Депутатите отмарят за празниците до 10 януари

Парламентът излиза в коледна ваканция от 22 декември
Обновена: 14 дек 2011 13:15 | 14 дек 2011 13:15,
93
Депутатите отмарят за празниците до 10 януари
Цецка Цачева. Снимка: Impact Press Grouар

Коледната ваканция на депутатите ще бъде от 22 декември 2011 г. до 10 януари 2012 г. Това съобщи председателят на Народното събрание Цецка Цачева.

Във вторник най-вероятно депутатите ще заседават извънредно, за да свършат натрупана работа.

По думите на Цачева това се налага заради амбициозната законодателна програма, гласувана днес в пленарна зала.

"От 22 декември до 10 януари на следващата календарна година парламентът по принцип е във ваканция. Няма да направим изключение и тази година", обясни председателят на Народното събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
18
 
! Отговори
проклети да сте преди 12 години
ЦЕЦКА ПРИЛИЧА НА ЧОВЕКОЯДЕЦА ОТ ИЛЮСТРАЦИЯТА КЪМ ПРИКАЗКАТА "МАЛЕЧКО ПАЛЕЧКО". САМО КЪРВАВИЯ НОЖ И КАНАТА С КРЪВТА НА ЖЕРТВИТЕ Й ЛИПСВАТ. СТРАХ!!!!И СЛЕД ДВАДЕСЕТ ДНЕВНОТО ПЛЮСКАНЕ И БЕЗДЕЛНИЧЕНЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ВСЕ ПО- ОШОПАРЕНА,ДАЛЕЧ ОТ ГЛАДНИТЕ И ОТЧАЯНИ БЪЛГАРИ. А БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ КАКВО ЛИ ЩЕ СЛОЖАТ НА "ПРАЗНИЧНИТЕ" МАСИ.А УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО- ДЕБЕЛИ, НАГЛИ И ИСТИНСКИ ГАДНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ.
89
0
 
18
 
! Отговори
Batko* преди 12 години
EEEE,тия срама нямат.Чумата да ги тръшне всичките,мамицата имм ***!!!!
88
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде "ковачи на закони"...по родните села...където сте расли и пасли...
87
0
 
21
 
! Отговори
Бай Пешо преди 12 години
Идеално!И да не се връшате ей!
86
0
 
22
 
! Отговори
будала преди 12 години
Нека си почиват миличките! Те много се измориха, колко глупости измислиха, все в ущръб на човеците! Но ние си го заслужаваме! Как само им се радваме и отляво и от дясно!
85
3
 
16
 
! Отговори
Вечерко преди 12 години
Не сте чели Държавен вестник.Обнародвано е и важи за всички българи.Следете си почивките нали Вие сте ги избирали тези депутати и сме еднакви по Конституция. Те мислят за Вас, не само за себе си.Това че ни си знаете правата го показвайта на избори, а не да мрънкате.
84
0
 
19
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Колко дни имат право на платен годишен отпуск ???Нали всички останали имаме 20 дни годишно ??!!??За това всички са единодушни,къде е милата ни опозиция( дали изобщо я има , или е заблуда за народа),когато става дума за заплати и отпуски всички са единодушни.
83
0
 
18
 
! Отговори
ринго преди 12 години
готвачката Гретхен ....има да мята кърчага с вино из някоя банска механа и да тръска тежко дупе на хорото.Цяла година дремаха пък сега имали амбициозна законодателна програма.Пак някоя простотия на плужека Дянков ще трови слуха на народа то за хубаво няма да дойде ред.
82
0
 
23
 
! Отговори
Човек преди 12 години
И на тия им плащаме (от днъците) заплатите???Заплата или трудово възнаграждение се полага на този, който си е свърщил работата!!!А каква я свършика те:- България ще гледа през крив макарон Шенген, защото корупцията и "шуро-бадженаството" останаха такива каквито си бяха!- Пенсионната реформа влиза в сила само за плебеите - за патрициите всичко е ОК!- Здравната реформа е това, за което касапите станаха богопомазани!!!- Църквата си купи супер авто!... И т.н. и т.н.!А БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХАТ ???
81
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мнооого изтерзан и уморен вид има дамата на снимката
80
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ега отморат при дедо
79
0
 
23
 
! Отговори
tankist преди 12 години
грух, грух, грух, квиикккккк............., ой на батя свинкята ще та порна с топоря, колоко мръйка има в това кръшно тяло тип бидон.Пък усмивката една свинска свинска, като да е розова зурличка, натопена в помията и лочеща блаженно помия, пикня, ярмица и цвик. А бе къде е на тази свинкя половинката, другата ненадмината *** фидосовица, требе да издадът еротичен календар, Прасетата от НС в кочинката за коледно новогодишните празници 2011/2012 година
78
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От цялата новина има и нещо адски положително: ЩЕ ПРЕЯДАТ! Ама така ще се наплюскат,така ще се напоркат,така ще ги тресе махмурлука,че като си го представя,ме обзема едно невероятно щастие:) И най-важното-ще се охарчат.Само дето ще подпомогнат чужди икономики:( А ние ще сложим бобец,лук и някое друго орехче и ще ги споменаваме:)
77
1
 
30
 
! Отговори
Мокричката преди 12 години
Колко красив мъж ме гледа от снимката !!!!!! Желая го ....
76
1
 
30
 
! Отговори
селянин преди 12 години
На тази лелка няма ли кой да и каже ,че прилича на коледно праси.
75
1
 
20
 
! Отговори
да преди 12 години
Е, за това много ясно че няма да правите изключения.Ама за друго може нали?
74
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще им се смята ли за стаж?Така и до 90г могат да бачкат за Родину....
73
0
 
27
 
! Отговори
Държавна мъгла преди 12 години
Въпрос: Защо някои държавни служители по 10 години не бяха ползвали отпуските си?Отговор: Защото те не работят и не са им необходими докато глизкат кокала. После вземаха по 20 - 30 000 лв. накуп.
72
1
 
28
 
! Отговори
НИЛ-АТС преди 12 години
Дано не се върнат в парламента!Колко хубаво би било от парламента в затвора!Време е "тези" от колите да се прехвърлят на депутатите!
71
8
 
16
 
! Отговори
МИМИ преди 12 години
АМИ ХОРАТА РАБОТЯТ А НЕ КИСНАТ ПО ФОРУМИТЕ КАТО ВАС. ТРАБВА ДА ПОЧИВАТ-ТОЛКОВА ЗАКОНИ СЪТВОРИХА ЗА ДВАТА МЕСЕЦА - ЧЕ ТЕ СИ ГО ЗАСЛУЖИХА.