Атакисти пред прозорците на Бойко: Върни ни парите!

Сидеров започва постоянен протест пред Министерски съвет
Обновена: 5 яну 2012 14:23 | 5 яну 2012 14:22,
118
Атакисти пред прозорците на Бойко: Върни ни парите!
Снимка: БТА

"Атака" започва постоянен протест пред Министерския съвет заради орязаната си субсидия.

Според лидера Волен Сидеров премиерът Бойко Борисов е откраднал парите на партията му, за да го унищожи.

Сидеров обяви, че е готов да сезира омбудсмана и ВАС за незаконно присвояване на средства от страна на ГЕРБ.

Бившият кандидат-президент за пореден път повтори обвиненията си, че управлаващите са "напазарували" половината му депутати.

За този мандат на парламента общо 11 депутати от "Атака" изоставиха Волен Сидеров и в момента групата му в парламента виси на косъм. Според лидера на националистите това е лишило партията от 238 000 лева от депутатски субсидии или по 17 000 лева за народен представител.

Сидеров твърди, че "милиционерският щаб на Цветанов работи по въпроса да се разпадне групата на "Атака" и да се създаде група менте".

"Тяхната цел е да създадат псевдопатриотична националистическа формация, която обаче да не е начело с Волен Сидеров, защото няма как да го управляват", убеден е националистът.

На пресконференцията днес стана ясно, че партийният вестник "Атака" ще спре да излиза заради орязването на субсидията.

Телевизията му "Алфа" засега ще продължи излъчването си, но по думите на Сидеров може да се наложи оптимизиране на разходите.

Лидерът на партията не даде отговор на въпроса на доведения си син Димитър Стоянов как през 2005 година вестникът е излизал, въпреки че "Атака" не е получавала субсидия.

След края на брифинга около 50 привърженици на „Атака” начело с Волен Сидеров  се отправиха на протест пред Министерския съвет. 

Издигнати са плакати с надписи: „Бойко Борисов – обикновен крадец”; „Бойко, до парите на „Атака” ли опря?”.

Сидеров призова премиера да върне откраднатите пари на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: Атакаволен сидеов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
лъснаха им голите ***...пари, пари, пари, пари!
115
0
 
0
 
! Отговори
Феликс Ед. преди 12 години
Към АТАКА да се изградят крила със функции:а/ трибунал/като този в ХАГА/ за уреждане на сметки с депутати-ренегати и предатели на българщината по чл.4 от Програмата на БЦРК на Софроний Врачански;б/ финансов комитет за набиране на средства за партийните инициативи вкл. ТВ Алфа и в-к АТАКА и за разширяване на социалната политика на партията;в/ охранителни отряди за опазване здравето и имуществото на българите в населените места. Всички органи работят доброволно и в името на народа български!
114
0
 
0
 
! Отговори
До 107 преди 12 години
Правилно Волен си иска парите.Те може да не са на баща му,но са на тези,които са гласували за Атака,а сега нямат представител в парламента.Така,че *** са някъде между 106 и 108.
113
2
 
0
 
! Отговори
Ispania преди 12 години
mi 10 4oveka sme kade mojem da finansirame s po 10000 evro na 4ovek tva pravi 100000 evro za glavata na Siderov , i nema da ima PROBLEM pove4e v taa Darjava
112
4
 
2
 
! Отговори
Рубен преди 12 години
Болен аут. Шпиц командата на фюрера се разпада. Тези които напускат са разбрали че изглеждат смешни отстрани, пионки на един психопат .. който се вълнува единствено от парите. Основната тема е само за пари.. Болен трябва да се притеснява че партията му изгнива, а той само за субсидии говори. ***
111
1
 
