Борисов да следи изкъсо побоя над шефа на АЕЦ "Козлодуй"

Сините: Случаят е посегателство срещу националната ни сигурност
Обновена: 23 ное 2011 13:00 | 23 ное 2011 13:00,
18
Борисов да следи изкъсо побоя над шефа на АЕЦ "Козлодуй"
Снимка: АЕЦ Козлодуй

Нападението срещу директора на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов не е пореден криминален случай, а посегателство срещу националната сигурност на България.

Това се казва в декларация на Синята коалиция, представена от депутата Асен Агов от парламентарната трибуна.

Сините искат лично премиерът Бойко Борисов да наблюдава разследването на побоя.

"Това насилие може да бъде само планирано и извършено по поръчка. Настояваме криминалистите от Враца, с най-голяма бързина, да установят извършителите и кой е възложителят на това", посочи Агов.

Още по темата

"Централата е с изключително значение не само за икономиката ни, а и за европейската енергетика. Това е основание в разследването да се включи и ДАНС", смята той.

Синята коалиция настоява още Борисов да докладва пред депутатите напредъка по разследването.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве ти и тука ли си се изакал ?Къв нов вид гориво та бие по кухарника. Кой жълт вестник си чел ? Първо отвори книгите и разгледай там нещата по въпроса за ядрената енергия...Язе да питам друго....бе чак толкоз ли е важен човечеца, че даже не мое слагаме кУментари под статиите за неговата велика личност изяла два шамаря ? Да не я петним с неуместни злобни кУментари ли ?
16
1
 
2
 
! Отговори
Г-Н ПРЕМИЕР, преди 12 години
ЗАЩО СЕ ДОПУСКАТ НЕЗАКОННИ И ОПАСНИ ЗА ПЕРСОНАЛА И НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА ЕКСПЕРИМЕНТИ ОТ РУСКА СТРАНА, С НОВ ВИД ЯДРЕНО ГОРИВО НЕКОЛКОКРАТНО ПО-РАДИОАКТИВНО ОТ НОРМАЛНОТО?ЗАЩО Е СКРИТА ОТ ОБЩЕСТВЕННОСТТА АВАРИЯТА В АЕЦ-а, С НОВИЯ ВИД ГОРИВО ПРЕЗ М.АПРИЛ Т.Г.??!КОЙ ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТЕЗИ НЕЗАКОННИ ЕКСПЕРИМЕНТИ И ЕВЕНТУАЛНИ ЯДРЕНИ ИНЦИДЕНТИ ОТ ТЯХ?КОЙ ДОПУСКА РУСКИТЕ СВОЕВОЛИЯ НА НАША ТЕРИТОРИЯ ?ИМА ЛИ ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ И ЗАЩО Я ТЪРПИТЕ?ЗАТОВА ЛИ БЕШЕ БИТ ДИРЕКТОРА НА АЕЦ-КОЗЛОДУЙ?
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Борисов да следи изкъсо побоя над шефа на АЕЦ "Козлодуй""...че той ги следи , даже ги знае поименно най-вероятно
14
0
 
2
 
! Отговори
един преди 12 години
Да а, ДАНС трябва да разследва и побойниците и бития, за стари дружки и зависимости, за договори, може пък да изкочи нещо което заплашва националната сигурност!
13
0
 
4
 
! Отговори
Az преди 12 години
Gledaite Kod kriminalno ot 22.11.2011 i vijte i chuite qdreniq fizik koito e gost v studioto kakvo kazva za dalaverite s Kozlodui.Ne shte se biqt ami shte se iztrepqt pri takiva pechalbi.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно е имало причина за да го бият и въобще не е посегателство срещу националната сигурност на България.!Нека си каже защо са го били и кой го е бил!Не може да не знае!Имаше един такъв случай в един ТЕЦ , преди време!
11
4
 
7
 
! Отговори
До № 9 преди 12 години
Ей, шлякатало ***, никой не иска битият да обяснява защо го били, ами банкянският пъдар, бат ти Боко, да си размърда тлъстия миризлив *** и да сръчка чикиджиите в ДАНС и МВР да открият кой е бил шефа на АЕЦ "Козлодуй". Разбра ли, ебалник?
10
0
 
1
 
! Отговори
67 преди 12 години
Гн Борисов.В село чавдар об6тина Доспат,мъж загина на место под трактора,хванал ръчката на трактора дасе качи в него но ръчката е изкочила,ръчната също нее работила и белята е станала.Ако тракторът е минал преглед тракторът нямало да тръгне ръчната спирачка нямаше да изтърве и това нямаше дасе случи,по селата е трагедия мотори коли камиони трактори не минават преглед за тях нямали закони,тези бели ще продължяват дасе случват,заради какво заради една по строга заповед дасе изпълнява.Законът е за всички.Проверете случеят и ще разберете още много неща.Повечето неприятности са там.Много ви молим този въпрос дасе реши,об6тинските полицаи си затварят очите и ето белята е на лице,хем държявата губи хем смъртни случаи има.
9
3
 
7
 
! Отговори
Агата преди 12 години
Асен Агов да чете декларация за побой! Него нали също го ошамариха, но той не обясни защо!
8
4
 
4
 
! Отговори
norm преди 12 години
Червените губят непрекъснато парламентарно време с гръмки декларации за щяло и нещяло,сините влизат и тук в крак.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да дадеш електропреносната мрежа на чужденци, чужденци да добиват и изнасят златото на България, да отровят природата в търсене на шистов газ, чужденци да стрелят с обеднен уран на български полигони - това какво е бе национални предатели ?!
6
3
 
12
 
! Отговори
Мошенника Борисов ли преди 12 години
пак ще излъже нещо. Ще врътне поредната манипулацийка
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Припомняме, на 11 октомври Юлия Тимошенко бе осъдена на седем години затвор за превишаване на служебните си правомощия при подписването на газовите договори с Русия през 2009 година Да се готвят Борисов и Цветанов
4
1
 
6
 
! Отговори
Za6to toi? преди 12 години
POZNAITE OT EDIN PUT, ZASHTO LICHNO BASHTICATA NI SE ZAGRIJI ZA DIREKTORA NA AEC KOZLODUI? ZASHTOTO OT TAM VZIMAT PARICHKKI, MNOGO PARICHKI PO DOBRE SMAZANI SHEMI.ZASHTO PREMIERA BASHTICA NE SE POGRIJI ZA RODILKITE KOITO UMIRAT KATO MUHI ILI ZA RAKOVO BOLNITE?AMI TE NE MU DAVAT NISHTO, A POZLVAT BUDJETA. TUK IAVNO IMA PLATENI HORA NA GERB KOITO BI TRABVALO EDN DEN DA SE IZDIRIIAT I OSUDIAT ZA KRITIKITE SRESHTU CELATA PROSTOTIA DOKARANA OT TAZI PARTIA, I NE SA MO TOVA, A ZA BEDNOTIATA NA KOIATO
3
1
 
5
 
! Отговори
Миша Потьомкин преди 12 години
Все идет на место
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мдам.....посегателство върху националната сигурност е да удариш два шамара на някой, а не е посегателство да унищожиш железниците. Мдаааамммм...сините сте толкоз умни по целъта глъвъ , колкото и другите.
1
5
 
19
 
! Отговори
Антон преди 12 години
Сините отдавна не трябва да дават акъл на никого. А на последните избори, ако не са си взели поука, значи са *** наглеците!