Доган "изненадващо" подкрепи Калфин

Плевнелиев не отговарял на профила за президент
Обновена: 24 окт 2011 11:18 | 23 окт 2011 22:54,
234

ДПС ще подкрепи Ивайло Калфин на втория тур на президентските избори. Това заяви лидерът на партията Ахмед Доган на входа на НДК.

"Не съм казал, че ДПС ще има решаваща роля на тези избори. Двойката Калфин и Стефан Данаилов е много атрактивна и не е необходимо да убеждаваме твърде много и съм уверен, че ще дадем своята дан за президент на страната", коментира Сокола. 

По думите му ДПС не приема Плевнелиев като човек с необходимия профил за държавен глава, защото по конституция президентът не се занимавал с инвестиционни проекти.

"Слушах премиера и ми стана тъжно и мъчно. Бях на ръба да заплача. Пълна демагогия и популизъм", коментира още Доган. 

Според него е много странно, че управляващата партия, която има цялата власт, счита изборния резултат за победа, когато е спечелила само три областни центъра на първия тур. 

Доган очаква пълна мобилизация на партията за втория тур на президентските избори. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
1
 
26
 
! Отговори
сб преди 12 години
Гласувай за когото искаш! Само гласувай, българино!
186
1
 
28
 
! Отговори
Lostov преди 12 години
НЕ, НИКОЙ НЕ ИСКА ЧЕРВЕНИ И ТУРСКИ ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
185
5
 
14
 
! Отговори
fdsafds преди 12 години
Boiko AMFETATA toi 6e ni opravi
184
0
 
18
 
! Отговори
gesha преди 12 години
pozvolqvaha dosega zashto ne i sega da mu pozvolqt OVCICHKI MAMINI bqh chel nqkude izqvlenie na frenskoto djudje sarkozi kudeto ni navrq vuv kuchi *** za deto sme bili narod ot robi i sme turpeli *** i turski partii da ni opravlqvat i MNOGO SE QDOSAH NA DJUDJETO NO KATO GLEDAM MAI E PRAV i zapochvam da se zamislqm kollko oshte shte trae tova MAI DOKATO NI IMA NA KARTATA A. TRQBVA DA SE GLASUVA NE DA SE PSUVA I DA CHAKAME NQKOI DA NI OPRAVI TO NQKOI SHTE NI OPRAVI AMA OTKUM ZADNITE CHASTI
183
6
 
32
 
! Отговори
ИСКАТЕ ЛИ ГО ? преди 12 години
Изборите за президент ще се решат на вторият тур според ДОГАН. Братя и сестри вие ще позволите ли ДПС да ви избира държавния глава, който ще има и съветници в экипа си от ДПС ?
182
4
 
29
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Аз незнам народа май е мазохист,доста хора искат да бъдат отново обладани сексуално от комунистите,абе хора не ви ли стигнаха всички тези години на глад мизерия и издевателства.Вместо тази партия вече да се е самозакрила,хората пак подават ръка за да се надигне.Предпочитам ГЕРБ и Плевнелиев като по малкото зло с всичките им кусури и недостатъци,НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ЗА МРЪСНИТЕ И ДОЛНИ КОМУНИСТИ И ДОГАН
181
3
 
15
 
! Отговори
7x7 преди 12 години
Кметовете: Джебел - Бахри Юмер, Момчилград - Акиф Акиф, Черноочене - Айдън Осман, Кирково - Сали Рамадан, Крумовград - Себихан Мехмед, Ардино - Ресми Мурад, Кърджали - Хасан Азис
180
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да подкрепя Калфата и неговия Ламбрадор!
179
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
турците ни избират президент, пък после и премиер (предполагам Първанов), защото стадото на козите (негласуващи) е по-голямо от стадото на овцете (гласуващи)
178
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление е много вероятно турците да ни изберат президента... гласуваш ли за калфин гласуваш за дпс... те нарочно не гласуваха днес за да не излезне на яве плана, че комунисти и турци ще изберът следващия държанен глава...
177
3
 
29
 
! Отговори
Нострадамус преди 12 години
Голям гаф на Доган-беи,сега гласуването става етническо,българи срещу турци и ***.Разликата не само няма да намалее,но ще се увеличи.Нещо като автогол в 93-та минута.
176
7
 
38
 
! Отговори
генади преди 12 години
Гласуваш за чифутът Калфин, получаваш *** Доган!
175
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знам, че дълги години мечтаех тоталитарния режим да бъде променен, след дворцовия преврат вярвах, че комунизма си отива, уви ДС агенти и деца, внуци, снахи и дъщери на комунистическите *** превърнах власта си в икономическа. Не искам отново да имаме президент от БСП, който да бъде избран от червени баби, доганови и *** гласове. Не искам децата ми да бъдат ограбвани от БСП, ДПС, РЗС нито убивани и дрогирани от трактори, галеви и други мафии. Стига ДС и БКП е управлявала България.
174
8
 
40
 
! Отговори
генади преди 12 години
За чифутът Калфин гласуваха ***, неграмотници с основно образование и склерозирали пенсионери!Те това е електоратът на чифутската юдео-болшевишка БСП!
173
2
 
24
 
! Отговори
до 170 преди 12 години
майор Деянов ракия и водка не пие, само уиски
172
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
e kak niama da go podkrepi nali borisov my sabori saraia i barbekuto ,na toia svinia niama li koi da ti tegli kyrshyma marsho.
171
3
 
26
 
! Отговори
Колт преди 12 години
АБЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ПРИЛИЧА НА ОНОВА С ПОРЦИИТЕ,АЗ НЕ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ,НО ТАЗИ РЯЗАНА КАРАБИНА ЩЕ НИ ИЗКАРА МАИ ДО УРНИТЕ,ДАЛИ ТОВА НЕ МУ Е ЦЕЛТА.
170
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНОГО КАТО ТЕБЕ ПЛАКАХА
169
7
 
37
 
! Отговори
Умерен преди 12 години
Оказа се ,че и най- простия българин Боко се справя с управлението по -добре от чужденците крадлив Симо, херсонското еврейче и турското ***....
168
1
 
22
 
! Отговори
7x7 преди 12 години
Хасан Азис е кмет на Кърджали за още 4 години. Това сочат данните на агенция "Галъп" от предварителното преброяване. Хасан Азис води с 54,4 % срещу 20,8 % за Илия Илиев. От щаба на ДПС съобщиха, че продължават да броят, но са останали предимно селски секции и не очакват лоши изненади.