Станишев рече за снега: Пак не са подготвени

Принизиха "Гражданска защита", съжалява лидерът на БСП
Обновена: 8 яну 2012 17:55 | 8 яну 2012 17:55, Красимир Ангелов
623
Станишев рече за снега: Пак не са подготвени
Снимка: Reuters

"Няма защо да се изненадваме от такива ситуации и че за пореден път не са подготвени. "Гражданска защита" действа изключително бавно, защото тя беше принизена в структурите на министерството под ръководството на г-н Цветанов", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред Агенция "Фокус" в коментар на сложната зимна обстановка в страната.

Бившият премиер посочи, че по негово време е съществувало Министерство на извънредните ситуации, което е създало много добра инфраструктура, а "хората от "Гражданска защита" бяха оборудвани с цялата необходима техника”.

"По отношение на пътната мрежа, те за пореден път показват недобра организация, още повече, че снегът, който падна, не беше особено голям", допълни още лидерът на БСП.

Той бе категоричен, че Коалиция за България ще зададе парламентарни въпроси по темата със снежната блокада и закъсалите хора по пътищата.

Станишев поиска БСП да действа като политическа сила все едно, че ще има предсрочни избори.

По думите му предсрочните избори са възможни по две причини – или управляващите да ги предизвикат, или да има такова гражданско недоволство, което да ги принуди.

"Аз не се съмнявам, че и г-н Борисов, и управляващите до края на мандата ще имат да изконсумират не малко пасиви от тяхната политика. И колкото и да манипулират медиите, колкото и пиар да правят, когато той се разминава драстично с реалния живот на хората, няма как да не платят сметката накрая", обяви Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
569
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТИ, ДРУГАРЮ СТАНИ ШЕФ , В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЕШ ??? ДОРИ И БЕДСТВИЯ ДА СТАНАТ , ТИ ПАК ЩЕ СЕ РАДВАШ , ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В МОМЕНТА НЕ СА ГО ПРЕДОТВРАТИЛИ ? ТИ СИ СЪЩИЯТ Б****К КАТО ОНЯ ... ФЪЛЯЙДЪЛЯ ДЕТО ПЛЮВА ПО ЦЯЛ ДЕН БЕРБАТОВ И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ...
568
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То па по негово време бяха много подготвени!!!
567
4
 
13
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Снега е виновен за зимната непроходима обстановка!!!Ах, този мръсен сняг сега намери да завали, а при Тройната коалиция нямаше такива снегове!!!Не стига, че и най-голямата икономическа криза откакто свят светува ами и този сняг ни се натресе върху тиквите!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
566
1
 
5
 
! Отговори
сердика преди 12 години
Такъв верноподаннически рев гледахме само преди няколко седмици на друго място. Дали това ни помага?
565
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да подарим на серГей една машина за сняг, та да има с какво да се занимава, да не скучае толкова. Ще може да си прави сняг и да се радва, усмихнат като на снимката, че никой не го е почистил. ;))
564
3
 
16
 
! Отговори
ВОЛЕН преди 12 години
Станишев е бил с тировете
563
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Перекенде,е дума определяща облика на това л...о на снимката
562
5
 
16
 
! Отговори
Дедо поп преди 12 години
Приятел, не обиждай свинете, за разлика от Гея те са интелигентни и полезни животни
561
7
 
5
 
! Отговори
Пътник преди 12 години
Те, управляващите не могат да почистят снега сега, а представяте ли с утре, когато цяла България ще бъде опасана от магистрали и пътища. Кой ли ще чисти снега от тях?
560
4
 
18
 
! Отговори
atanas преди 12 години
По негово време беше създадено министерство на извънредните ситуации специално за онова *** на доган, от където маса пари изтекоха към някой хора. да си спомним онези 70 или 700 х. платени за бедствие в турско село в делиормана, а се оказа че по това време на годината времето е било слънчево без бури и хали
559
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ама пък е доволен на тая снимка, все едно тоя е пуснал снега и сега гледа сеира на Бойко ...еми като няма с какво да се похвали, само може да намира кусури. сефте ...
558
3
 
12
 
! Отговори
Станишев преди 12 години
Когато ние управлявахме, всеки можеше посред зима да кара ски по червени прашки по магистралите. А сега Бойко иска зимни гуми - народът гуми не яде.
557
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
откога чакам шеф на партия да излезе пред народа и да разясни какво, аджеба, става с тоя сняг... сега вече дишам спокойно
556
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ким Чен-ун "гений на гениите"Серго и той в тая категория ... гениален, ослепителен, та чак лъщи
555
1
 
15
 
! Отговори
Sisi преди 12 години
Българска му работа! След 2 години, когато следващите управляващи сменят ББ пак ще говорите - този път обаче, той как ни бил забатачил и какво бил откраднал! Вместо да ревете срещу всички и всеки погледнете си пред блоковете и градинките. Когато сами си почистим пред нас и променим това селско и просташко мислене, тогава и снеговете няма да ни изненадват! А това няма да стане !!!Когато има колективна работа всичко става, но не и в България!!
554
3
 
10
 
! Отговори
дан преди 12 години
комунистите щели да действат "все едно, че ще има предсрочни избори", вие ще се явявате на избори "все едно, че ще спечелите избори"...с това *** начело ще спечелите само в сънищата си
553
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"По думите му предсрочните избори са възможни по две причини или управляващите да ги предизвикат, или да има такова гражданско недоволство, което да ги принуди."Или да кацнат извънземните и да поискат предсрочни избори, за да защитят правата на хомосексуалистите.Поредното гениално разсъждение на тоя "политик". Докато той ръси бисери пред народа истинските шефове на БСП си уреждат интересите.
552
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"по негово време е съществувало Министерство на извънредните ситуации, което е създало много добра инфраструктура" ... де, де, все си спомняме и няколко случая в която великото министерство и чудната му инфраструктура не ни бяха от полза ...Няма нужда от отделно министерство за това, освен ако не е създадено за параван усвояване на средства! Но, в нашия случай, става дума за това, че и без министерство се усвояват средства, а работа не се върши...
551
3
 
6
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Ето я реалността. А не приказките на Борисов, който хваща снежинките във въздуха.
550
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре е че ДНЕС.БГ често публикува неща казани от лидера на бсп. По този начин хората имат възможност да го подиграват, обиждат и оплюват както си знаят. Пък и снимката с хамстерската му физиономия допълнително поощрява недолюбващите го, които както се вижда с в пъти повече от тези, които го любят по мъжки.