На изпроводяк: Първанов дава на Марин орден "Стара планина"

Отличието се дава за изключително големите му заслуги към България
Обновена: 9 яну 2012 19:42 | 9 яну 2012 19:39, Красимир Ангелов
209
На изпроводяк: Първанов дава на Марин орден "Стара планина"
Снимка: Булфото

Президентът Георги Първанов ще връчи орден "Стара планина" - първа степен с мечове, на своя вицепрезидент о.р. генерал-майор Ангел Марин, съобщи пресцентърът на държавния глава.

Висшето държавно отличие се връчва за изключително големите му заслуги към Република България.

Церемонията ще бъде във вторник, 10 януари 2012 г., от 11.00 часа в Гербовата зала на  "Дондуков" 2.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХА АЗ ТОЗИ ЧАК СЕГА ГО ВИЖДАМ!!!!
144
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПИТАМ ВИ КОМУНИСТ СРАМ ИМА ЛИ
143
2
 
19
 
! Отговори
пионерче преди 12 години
Айде чао, дано не те виждаме вече толково често. Гледай си там келепирлъка и стреляй из резерватите.
142
10
 
8
 
! Отговори
Уфффффф!!! преди 12 години
И на Бойко -Златната Ножица ...и айде чао !
141
1
 
9
 
! Отговори
орден, ама не... преди 12 години
Не е само орден....не, не. Към теникийката има и парични стимули....това е то!Едно предложение... ордените ...да нямат парични облаги към тях!
140
4
 
37
 
! Отговори
:( преди 12 години
Първанката съвсем обезцени най- високото държавно отличие давайки го на всякакви национални предатели като Доганчо, Агент Тара, а сега и на Ангелчо! СРАМ!!!
139
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ , ЧЕ ТОЗИ ФЕЛДФЕБЕЛ МАРИН Е БИЛ 10 ГОДИНИ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ??? ДОБРЕ Е ЧЕ НА ТЕЗИ ДВАМА АГЕНТИ НА ДС ИМ ОСТАВАТ 10 ДЕНА И ВЛИЗАТ В ГРАФАТА - НАЙ-ЛОША ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ...
138
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а такааа браво 167 а на него и тия като него какви медали да се дадът .гоце раздавай наред бре на маргините що не даде по един родопа например а на ковачки или на.....те са много .еее ако знаехме че човека има такова хоби да го бяхме оставили още някоя и друга година да ги дораздаде всичките от склада и да се свърши с тая дейност..или мераклийте са много....мноооо си долен ей гоце не остави нищо свято в тая държава ..
137
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А,ТОЗИ МАРИН , КОЙ БЕШЕ ??? И КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА ДА БЪДЕ НАГРАДЕН ???
136
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мръсни долни комунисти, не стига, че опоскаха държавата до шушка, ами и ордени си раздават на кило. Никога повече власт на тия крадци и измамници, да горят в Ада, заедно с откраднатите пари от хората!
135
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България съдебната система е зависима от Първанов. Повечето висши магистрати са назначени от него и са негови хора, затова няма осъдени крадци на държавни пари и европейски фондове или за незаконни заменки.За намесата на Първанов в българския съд, както и за чадъра, който той винаги поставя върху хората от БСП говори нашумялият случай Людмил Стойков, за който дори бяхме смъмрени от ЕС. Стойков е обвинен от Брюксел в престъпно източване на 7.5 млн.евро от праграма САПАРД. Той е президентски спонсор и близък на Първанов, но и доказан крадец. Европейски съд бързо го осъжда, и го предава на България. Но българското правосъдие, под внушението на Първанов предприема всякакви хитри ходове, за да бави делото, например т.н. замразяване. В крайна сметка Людмил Стойков барманът от Перник станал олигарх, благодарение на близостта си с Първанов, след много протакане е оправдан от Гоцевия съд и няма съмнение, че оправдаването на бившия ВИС -аджия е политически акт с президентска намеса!
134
2
 
15
 
! Отговори
D.Ivanov,Sliven преди 12 години
Sramnite szeni ot Todorjivkovoto vreme ne spirat.
133
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
споко беее ей гоце ги купува от пазара до черквата има всякакви кой какъв си хареса.ей направиха я тази държавица на битак .всеки опит от свинар цар да стане завършва по този начин купувайте си билети а тия двамата изглеждат като фолклорни герои няма ли кой да им каже че сме 21век
132
8
 
14
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Очаквайте скоро ответния удар на Плевнелиев - ордени за Бойко Борисов и Христо Стоичков. По два за всеки.
131
4
 
12
 
! Отговори
бсп преди 12 години
Двама селски нагли ***.Ордена се дава за развода на Марин.И той стана ***.Резил за България.Добре е да има орден и за вълчицата.
130
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоцко Койта или Бедняка-милиардер ще му подарят нов офис, щото няма пари да си купи такъв! Там щял да вземе само секретарката си, а с нея и трипера си! Да му е честит новия триперлив офис! Така, че пазете се ученички, щото дядо ви Гоцко не ползва предпазни средства и триперосва наред! А сега внимание: на трибуната е другаря МариН-чо на който му бе даден последния от купчината от тиквени медали с които дедо Гоцко калесваше любимците си, такъв даде и на Доган бей, навярно за манафските му услуги към любимата му партия!!!
129
4
 
11
 
! Отговори
До 157 преди 12 години
Не се притеснявай. Наш Боко рине сняг на "Витиня" и сменя гумите на четири ТИР-а. Журналистки от всички медии пърхат около него и духайки помпат гумите на тировете. Екип на БТВ снима това което той прави и ще го излъчи в обедните новини. Имай търпение.
128
8
 
9
 
! Отговори
alo преди 12 години
Къде изчезна наш Боко, притеснявам се вече.
127
2
 
7
 
! Отговори
ядосан преди 12 години
Не мога да разбера, как не ги е срам тези хора да подмятат някакви ордени и медалчета, като че ли са изключително заслужили. Заслужили са действително, на тях някои държави от третия свят могат да окажат почести, че има с кого да се оправдават пред народите си с една България- пълна с мизерия, бедност и тотална корупция.
126
3
 
24
 
! Отговори
овчарчето калитко преди 12 години
До 148Освен голямата пенсия която получава ангелчо Марин,този орден ще му донесе още добавка месечно и с пенсията ще му станат около 2100лв месечно.Това че ще получава тази "скромна" сумичка всеки месец е най-голямата му заслуга към страната.Освен това ще участва и в много бордове на фирми и ще си закръгля и закръгля месечните доходи,а ние нека си "говорим".Комунистите са си подредили живота,да му мислим ние!?