Меглена Кунева гласува с вяра

Можем да избираме и да правим промяна, изтъкна тя
Обновена: 23 окт 2011 13:20 | 23 окт 2011 13:20,
36
Меглена Кунева гласува с вяра
Меглена Кунева. Снимка: БТА

"Моят избор съм го направила много отдавна, той се състои в две думи – вярвам ви", заяви кандидатът за президент Меглена Кунева, след като гласува в Националната природо математическа гимназия в София.

"Хубаво е, когато изборите са празник и имаме какво да избираме и за какво да мечтаем", отбеляза Кунева и отбеляза, че е изживяла прекрасна кампания с много срещи и позитивни емоции и е благодарна за всеки ден от нея.

Издигнатата от инициативен комитет кандидатка изрази надежда избирателната активност днес да бъде висока.

"Ние можем да избираме, да правим промяна и да казваме, каквото мислим", изтъкна Кунева.

Попитана дали процедурата за гласуване е сложна, Меглена Кунева каза, че на избирателите щеше да бъде по-лесно при повече обяснения. По думите й организацията в изборната секция е била много добра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
vili ot chicago преди 12 години
ne jiveq v bg i ne e pravilno da glasuvam no si imam moq favorit a za men tazi e edna komunisti4eska nenaqla se *** koqto e rezervniqt kandidat na onq kalfin otkade se vze tolkova *** v bg tazi prodade bg za da si napalni djiba i ne vi li pravi vpe4atlenie 4e vsi4ki komunqgi i detzata im i vnutzite sa ili konsultanti ili pr -ove ili sa jeneni za dartatzite oligarsi ot maikata karmilnitza ili rajdat detza ot razni ser-geiove izob6to palna ludnitza samo i samo da zadarjat parite
33
2
 
1
 
! Отговори
до Деница преди 12 години
Много добре разбирам за какво се бори тя.За по-висок стандарт за себе си на наш гръб.
32
1
 
1
 
! Отговори
Деница преди 12 години
И аз вярвам в Меглена, но четейки повечето коментари, все повече започвам да изгубвам тази вяра. Много малко хора разбират за какво се бори тя. И много хора биват медийно манипулирани. Само 30 секунди реклама в праймтайм на БТВ е около 7 000лв. Тя няма тези милиони за рекламен бюджет на кампанията си, защото се опитва да се бори с прозрачност.Но гласувайте бие, БЪЛГАРИ, за обещанията, които чухте по телевизията. Гласувайте и заради кебапчетата,а и безплатната бира. Все пак вие си ги платихте!
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изборът за президент е важен той може да помилва престъпници (Първанов е помилвал 456 убийци, хора, които са отвличали и отказва да обяви кои са те, и никога няма да разберем, ако те пак спечелят), може да опрощава задължения към държавата, да налага вето върху закони, главнокомандващ на армията и Националната служба за охрана откъдето ще излязат доста пикантни неща за проследяване на политици и държавници и разбира се да се среща с други държавни глави, ама западняците не искат да се срещат с червени ..
30
1
 
1
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Да затвори реакторите на АЕЦ за да я получи милиарди загуби за България.....
29
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато Бойко Борисов получи наградата "Европеец на годината", тогава да плюе по Кунева. Но докато не видя статуетката в неговите ръце да мълчи.
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото и да пишат платените хейтърчета, през годините Меглена Кунева си остана един от малкото честни и сериозни български политици. А и се е докозала в Европа, далеч от бг комплексарщината и задкулисните игрички.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kuneva vika "viarvam Vi", a ciara kaza "Viarvaite mi" !
26
3
 
2
 
! Отговори
ха преди 12 години
устата е такава май поради инсулт
25
1
 
5
 
! Отговори
anus wmesto usta преди 12 години
защо й е такава устата хахаххааххаах
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
moiat izbor e ,che ti gospoja si za konclagera i miastoto ti e tam v belene da kopash atomnata.
23
3
 
10
 
! Отговори
Явор преди 12 години
Госпожо Кунева разберете нови хора трябват на България вие вече сте показала какво можете .Достатачно време вземахте огромни заплати сравнение с обикновените хора в страната,моля ви срама нямате ли.Сърдечни поздрави на вашия крадлив ЦаР от гората.
22
5
 
9
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
Даже на жалкия дебат, организиран от БТв се видя кой колко струва. Дори в тази купена отдавна телевизия лъсна голата истина за примитивизма на БГ политиците. Една жена направи за посмешище двама "баш майстори". Лоштото е, че мислещите хора са малцинство у нас...
21
3
 
3
 
! Отговори
до днес бг преди 12 години
УРАААААА, ДА ЖИВЕЕ ЦЕНЗУРАТАААААА, ДА ЖИВЕЕ ПАРТИЯТА-МАЙКА, УРАААААААААААА
20
7
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Мегленче, кажи си честно, че вявваш само в пустите му парички.
19
16
 
12
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Тази продажна номенклатура е срам за България !!!!Преди 89та висша номенклатура и *** на съветски заднициСега най-голямата европейка.... всичко се знае !Пърмова се опитва да прави българите на луди, номера и няма да мине !
18
7
 
9
 
! Отговори
АБВ преди 12 години
Както е известно, в този случай ние самите се идентифицираме с нашия избор /ако не сме си продали гласа/. С Меглена се идентифицират умните и отговорни хора, които избират въз основа на факти, аргументи и осмисляне на целта си. Този избор ще бъде лакмус за обществото дали сме готови да поемем отговорността за своето бъдеще ние самите.
17
2
 
4
 
! Отговори
Бай Симо Гората преди 12 години
ВЕрно е най-ерОдираният кандидат...
16
7
 
8
 
! Отговори
Светльо преди 12 години
Срамно е, че тази жена се е кандидатирала за президент - особено след подмяната на вота през 2009 година...
15
7
 
10
 
! Отговори
юнака преди 12 години
госпожа ИЕС,протежето на крадливия цар.