Балотажът: Плевнелиев Vs Калфин

Към 19 часа избирателната активност е малко над 40%
Обновена: 23 окт 2011 19:58 | 23 окт 2011 19:57,
499
Балотажът: Плевнелиев Vs Калфин
Графика: Dnes.bg

Росен Плевнелиев–Маргарита Попова и Ивайло Калфин–Стефан Данаилов отиват на балотаж на президентските избори.

Това сочат данните от екзитпол допитване на социологическа агенция „Афис“.

За кандидатите на ГЕРБ са гласували 39,7% от избирателите, докато за тези на БСП – 27,3 на сто.

От битката за "Дондуков" 2 отпадат независимите Меглена Кунева–Любомир Христов, които получават 14,7% подкрепа.

След тях се нареждат Волен Сидеров–Павел Шопов с 4,2%, сините Румен Христов–Емануел Йорданов 2,6%, Атанас Семов–Поля Станчева – 1,9%, и Светослав Витков–Венцислав Мицов с 1,5% подкрепа.

Всички останали кандидати общо получават 8,1%.

Към 19 часа избирателната активност е малко над 40%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


499
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
480
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ограничените хора подкрепят Калфин, защото само глупав човек може да подкрепя кандидат на БСП.
479
2
 
0
 
! Отговори
Мария преди 12 години
След всичко, което Станишев и станишевчета причиниха на България как дори имаха наглостта да се явяват на избори. Толкова много наглост. Много хора от БСП се срамуват от неговото поведение и цялостното поведение на партията. Успех на г-н Плевнелиев, за да се гордее цяла България!
478
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 12 години
ОТНОВО ПОЛИТИЦИТЕ НИ ОСТАВИХА БЕЗ ИЗБОР, ВСИЧКИ КАНДИДАТИРАЛИ СЕ С КАМЪНИ ДА ГИ УБИЕШ ИМ Е МАЛКО. ЕДИНСТВЕННОТО РЕШЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДА СЕ ВДИГНЕМ И НАСМЕТЕМ ВСИЧКИТЕ
477
3
 
5
 
! Отговори
123 преди 12 години
ТЕЖКО И НА БЪЛГАРИЯ ТЯ ОСТАВА ЗА ***, МУТРИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СМЕ ВЕЧЕ ЕМИГРАНТИ
476
2
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 12 години
Е сега станахме мутри в плевня. Уникални. Сами си избрахте да сте овце
475
1
 
2
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 492 (Ani)P.S.: За да поясня за правото да гласуваш - основно право на гражданите, записано в основния закон на държавата - Конституцията.Дали са ти отказали умишлено, или неволно поради несвършена работа няма значение.Дали ще ти конфискуват жилището, колата или парите в банката, или няма да ти позволят да гласуваш на практика е еднакво тежко нарушение. Ако теб лично изборите не те интересуват, всеки има право да гласува и има такива които искат, но не са им дали възможност!!!
474
2
 
3
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 492 (Ani)Струва че въпросът ти е насочен към мен. Не съм казал "нещата са неуредени" а че цялата организация на тия избори е един цирк.Не съм си го измислил аз - видях сутринта репортаж от зала Универсиада и това ми беше достатъчно. Носят бюлетините в пазарски колички от супермаркетите. Много от служителите обработващи бюлетините заплашват че ще си тръгнат! Един човек си е глътнал езика а друга жена е получила инфаркт. Много хора не са могли да гласуват - отказано им е това право!
473
1
 
0
 
! Отговори
Ani преди 12 години
Би ли споделил/а какво точно имаш предвид, като казваш, че нещата са били неуредени и ги оприличаваш на цирк ? Любопитно ми е, затова питам. Ако случайно прочетеш това, моля те да ми отговориш. Наистина ми е интересно да разбера :) Жена съм какво да правя.
472
2
 
4
 
! Отговори
запознат преди 12 години
в момента в държавата се установява диктатура.да ви е 4естита.
471
2
 
4
 
! Отговори
някой преди 12 години
Много ми е чудно при така създалата се ситуация кой ще отиде на балотажа.Имам предвид не кой ще гласува, а кой ще отиде от служителите които обработват данните и броят бюлетините. Такъв цирк, какъвто видях тази сутрин не е имало никога.Според мен тези избори са провал, независимо кой ги е "спечелил".Смятам, че гражданите трябва да подадат оплаквания навсякъде където е възможно!Нарушена е Конституцията, основният закон който дава право на всички да гласуват.
470
1
 
6
 
! Отговори
Мама преди 12 години
В тази страна никога не се е гласувало "ЗА" вотът винаги е бил "ПРОТИВ". И сега е така - всички гласували за Калфин, Кунева и другите са против ГЕРБ , всичко гласували за ГЕРБ са против Доган и Станишев и Царя и Кунева - все отбор национални пред+атели и крадци. Е, малко сме очевидно, но всъщност малко и добър "мат'риал" остана тук. Абсолщтно верно, докато тук се гласува като Пинг понг - БСП + ДПС, друго + ДПС, пак БСП+ДПС, мат;риалът ше изтича през Терминал 1 и Терминал 2
469
1
 
4
 
! Отговори
:) преди 12 години
Изборът - да нямаш избор ...
468
2
 
3
 
! Отговори
хамавия преди 12 години
Дано Господ ми прости, че не гласувх за Светльо Витков.
467
2
 
2
 
! Отговори
за 484 преди 12 години
Ще купим натовски самолети защото сме част от нАТО....това какво общо има с изборът днес? :))
466
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунисти няма, а сигурно не е имало. Има хора с интереси, както се казва - интереса клати феса.КОй спечели днес - Уорлик.Сега Бойко ще купи натовски самолети, а президента ще му даде каквото и да си поиска. А Уорлик не го интересува какво става с митническите канали и парите от тях и от европа и от закритите и откритите фондове.А българите? Еми за 1300 год история, едно столетие повече в робство не е проблем.
465
2
 
11
 
! Отговори
Песимист преди 12 години
Страшен балотаж, няма що! Мутрокомунягите и *** срещу червените и турците. А България и българите? Явно наистина ни е писано да изчезнем като народ.....
464
6
 
8
 
! Отговори
genadi преди 12 години
За чифутът Калфин гласуваха ***, неграмотници с основно образование и склерозирали пенсионери!Те това е електоратът на чифутската юдео-болшевишка БСП!
463
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
namirisvat na falshifikat tia izbori,napravo celi sekcii sa podmeneni spored men
462
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки народ си заслужава съдбата.От днешното гласуване личи, че българите сме доволни от положението, в което се намираме. Щом е така ще трябва да замълчим оттук нататък. За мен е жалко и тъжно това примирение...но е факт
461
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
слушайте конференцията...смях... Плевнелиев говори и отново разтяга лукумите от сценария си... Доган няма да гласува за него, защото го нарече абсолютен ***... а Касим Дал и Делян Пеевски (от ДПС) си казаха открито, че са с Герб...