори
EL Prezidente преди 12 години
shte se glasuva na tezi izbori za buletina nomer 20
70
1
 
5
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
Участието на Хиподил е тарикатски подхвърлено от ДС-БКП. Не се наемам да гадая дали Хиподил са наясно за какво са там. Но целта на Кукловодите е да повишат изборната активност, като изкарат някои на кoито им е писнало от комунистическите креатури и излезе да гласува келешки за Хиподил. Да накарат и негласуващите да гласуват ЗА КОГОТО И ДА Е е целта на форумните фуражки.Изборната активност е важна за ДС-БКП. Светът ни наблюдава.
69
7
 
11
 
! Отговори
ОООХ преди 12 години
МИЛИ БОЖЕ, КАКВО ЧУДО НЕЧУВАНО! ДОКЪДЕ СТИГНАХА В МАЛОУМИЕТО СИ ГЕРБАВИТЕ ЦЕЦО КРАДЕЦО И АНТУРАЖА МУ, ДА ГАДАЯТ КАТО *** ВРАЧКИ КАКВО ОЗНАЧАВА НОМЕРА НА ЖРЕБИЯ. КАКЪВ *** *** Е НА ВЛАСТ В ЗЛОЩАСТНА БЪЛГАРИЯ. ОТ УТРЕ МУТРАТА НЯМА ДОРИ ДА НИ УПРАВЛЯВА НА ИНАТ, С ХВЪРЛЯНЕ НА БОБ И КАРТИ.
68
4
 
5
 
! Отговори
Инкогнито преди 12 години
На 23.10 - бюлетина номер 20! На следващия тур си гласувайте за който комунист/мутра искате.
67
5
 
6
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
тука има шашма... герб трябва да са 3-ти не втори. те заслужават 3-то място. мда-а-а
66
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен!
65
7
 
5
 
! Отговори
йеееееей 20 преди 12 години
ДА НОМЕР 20 ПЕЧЕЛИ, ПЕЧЕЛИ И ПАРТИЯТА МАЙКА БСП! ЧЕСТИТО НА КАЛФИН!
64
6
 
5
 
! Отговори
Тиририрам преди 12 години
Ииииии победителя еееееееее........ Светльоооооо Виткооооооооооооов 20 !!
63
4
 
9
 
! Отговори
Дино преди 12 години
Стягайте се за коренна промяна в политиката на България.Всички *** ще бъдат изметени от НФСБ.Честността ще победи 20 годишната лъжа.
62
5
 
4
 
! Отговори
От 6-то Главно на ДС преди 12 години
Скакауците, Бюуетина 20 е бюуетината!!! Скакуците, do you understend/поняуи/разбрахте уи, бюуетина No20, проявете мауко интеуект. . . . . . . . . .пиуе със зеуе, хахаха
61
5
 
6
 
! Отговори
Dino преди 12 години
Под номер ''6'' са победителите-Национален фронт за спасение на България!Те нарочно не се споменават,защото страха от тях е не очевиден,а очеваден.
60
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вторите ще станат първи ;)
59
2
 
25
 
! Отговори
bigbadboy преди 12 години
лелеее сега как ще се нервира боко :)))