Липсващи бюлетини забавиха изборния ден в община Кула

Чувал със 150 бюлетини се оказа поставен в грешната секция
Обновена: 30 окт 2011 08:31 | 30 окт 2011 08:27,
8
Липсващи бюлетини забавиха изборния ден в община Кула
Снимка: Булфото

Изборният ден в община Кула започна с 40-минутно закъснение заради липсващи 150 бюлетини за кметския вот от една избирателна секция.

Бюлетините са открити по-късно. Оказало се, че са сложени в чувал в друга избирателна секция, съобщи председателят на общинската избирателна комисия Йожка Йончева пред БТА.

Независимо от това са доставени други 150 бюлетини от резерва на ОИК.

4379 души от община Кулата имат право на глас на втория тур за местните избори. За президент на балотажа могат да гласуват 4435 души.

Общо 14 са избирателните секции в общината, като една от тях е определена за гласуване на хора с увреждания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВАНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.
7
1
 
0
 
! Отговори
MMikov e ot Kula преди 12 години
MMikov e ot tam , da im reshi problema.
6
0
 
1
 
! Отговори
цъъъсс преди 12 години
в колата имам 3 чувала готоеи
5
0
 
2
 
! Отговори
гладен преди 12 години
галактика това наистина е интересно но нашите депутати маат кифтаци без пари и това е най-малкото нещо.
4
1
 
3
 
! Отговори
..... преди 12 години
Няма грешка,тези 150 бюлетини са попълнени,и ако се случи грешка при гласуването на народа,тогава влизат в действие и се носят направо в ОИК,а "сгрешените" отиват за подпалки на *** или на пунктовите за изкупуване на хартия
3
0
 
6
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Разбрах нещо интересно - в Италия на депутатите продавали пицата за 100 евро за наказание, че не намират начин за справяне с кризата. Идеята не е лоша, даже всички стоки трябва да се продават на много завишени цени /и не само в Италия/.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почва се ама нека искам нови избори стига с тез фалшификации
1
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Ха ха айде Йово па отново