4
 
! Отговори
Жорж преди 12 години
Не смятам, че политиката на ГЕРБ спрямо Атака е коректна: постъпиха не като хорас избистрено политическо мислене, които искат да имат съюзници в тежката икономическа и политическа обстановка в страната. Можеха да видят, че крайно националистическа партия в Холандия е съуправляваща, а страната е икономически стабилна и не крета по пътя на БГ. През първите 2 години, когато властта на ГЕРБ висеше на косъм, Атака ги подкрепяше безусловно и винаги можеше да се разчита на нея. Благодарение на еуфорията в ГЕРБ, и вживяването на някои ръководители на управляващата партия в ролята на Адонис, та дори се стигна до мегаломания, бяха загубени като съюзници сините от СК и РЗС. Тъкмо тогава помощта на Атака беше от решаващо значение и тя се прояви като верен съюзник. Сетне, очевидно под влияние на посланика на САЩ в БГ и на някои кръгове в ЕС и ЕП, ГЕРБ се извъртяха на 180 градуса и използувайки баталията пред джамията Баня баши като повод, прекъснаха набързо калимерата си с атакистите. По този начин ББ изпълни заповедите на САЩ-посланика и хора от ЕС, но остана в пълна изолация: СК в стремежа си отново да изплува в политиката клепе с повод и без повод ГЕРБ в ЕП; за БСП да не говорим. На т.нар. независими депутати не може да се разчита, защото те показаха,че винаги мислят първо за себеси, по-скоро за своя джоб, и сетне за управляващите или поредната партия ,преставляваща интерес за тях, вкл. тази на Кунева. Определено смятатам разтурянето на ПГ на Атака за много голяма издънка на ГЕРБ: вече казах, че на независими депутати не може да се разчита, прихванатите чрез тези депутати пари за ГЕРБ пък бяхаповод за нови атаки спрямо милиционерската акция на ръководството на гербаджиите, която определено не е минала без знанието и съгласието на лидерите на управляващата партия, същите тези от МС. Ако Сидерев оцелее, управляващите ще си спечелят твърда и последователна опозиция с/у нестабилния временен съюз с РЗС. Ръководството на ГЕРБ показа, че с полицаи начело партия не бива да се прави и стабилен, действен и последователен в политиката и практиката си кабинет не става, не се получава... Тези хора не се научиха от грешките на Костов като лидер на партия и шеф на правителство, а в сравненияе с тях той стоеше доста по-добре. Не би следвало заради проявената късогледа политика ГЕРБ да се превръща в поредната партия-еднодневака. ББ би следвало да вижда, че десните сили вече готвят партия-заместник на герберите.
110
6
 
8
 
! Отговори
outsider преди 12 години
Все пак Атака има място в политиката, така че му съчувствам на Волен Сидеров, че за пореден път го мачкат по-силните от него. Не че не прекалява и той понякога.
109
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съгасен съм нека почне движение окупирай Бойко
108
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе тоя невменяемия няма ли да го приберат най-сетне
107
4
 
5
 
! Отговори
news radikal преди 12 години
Волен ,ако иска да каже ,че Бойко е крадец да отива в съда и да го осъди . На улицата е лесно , но не му стиска да влезе на съд срещу Борисов. Това е поредната изцепка на Волен , които нищо няма да постигне. Волен ще предизвика отново сблъсъци , този път пред Министерски съвет.
106
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви пари бе *** такъв , да не би да са на баща ти ?
105
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лявото мъдо хленчи!, че вече не е в гащите! :)
104
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене, защо ги подкрепяше 2г. и половина? Виждаше, че нищо не изпълняват от това, което обещаха, но си правеше пас и само отвреме- навреме се събуждаше, за да си спомним, че си там някъде. Защо не им напусна групата, а чакаше да ти купят депутатите? Май добре ти беше под сянката на Тиквата. Сега гризна дървото. Кръгъл ***.
103
4
 
9
 
! Отговори
norm преди 12 години
Въпрос за размисъл: кой финансираше вестник "Атака",когато Волен още нямаше парламентарна група,съответно-субсидия.Обзалагам се,че на този въпрос Волен няма никога да отговори,защото тогава ще лъснат някои нелицеприятни истини за партията.Но и отказа на отговор е също отговор.
102
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Форум, пълен с *** *** !!! Нали НАП направиха проверка на Атака и нищо не откриха на пук! Т'ва че сте първосигнални мекерета не ме интересува. Мас-медийни хлапенца! Само Атака !!!
101
5
 
11
 
! Отговори
Цецка Цачева преди 12 години
С Бойко наистина му превеждахме всеки месец определена сума,но той наистина (Болен) се оказа много просто и елементарно момченце и за това го пускаме по надолнището с намазани ски
100
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** СИ ТИ ,ПОНЕ НА ТАКЪВ ТЕ ПРАВЯТ
99
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е ***. Тежко болен ***.
98
0
 
6
 
! Отговори
дфн преди 12 години
Абе, ела аз да ти покажа мръсни и разхвърляни турски села, понеже пътувам през такива всеки ден!
97
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Браво,все някой му е виновен! Сега пък е наред Бойко Борисов.На кривата ракета..............!!!!