Станишев рече за снега: Пак не са подготвени

Принизиха "Гражданска защита", съжалява лидерът на БСП
Обновена: 8 яну 2012 17:55 | 8 яну 2012 17:55, Красимир Ангелов
623
Станишев рече за снега: Пак не са подготвени
Снимка: Reuters

"Няма защо да се изненадваме от такива ситуации и че за пореден път не са подготвени. "Гражданска защита" действа изключително бавно, защото тя беше принизена в структурите на министерството под ръководството на г-н Цветанов", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред Агенция "Фокус" в коментар на сложната зимна обстановка в страната.

Бившият премиер посочи, че по негово време е съществувало Министерство на извънредните ситуации, което е създало много добра инфраструктура, а "хората от "Гражданска защита" бяха оборудвани с цялата необходима техника”.

"По отношение на пътната мрежа, те за пореден път показват недобра организация, още повече, че снегът, който падна, не беше особено голям", допълни още лидерът на БСП.

Той бе категоричен, че Коалиция за България ще зададе парламентарни въпроси по темата със снежната блокада и закъсалите хора по пътищата.

Станишев поиска БСП да действа като политическа сила все едно, че ще има предсрочни избори.

По думите му предсрочните избори са възможни по две причини – или управляващите да ги предизвикат, или да има такова гражданско недоволство, което да ги принуди.

"Аз не се съмнявам, че и г-н Борисов, и управляващите до края на мандата ще имат да изконсумират не малко пасиви от тяхната политика. И колкото и да манипулират медиите, колкото и пиар да правят, когато той се разминава драстично с реалния живот на хората, няма как да не платят сметката накрая", обяви Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
9
 
! Отговори
.............. преди 12 години
Ima samo edin,koito e po-protivan ot Boiko...i tova e Stanishev!!!NE MOGA DA MU GLEDAM MAZNATA MUTRA!!!
28
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямаше природно бедствие а не се справиха, какво ще се случи ако наистина се случи нещо
27
6
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Станишев,ти макар и никога да не си бил член на БКП си оставаш убеден социалист......Но никога не си приписвай титлата на убеден комунист......Имаш още много ,много път да извървиш докато стигнеш един ортодоксален,закърмен с партията- майка комунист........Бойко Борисов - уикипедиа.........Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП.Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз.Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя.По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях.
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бях на магистрала Хемус и до десет часа не беше минал нито един снегорин.
25
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Станишката че краднеше краднеше, ама барем докарваше бюджета до излишък, сметайте ББ кво прави щом 3-та година поред сме на дефицит :)
24
4
 
10
 
! Отговори
venci преди 12 години
a te kato upravliavaha kakvo beshe?Ama mnogo e nagal tozi be!!!Kak izobshto smee da komentira kakvoto i da bilo?!
23
9
 
21
 
! Отговори
isus преди 12 години
тоз *** още ли е жив?
22
19
 
11
 
! Отговори
zont преди 12 години
Стига със Станишев. Нали си избрахте бащицата, който щеше да лови още във въздуха снежинките. Питайте го, защо ни ги лови. Ама не го питате, защо умните ви главици, вече подозират, че за снега е виновен Станишев, но указанието за това още не е спуснато.
21
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно по твое време Станишев, това така наречено "Министерство на бедствията и авариите" толкова поражения нанесе на нашата мила родина, че още 15 години не може да се оправим. То не бяха уж "почистване на речни корита" то не бяха уж "издигане на диги и насипи" то то не бяха ремонти на църкви и джамии в разградско при силни бури и дъждове ( нищо че се оказа че там капка дъжд не беше падал) и още и още кражби далавери - там потъна едни поне 500 млн. лева. Всичко помним другарю- за разлика от теб
20
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сергюнеееееееееееее юююююююбря
19
4
 
33
 
! Отговори
andrei преди 12 години
Докато този се появява в медиите и говори като лидер и лице на БСП, последните никога няма да спечелят избори.Като загубят следващите избори социалистите най-накрая ще се усетят може би !!!
18
3
 
32
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
Е то бива да ни смятат за нископаметни ама пък чак толкова-не са минали и 3г. от управлението на тоя симпатяга ,така чме по-кротко Снанипишка.
17
5
 
49
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Помним те бе серги ,Министерство на извънредните ситуации с шеф Емел Етем. Що пари изпокраде за ДПС-то тая ... и Масларова и Мургина и да не ги изброявам всичките ти лешояди!
16
5
 
27
 
! Отговори
АЗЕР МЕЛИКОВ преди 12 години
Гейчо,имам една кожена снегорина дето фурга много бяло..... с еврохомочервените пидерастите да не правите оргии щото ще се пусна на Антон Путев
15
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Емел Етем беше даже "усвоявала" пари за ремонт на повредени от бури църква и джамия, а после метереологичния бюлетин показа , че него ден времето е било тихо и спокойно. Интересно как и днешните управляващи някак забравиха за тази жена ...
14
3
 
10
 
! Отговори
похвала преди 12 години
Снимката е от преди промяната
13
22
 
16
 
! Отговори
дядо преди 12 години
бе кризата с *** не беше ли при кметуването на Всемогъщия генерал-лейтенат Боко Кратуня
12
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** е занаят
11
7
 
34
 
! Отговори
Вежди Рашидов преди 12 години
Аман от тоя гей. По-често се появява по медиите от Бойко, който пак комунистите раздухват, че само по медиите висял. Ето го кой не излиза от медийните страници
10
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За тоя, преди малко Кеворк Кеворкян се изказа, че е една съветска гимнастьорка :))