Бюлетини за Видин "цъфнаха" във Варна

Вече е гласувано с книжата, които са за президент. Вотът ще важи
Обновена: 30 окт 2011 12:57 | 30 окт 2011 12:56,
18
Бюлетини за Видин "цъфнаха" във Варна
Снимка: БТА

1291 бюлетини, предназначени за президентския вот в област Видин, се оказаха в избирателни секции във Варна.

Грешните бюлетини са открити близо два часа след започването на изборния процес във варненския район "Приморски", каза председателят на Общинската избирателна комисия в морския град Иван Лечев.

Тъй като варненци вече са били пуснали тези бюлетини в урните, а и те са за избор на президент и вицепрезидент, се очаква вотът с тях да бъде зачетен.

Не е ясно как фактът, че книжата са предназначени за видинския избирателен район е останал незабелязан.

"Възможно е варненски бюлетини да се намират в друг район на страната", коментира Лечев пред "Фокус".

Иначе във варненско гласуването протича нормално към момента. На втория тур се отчита малко по-висока избирателна активност, отколкото миналата неделя.

В общинската избирателна комисия са подадени няколко жални, включително за агитация пред урните и в градския транспорт. Извършват се проверки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези избори са такава порнография, че нямам думи:)))
17
8
 
35
 
! Отговори
Митко преди 12 години
От статията нищо не се разбира. Да предполагаме ли, че напечатани бюлетини с имената на кандидатите за кметове от Видин са пуснати във Варна, или още по-лошото - бюлетините за избор на президент и вицепрезидент са със специална маркировка за градове/ а може и за секционни комисии или отделни избиратели/? С дуги думи, как познахте, че бюлетина, на която има отпечатани само две имена, е за Варна, Пловдив, Видин или София? По различната хартия или има и други белези?
16
10
 
34
 
! Отговори
Гласувай Видин преди 12 години
За автономен Видин -независим и извън днешна България
15
10
 
39
 
! Отговори
11 преди 12 години
Организацията е както винаги перфектна... Как по дяволите бюлетините за Видин са попаднали във Варна? За Бога това за два града точно на двата края на страната....... Евала, гербери, докарахте ни до дъното...
14
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И във Видин и във Варна и в София, нещата са едни и същи, просто мащабите са различни.В София картинката е същата, мизерия, простотия, дебеилни млади хора малко понаточени, но умствено изостанали...Жените, същата работа понаточени но пълни *** и тотално деградирали. Гледаш го облечен, шев някъв или мениджър, а когато поговориш само 5мин., виждаш колко е ограничен, ***, неук ислабо интелигентен/а. Когато се позапознаеш малко с нещата, рабираш и как е почнал на такава позиция..Изобщо скръб.
13
8
 
37
 
! Отговори
VIDIN KINGDOM преди 12 години
Е че не знаете ли ? ВИДИНСКОТО ЦАРСТВО-ще си избираме цар,който да закопа тотално градът ни,под нивото на Дунав/колкото и да е спаднал в момента/.Все некакви ИЗЧЕПЕНЯЦИ че ни водът туй у видинско.А градъ си ни е супер мега як,ама не останаа народа у нйега,избега нагде другите страни и градове.
12
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На този вот, вече не е интересно. Цялата работа и най-важноте бе на предишният вот, акто целта беше да отпадне Волен Сидеров и Атака и това се случи. Кукловодите подцениха Волен Сидеров преди години когато стигна на балотаж с Гоце и тогава се мобилизираха всички играчи и си пролича кой кой е. Сега вече си имат едно наум, а и знаят че Волен Сидеров си увеличава избирателите и това небива да се допуска. От години слушам как никой не лгасува за Атака а ако се види статистиката само те имат ръст..
11
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми то вота в града е тотално подменен, така че нищо чудно.
10
9
 
41
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Разсъждавам....ГЕРБ били десни,обаче техния кандидат във Варна Кирил Йорданов е по-ляв от лявото,обаче десните ме призовават да го подкрепя.....и като много *** антикомунист /какъвто съм /,реших,че в случая става въпрос единственно за пари.....Обидно за интелекта ми е да избирам кой да краде Държавата и градът ми/или по-точно кой ще е краде по-малко/...Поради това Аз няма да гласувам....!!!!
9
11
 
50
 
! Отговори
Честни избори преди 12 години
Нееее, няма манипулация и фалшификация на изборите. Всичко е нормално и законно. :)Очаква се бюлетините от Балчик да се броят в Петрич, а тези от Ахтопол в Симитли ... :)Еееех, Бай ***, къде си сега, любими Алеков герой ... ?
8
13
 
47
 
! Отговори
предположение преди 12 години
Видинските бюлетини са попълнени ( за улеснение на населението, което е крайно неграмотно и за да не сбърка правилния човек му се дава попълнвна бюлетина). По това са ги познали. Грамотните хора отдавна напуснаха най-скапаното кътче в Европа.
7
9
 
37
 
! Отговори
1.вд преди 12 години
Ако изберат които и да е от 2-та видински кандидати за кмет,тогава ще видят зор-след 4 години Варна ще е по бедна и от Видин.Дълговете и ще са >200 000 000 лв.А кмета ще е новият цар Крез.
6
11
 
60
 
! Отговори
Добрева преди 12 години
Негодниците не могат едни избори да организират като хората! Ние чакаме от тях да управляват държавата!
5
8
 
41
 
! Отговори
REDvayler преди 12 години
точна статия, без грешки-дали се подават жаБи или не, пак си ходим жалНи, както си е написано
4
8
 
50
 
! Отговори
Видинчанин преди 12 години
Гответе се за изненади довечера :) :) :) :) :)
3
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Във Видин с кво са им по спциални ББюлетините че са сменени там какъв президент ще избират.
2
8
 
48
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 12 години
А аз си мислех че бюлетините са едни и същи за цяла България ? Интересно , какво ли пише на тези бюлетини , та са по - различни. Сигурно гласуваме за различни Президенти .Или другия вариант е местните роми да са обучени по друг дизайн и номерация .
1
8
 
35
 
! Отговори
Учителката преди 12 години
Пак не сте си проверили статията за грешки. :)