Такъв вот не е имало 20 г., рече Станишев

БСП се показвала като алтернатива на ГЕРБ
Обновена: 24 окт 2011 10:59 | 23 окт 2011 21:10, Екип на Dnes.bg
217

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишев ти си лъжец.
212
2
 
6
 
! Отговори
от 206 преди 12 години
А,като споменах лъжата на Станишев, трябва и тая на Бойко да си запишем.Каза, че вчера излизал от "църква" и срещнал митинг на Атака.Което било лошо. Само че не излезна от църква,а от джамия, която ще бъде реставрирана с парите,които не стигат за българските културни обекти(подробно-ataka.bg).Избрахте си премиер,(сега и подчинения му президент),който "не различава" църква от джамия.Така скоро на мястото на църквите ще има джамии.Поздравления,драги сънародници,гласоподаватели-антинационалисти!
211
0
 
8
 
! Отговори
Умерен преди 12 години
Оказа се че най-простият българин Боко се справя с управлението по-добре от чужденците крадлив Симо, херсонското еврейче и турското *** ??!
210
0
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Не го е срам да излиза и да говори! *** долен, да си ходи в Москва!
209
0
 
9
 
! Отговори
Йуй преди 12 години
ПРАВ Е ЧОВЕКА. МНОООООГО МЕ БЕШЕ СТРАХ ДА ГЛАСУВАМ ПРОТИВ БКП. ДС , ДПС и СТАНИШЕВЦИ !!! А НЕ Е ПРАВ , ЧЕ 20г. НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА ИЗБОРИ. другари ЗАГУБИХТЕ И ПРЕДИШНИТЕ.
208
0
 
8
 
! Отговори
Галин преди 12 години
Как не ги е срам тия от БСП. Лицемерстват и лъжат в очите целия народ и говорят за страх и натиск и какво ли не. Толкова ми е отвратителен Станишев с лъжите си че заради такива като него ме е гнус от политици !!!
207
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе я си таковай хамстерската физиономия, безработен *** такъв.
206
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако ГЕРБ и БСП бяха издигнали по едно магаре, резултата щеше да е същия. Ако питате хората в някое село без интернет колко бяха кандидатите за президент,вероятно ще кажат 3-а. Просто телевизията(най-вече БТВ) показа толкова.(заб.: ако питате в родопско село, трябва да е на турски,иначе няма да ви разберат).И как точно в 8 обявиха резултатите,като още се пускаха бюлетини?Мразя комунизма,но ако на това му викате демокрация,значи сте *** блеещи овце(последното го каза и Саркози).
205
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човек като каже нещо , особено председател на партия, трябва да го подкрепи с факти. Как да не му се смее човек на съсела - казва каквото искат да чуят пенсионерите му.
204
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Р-то р-то тренирай Иво! РРРРРРРРРРРРРР.И тоз кълвач президент щял да става.
203
1
 
7
 
! Отговори
зрител преди 12 години
В момента върви пресконференцията на БКП-БСП.Съсела засича,преглъща,прединфарктно състояние.Останалите сватанаци гледат като брашнени плъхове,чийто кораб потъва.Говори глупости за страха,колко били отчаени хората.Абе некадърен Съсел Станишев,хората са отчаени от 1944 година,когато вашите другари взеха имотите на хората,вкараха опозицията в затворите,а друга част избиха.Вашата партия върна България светлинни години назад.Сега се правите на големи демократи,състрадателни и т.н.Арогантни хамелеони.
202
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя смешен лъжльо Станишев, вика току що, че 2-а министри на тройната коалиция(Пръмова и Калфин) били взели повече от 2-ата министри Плевнелиев и Попова. А Данаилов не беше ли министър? Не че това е от големите му лъжи, просто е прясна, за това и обръщам внимание. Всяка лъжа е грях!
201
0
 
3
 
! Отговори
СтършелКА преди 12 години
ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗБОГООООООМ БеСССССеПе !!!!!
200
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mnogo e nagul!!!!
199
1
 
9
 
! Отговори
ревизора преди 12 години
Време е яхтите,хотелите,имотите в чужбина и скъпите коли на комунистите да бъдат ревизирани.Станишката каза,че Борисов всявал страх.Тук сте прав другарю Станишев.Наистина вашите другари,които за една вечер станаха милионери се страхуват и имат нездравословен сън.Така е,чуждото и на великден се връща...
198
3
 
5
 
! Отговори
внимавай преди 12 години
Който гласува за Калфин е ***!
197
1
 
2
 
! Отговори
Крас преди 12 години
Е.. га ти държавата дето сме. 45 години комунизъм , 20 години беззаконие и след всичко това другата седмица балотаж между комунисти и комунисти. Няма такива мазохисти. Няма такава държава
196
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахахаха крадците и мошенниците от БСП ДПС май скоро няма да помиришят власт.Господа пестете защото дълго време ще трябва да изкарате с това което сте крали досега.Хахахаха...смешници.Ония Калфин пък Р неможе да казва, първолак.Малееееееееееее клоуни.
195
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кофти, ама се налага да се гласува за Калфин...
194
12
 
7
 
! Отговори
? преди 12 години
Чета коментарите и ми се струва, че българина ликува, че няма да има повече комунизъм и че комунистите загубили? Ало? Вие с всичкия ли сте си? Какъв комуницъм, кви пет лева? Вие на ясно ли сте, че ви мачкат тези, които избрахте днес? Кви *** бе, АЛОУУУУУ?! Сякаш сме 88-89 година.. ПРИХУ! Колко сте прости... HAHAHAHHAHAHAH