Лечков скочи срещу контролирания вот в Сливен

"Силно вярвам, че ще спечелим на балотажа"
25 окт 2011 18:25,
178
Лечков скочи срещу контролирания вот в Сливен
Снимка: Булфото

Контролираният вот на първия тур на изборите ще изиграе лоша шега на Сливен.

Това коментира кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Йордан Лечков, който ще се бори на балотажа на 30 октомври срещу червения Кольо Милев, който събра процент повече от него на първия тур.

Лечков добави, че е имало трудности по време на гласуването, много хора се били отказали от правото си на вот заради опашките пред урните.

"За мен това е изкривен, контролиран вот. От две години в национален мащаб всички са срещу ГЕРБ, а в Сливен всички са срещу Йордан Лечков. Когато го казвам, имам предвид не всички граждани, а тези контролирани явления", заяви настоящият кмет.

Той посочи, че този контролиран вот ще изиграе лоша шега на сливенци. По думите му не е оценено свършеното от него и неговия екип през тези осем години, но се чувстват резултатите от един негатив, който незаслужено се приписва на кмета и администрацията.

"Няма го будния сливенски дух и реална преценка, за мен е жалко, че определени групи хора определят бъдещето на Сливен", коментира още той.

"Без мен Сливен ще се върне 30 години назад. Няма кой да се справи с тези задачи, линии, които сме започнали, поставили сме основата. Сливен да бъде изграждан като модерен град със сменена инфраструктура, с нови булеварди, с енергоефективни сгради и осветление, с една от най-добрите спортни бази, привлекателен за туристите, удобен за живеене. Кой ще завърши тези проекти, които сме започнали?", попита Лечков.

"Силно вярвам, че ще спечелим на балотажа", уверено завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
3
 
! Отговори
Кольо преди 12 години
До всички Сливналии!!!!!!!Евала съграждани плешивия наркоман си отиде.Тоя хотел (SPORT PALACE) със задигнатите 40 до 60 милиона, който издигна ще му излезе солено.Вярвам, че сега институциите ще го погнат, ще му прелошее от дела.Само да ви кажа една лека тайна, Кольо Милев от БСП, Асен Гагаузов също е от БСП, ама ГАГАУЗОВ и ЙОРДАН ЛЕЧКОВ са доста гъсти в "бизнес" отношение.Така, че очаквайте ЛЕЧКОВ И МИЛЕВ също да станат "приятелски семейства" и плешивия пак да върти далавери!!!!!!!!!!!!!!!
175
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кхккмкмлмл
174
0
 
0
 
! Отговори
brat4ed преди 12 години
vsi4ko e ok,brat4ed
173
2
 
5
 
! Отговори
ИК преди 12 години
Не съм от Сливен и не ви знам проблемите.Но не мога да се съглася Лечков ,който не спазва правилата за движение,които не уважава институцията КАТ а им показва среден пръст,които по този начин не зачита законите в България/случая преди година и нещо в София/,същият този да се кандидатира за кмет.Симпатизирам на ГЕРБ но с Лечков се изложиха много.
172
0
 
3
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
как кой ще ги довърши??ми Бойко
171
0
 
14
 
! Отговори
Даньо наркомана преди 12 години
Даньо е една безскруполна мутра на 21 ви век, която се друса! Време е в Сливен да се изхвърли бпклука!
170
0
 
18
 
! Отговори
бай Кольо преди 12 години
Даньо,Даньо докаде ни докара - да гласуваме за комунистите.Кръста дето го сложи на Бармука много ни ходи.
169
6
 
2
 
! Отговори
Ру преди 12 години
Ще ме прощевате, господа Сливналии, но виждали ли сте да се сее, без да се оре? А да се направи омлет, без да се счупят яицата? И как точно искате това, което е започнато днес да е готово вчера? Елате да видите какво е в София, но "трай бабо за хубост". Така че, Данчи си ви е добре, но ако си искате ***, хак да са ви. Това си заслужавате.
168
10
 
2
 
! Отговори
Ру преди 12 години
Ще ме прощавате господа Сливналии, но къде сте видели да се сее, без да се оре? А, как се прави омлет, без да се счупят яйцата? И защо искате това, което е започнато днес, да е завършено вчера? Елате да видите, какво е в София, ама "трай бабо за хубост". Така че, Данчо си ви е екстра, но ако си искате ***, халал да са ви. Това си заслужавате.
167
1
 
16
 
! Отговори
А-я преди 12 години
Господин Лечков, вие действително ли се мислите за незаменим? :):):) Заграбеното от Вас Ви се вижда недостатъчно? Е не трябва ли и лакомията да има лимит?
166
1
 
21
 
! Отговори
нана преди 12 години
Абе,г-н Кметееее,какво си свършил,Сливен прилича на ''Разораната целина'',там само *** имат права,то за това и българи не останаха.Вярно,свършил си -хотел си направи и кой знае още какво.Ако сливналии искат промяна -Лечков да отива да рита топка пред хотела си,от всеки кмет не става....
165
0
 
13
 
! Отговори
някой преди 12 години
Лечков не може да даде пари на ромите ли,за това ли не харесва конролираният вот ! Всички в Сливен знаят какво става и всички си мълчат...Вземете пример от ГЪРЦИЯ !!
164
1
 
22
 
! Отговори
Сливналия преди 12 години
Дано не го изберат тоя плешив наркоман ,че досега успя да разбие улиците ако спечели ще почне и зградите и на Хаджи Димитър няма да прости лъжливия ,мазен,крадец!!!!!!!!!!
163
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сливенци???!!!!?!?!Сливналии се пише невежи!
162
1
 
31
 
! Отговори
Разочарован преди 12 години
Понеже Лечкове супер успешен затова превърна Сливен в един голям окоп, всичко е разкопано, а всички евросредства са спрени. На това му се казва наглост
161
1
 
20
 
! Отговори
Гласуващ преди 12 години
Лечето да се сърди на любимия си ГЕРБ. Те са организатори на изборите. Герберите създадоха и забранителните списъци
160
0
 
31
 
! Отговори
krasim преди 12 години
много моля да не се самозабравяме. Незаменими хора НЯМА това не е разбрал господин Лечков. Света не се върти около него. Ако не беше той може би Сливен щеше да е по друг град. Да не дава господ чужденец да види Индустриалната зона на града. Лунни пейзажи.
159
2
 
33
 
! Отговори
наглост преди 12 години
Много долен тоя Лечков. По- долен от мазе.
158
0
 
21
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Пишоренето по форуми е интересно занимание явно, но на практика не върши работа. Просто ГЛАСУВАЙТЕ уважаеми.
157
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отивай си крадец !!!