Ние сме най-подготвените, рече Румен Христов

Двамата с Емануил Йорданов бяха на срещи в Пазарджик
8 окт 2011 20:34,
87
Ние сме най-подготвените, рече Румен Христов
Румен Христов и Емануил Йорданов. Снимка: БТА

Функциите на президента са изключително отговорни като гарант на институциите и коректив и смятам, че кандидат-президентската ни двойка с Емануил Йорданов е най-подготвена.

Това посочи на посещение в Пазарджик кандидат-президентът на СДС Румен Христов.

"Ние сме политици с дълъг управленски и административен опит и бихме могли да бъдем коректив на това управление", допълни той.

Според него управляващите не могат да бъдат алтернатива на самите себе си, а БСП са управлявали лошо и има нужда от смяна, именно от представителите на автентичната десница.

"Надявам се, че онези 1 милион десни избиратели, които ни останаха верни, но не гласуват, ще се върнат отново при нас, а с половината от тях аз имам възможност за балотаж", каза Христов.

Румен Христов и Емануил Йорданов баха в Пазарджик за срещи с граждани и кандидати за общински съветници от синята листа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига глупости!Тези двамцата абсолютно неизбираеми типове, са лебедовата песен на заклетия комунист иван костоффф! След тези избори той ще е вече история!Въпросът ми е към заблудените техни избиратели - на евентуален балотаж между калфата и Плевнелиев за кой ще гласувате???
23
7
 
43
 
! Отговори
xaxaxa преди 12 години
И тоя се е подготвил да краде. Как няма някой свестен кандидат - само ***, мошеници и шарлатани.
22
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каракачана е най-подготвения политик. Къв си ти бе *** бил канцеларски плъх в някое министерство.
21
8
 
47
 
! Отговори
антикомунист до 17 преди 12 години
Бъди спокоен. Тия двамцата мошеници на снимката имат костюми и часовници за десетки хиляди. Тия политически трупове знаят, че няма да вземат повече от 1-2%. Тях ги интересува да лапнат държавната субсидия за изборите, която е голяма, и да си я разделят в ръководството на изчезналата вече партийка СДС. Това е. Тия са готови и майка си да продадат за пари. Останалите малко седесари никога няма да гласуват за тия пионки. Ръководството на СДС е казионно и съглашенско и работи против членовете на СДС
20
7
 
43
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Тия па лимони откъде се пръкнаха?Чак пък и за балотаж щели съберат гласове.*** надъханите ненормалници
19
16
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Светльо Витков -Президент!!!
18
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПО ПОДГОТВЕНИ СА ТЕЗИ САМО В ЕДНО- *** НА *** НА МИСТЪР УОРЛИК ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ
17
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предпочитам да дам гласа си за хора,чиито костюми са по 85 лева,отколкото за подставени пионки на мутри-милионери!Толкова по отношение на костюмите.
16
5
 
41
 
! Отговори
аз преди 12 години
Аз едно не мога да разбера-как тези хора си вярват.Никога няма да стане президент този човек,повече от ясно е!
15
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ НЕ СЪМ СЕДЕРАС И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА,АЗ НЕ СЪМ ТОЛЕРАС И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА ,АЗ НЕ СЪМ ***..СИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДА ,АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК И НИКОГА НЯМА ДА ИМ СЕ ВЪРЖА НА ТЕЗИ
14
5
 
48
 
! Отговори
антикомунист преди 12 години
Абе ***, за какво сте "подготвени"?! Подготвени сте само за кражби, далавери и лъжи. Румен Христов е нагъл лъжец. Всички помним как го изключиха от СДС преди време, защото беше зам.министър на земеделието в комунистическото правителство на Любен Беров с мандата на ДПС, подкрепено от БКП-БСП. Румен Христов е в най-близки отношения с господаря си Ахмед Доган - доносник и агент Сава от ДС. Останали сте един файтон хора, а продължавате да лъжете народа. Повече от 1% няма да вземете, долни лъжци.
13
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грешка!КОЙ ПЪК СТЕ ВИЕ!ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКНАХТЕ?ХОДЕТЕ СИ ЛЯГАЙТЕ!
12
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП/бкп и ГЕРБ/бкп СА ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!САМО СИНИТЕ!
11
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой пък си ти?Откъде се пръкна?Ходи си лягай!
10
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А аз съм най-красивИ съм много уменТъпанари, умря им *** та...
9
4
 
46
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Тези двамата да не са наказани ,че стоят така виновно и мирно като млади чавдарчета току що наакали се.
8
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и двамата са глътнали по един *** ми се чини. :D
7
1
 
38
 
! Отговори
gesha преди 12 години
добавен от: Анонимен преди 5 минутиМОЛЯ ВИ за ПОМОЩ!ЕДНА МЛАДА МАЙКА С БЕБЕ НА НЯКОЛКО ДНИ СЕ НУЖДАЕ ОТ КРЪВ - НУЛЕВА ОТРИЦАТЕЛНА ("0-") ДРУГА КРЪВНА ГРУПА НЕ ВЪРШИ РАБОТА!!!КРЪВОДАРИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОТ СОФИЯ!!!КРЪВТА СЕ ДАРЯВА В ЦЕНТРАЛНА КРЪВНА БАНКА,ЗАД ХОТЕЛ ПРИНЦЕС - ТРЯБВА ДА СЕ КАЖАТ ТРИТЕ МИ ИМЕНА - ДЕЯНА ВЛАДИМИРОВА ГЕОРГИЕВА И, ЧЕ СЕ НАМИРА В НЕФРОЛОГИЯТА В АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА!!!ЗА ВРЪЗКА МОЛЯ ЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН 0888434616!!!Копирайте това съобщение,за да го видят повече хора и дауспеем да помогнем на това младо момиче,което спешно се нуждае от помощ!
6
2
 
50
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
ДО 3 ..НА ИЛИЕНЦИ ИМА ПО ХУБАВИ КОСТЮМИ ОТ ТЕХНИТЕ И СА ПО 85ЛВ..........много са огладнели горките и пари за дрехи нямат.....................АМА НАЛИ ЩЕ ИМ ДАДАТ ЗА УЧАСТИЕ
5
2
 
48
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Тея явно се вдигат, само за да изтъргуват нещо на втори тур. Банален номер за слаби партии и слаби кандидати.Който не знае схемата - да му кажа: Тея статуи горе вземат да речем 5,000 гласа. Следва втори тур - балотаж. Двамата умници отиват при всеки от кандидатите и му предлагат своите 5,000 гласа... и който кихне повече, получава подкрепата... и така.