Лицата на протеста

Хиляди скандираха срещу повишаването на пенсионната възраст
Обновена: 30 ное 2011 17:40 | 30 ное 2011 16:04, Елка Василева
124

Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зимата на нашето НЕДОВОЛСТВО!
120
0
 
6
 
! Отговори
horus преди 12 години
Аз ли помня грешно, или преди да стане премиер, Борисов тръбеше навсякъде че проституцията трябва да стане легална и да праща данъци на държавата. Що обаче като стана премиер мълчи като п...ка, тоз голям мъжага ?!Щото едно е да грабиш от обикновенните хора, друго е да се опънеш на мафията нали г-н министър. На умряло куче всеки може нож да вади !
119
0
 
0
 
! Отговори
GERB преди 12 години
i am titanium !!!
118
0
 
9
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
А трябва кончето да гледа към димящи развалини...
117
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма съкратени шефове в БДЖ, само работници. Кога ще се вдигнем да ги потрошим тия, дето се мислят всесилни и ни определят съдбата?
116
0
 
24
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 12 години
Предлагам дупедатите да съкратят шофьорите си. Да си карат само личните коли. И да получават минимална заплата. Ако емигрират /без да са откраднали/ още по-добре. Един дупедат по-малко - един хляб повече. Боко да намали министерствата наполовина и от хартъка да съкрати половината. Дупедати с дупедати. Ще ми се тунквате тука.
115
1
 
16
 
! Отговори
бесен преди 12 години
А къде бяхте, когато учителите стачкуваха повече от 40 дни преди няколко години. Дано поне устискате наполовината, тогава може и да има смисъл от стачката. Това не става с ден - два, трябва упоритост, стачкува се до дупка. Онези отгоре това и чакат да се откажат хората бързо. Стачката да е за всички отрасли и сектори иначе онези няма да клекнат.
114
3
 
17
 
! Отговори
mitko преди 12 години
искам да поздравя всички стачкуващи,найстина това е пътя към промяната за по добър живот.искам да ви кажа че утре ще съм до вас на шетолъчката и също ще ви подкрещя.но трябва всики да станат и да протестират не само определени отрясли.пълна блокада на страната,да се блокира всичко.ако сме единни тога ще има успех.
113
1
 
42
 
! Отговори
предложение преди 12 години
Нали Моньо и Боко викат да сме съпричастни всички към кризата ? Тогава предлагам да намалят депутатите до 120 , да им намалят заплатите с поне 30-40% , да им уволнят шофьорите , да орежат субсидийте за партийте , да спестят от командировки , като се возят не със ВИП билети , да орежат наполовина парите за възнаграждения от разните участия в измислените им комисии и прочее .
112
2
 
5
 
! Отговори
Nina преди 12 години
Евала!
111
0
 
7
 
! Отговори
typ pensioner преди 12 години
до тъпия пенсионер - нема миньори на 60 години бе
110
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам снимките...от тия протести най-голяма печалба ще имат шивашките фирми-тия шапки, знамена и плакати не са ушити за няколко дена. КНСБ се превръща в сериозен работодател ако не друго...:))))) А мнението ми е, че лозето България има нужда от мотика(работещи и мислещи хора), а не от молитва(популистки стачки, които нямат адекватни искания, а са с популистки и комерсиални цели).Основното искане трябва да бъде да се върне окраденото, а не да се предизвикват нови кражби от познати "звезди".
109
3
 
23
 
! Отговори
svetoslav преди 12 години
браво на хората участвали в протеста всеки има право на по добър живот
108
9
 
20
 
! Отговори
боят настана... преди 12 години
ТОВА Е КАТО НА 10 НОЕМВРИ 1989 ГОД. НАРОДЪТ УЗРЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, НО НЕ МУ ДОЙДЕ АКЪЛА ДА НЕ Е ДОВЕРЧИВ И ДА НЕ ВЯРВА НА МЕЖДУНАРОДНИ ИЗМАМНИЦИ И МУТРИ. ДАНО НЕ СЕ СЛУЧИ КАТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ - ЕДНИ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ, А ГЕРБ ДА ОТКРАДНЕ ВЛАСТТА.ПАРАДОКСАЛНО, НО ФАКТ.ТИЯ МОШЕНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ ВЛАСТТА.НАРОДЪТ, МАКАР ПОНЯКОГА И НЕ ОСОБЕНО УМЕН И ДА ЗАЛИТА ПО ЦАРЕ И ПЪДАРИТЕ ИМ,Е МЪДЪР И ТРЯБВА ДА ГО ДОКАЖЕ.ВРЕМЕ Е.
107
2
 
6
 
! Отговори
lyka преди 12 години
GADOVE NAMA DA SE OTKAZEM
106
3
 
1
 
! Отговори
ГЕРб+ми5=колония преди 12 години
Стратегическата цел на Великобритания е да не позволи да идва газ от азербайджан и от русия за да не конкурира техния газ и нефт!!! приказките за шистов са само отвличане на вниманието
105
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато няма олиои хлябът е от мъката по-чередин е лозунгатерора долудетски и помощи САМО до 3-то дете( а не до 23-то ***, както е сега )
104
1
 
6
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Хиляди скандираха срещу повишаването на пенсионната възраст///...........АЗ ПЪК ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ДОО АМА НЯМА КОЙ ДА МЕ ЧУЕ
103
1
 
16
 
! Отговори
до 100 преди 12 години
Вместо да ходя сьс залепнал стомах ,мога да походя с автомат...маи този вариант много ще ги острои онея дето ми гепиха парите и пенсиите ....
102
1
 
29
 
! Отговори
анонимен-до 87 преди 12 години
87 -благодаря за това ,че можеш да мислиш,"хората ако вземаха нормални пенсии за годините, в които са се блъскали да работят и са плащали всякакви осигуровки и вноски, никой нямаше да си мръдне пръста да работи след пенсиониране! Яя вие пробвайте да живеете със 120-150 лв., да плащате сметки, да купувате лекарства, че да ви остават и за храна! ***! седнали да коментират "охолния" живот на хората, които са ви майки и бащи!"Дано има повече такива българи!