Антон Кутев: Държавата да поеме разходите за нивомери

БСП да стане по-радикално лява, призова депутатът
Обновена: 16 яну 2012 19:35 | 16 яну 2012 19:35,
31
Антон Кутев: Държавата да поеме разходите за нивомери
Снимка: БСП

Държавата да поеме разходите по монтирането на нивомери на малките бензиностанции с оборот до 60 тона.

Това предложи депутатът от “Коалиция за България“ и секретар на Изпълнителното бюро на БСП Антон Кутев на пресконференция днес.

Той допълни, че в противен случай дребните бизнесмени ще фалират, а в общините, в които няма бензиностанции от големите вериги, ще настъпи криза със снабдяването с горива.

Кутев каза още, че БСП подкрепя протестите срещу добива на шистов газ и подготвя законопроект за забраната му.

Депутатът заяви, че БСП трябва да стане по-радикално лява. Според него търсенията на хората са малко вляво от политиката на червените в момента.

“На БСП ще й се наложи промяна. Не много голяма, но достатъчно ясна“, каза народният представител от “Коалиция за България“.

Той категорично отхвърли възможността за комунизация на левицата. Кутев допълни, че партията ще направи всичко възможно, за да демонстрира, че има ясна алтернатива на управлението на ГЕРБ.

Кутев припомни, че през миналата година БСП е разработвала програми за управление, които до един месец ще бъдат обобщени в общ управленски проект.

Според него предсрочните избори не са изключени, ако се засили общественият натиск заради обедняването на хората, ниската степен на социална защита, свиването на икономиката и увеличаването на безработицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
7
 
! Отговори
старото преди 12 години
Аз лично познавам човек, дребен собственик на бензиностанция и сервиз в село около София, и нито е бил "ухо",нито комунист! Човека е работил в чужбина преди години/ както много българи/, но не си е опукал доларите за глупости, а се е сетил в 90-те години да отвори комплексчето. И, първо, и той бачка в сервиза, а на бензиностанцийката идват и зареждат за по 2, по 5, максимум 10 лв! Там работи и сина му, и изобщо не е никакъв милионер! Та, който не е в нещата, нека не плюе, че не се знае къде пада
23
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
човекът се подмазва на г-н Златев... Напусто, той е фен на ГЕРБ... Кутев ми е най-противната фигура от БСП редом до Р Овч. Имат говоренето на десни политици нещо като Иван Костов...
22
2
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Тогава аз пък искам държавата да поеме разходите на всички фирми, които са задължени да купуват нови касови апарати. Да поеме и месечната такса към мобилния оператор.
21
8
 
9
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
има резон в това предложение. държавата иска допълнителен контрол...нека си плати за него. Иначе утре чиновниците на дянков могат да предложат нова простотия и така до безкрай...
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E то държавата не задължи топлофикация да си плати безполезните топломери, тия оптимисти за нивомери ривът!
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** журналисти и парламентаристи!!! Никой няма да слага НИВОМЕРИ, а разходомери/ т.е. датчици на входа и изхода - за постъпили и продадени горива/!Така се контролира трафика на горивата- постъпили суровини-произведени продукти от Лукойл+внесени горива- постъпили действителни количества по бензиностанциите и продадени на ползвателите.Само не мога да разбера байпасите на изхода на рафинерията какще ги намерят може би с кучето на БЧК!!!
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък предлагам Кутев да поеме разходите за нивомери! Нали искат политиката им да е социална? Ето чудесна възможност да дадат пример и да се изявят като добри пионерчета!
17
6
 
14
 
! Отговори
ДО КУТЕВ преди 12 години
НЕ НЕ *** ГОЛЯМ ***
16
5
 
12
 
! Отговори
ДО КУТЕВ преди 12 години
***
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
I toz se glasi da vodl bastina drujina.Zer kongres ste ima.
14
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Путев, преди 20г ни докарахте да си купуваме бензина с купони и го преживяхме. Не се хвърляй в тревоги за дребните бензинджии, няма да фалират. Просто ще им излязат далаверите наяве, а покрай тях и вашите.Аре у лево и продължавайте да си мечтаете за едно време :)
13
1
 
16
 
! Отговори
Разбира се . преди 12 години
И то немедлено . Някои се опитват да нанесат щети на крадливото племе . Държавата да поеме загубите !
12
1
 
6
 
! Отговори
DRUGARKI I DRUGARI преди 12 години
POKLON PRED TATE TOI NI VZE OT GIUMA I NI PUSNA DA KLOPAME PO KLAVIATURATA SRE6TU NAROD I RPAVITELSTVO
11
2
 
11
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
GN KUTEV VIE POEMETE POSKAPVANETO NA TOKA ZARADI STACHKATA-----DA LINCHUVAME SINDIKATITE
10
5
 
23
 
! Отговори
Безумни идеи! преди 12 години
Е то бива простотия , но държавата, т.е. ние, данъкоплатците, да поемем разходите за разходомери на бензиностанциите, може да го измисли или човек с болно съзнание, или такъв, който е нагъл до безочливост. За Кутьо, Мая картечарката и Корнелия, воглаве със Станишко ,важи второто твърдение! Майко мила, тези хора в стремежа си да се противопоставят на всичко и всички, не се спират пред най-безумните и нескопосни идеи! И за какво им е на дядо Иван и баба Стойна да плащат КИА на бензиностанциите!
9
5
 
17
 
! Отговори
Кольо Стефанов преди 12 години
ДРУГАРЮ ПУТЕВ, ами ако вие сте на власт ще монтирате ли нивомери или сега ни пробваш дали внимаваме,пиянде долно!
8
1
 
19
 
! Отговори
миро преди 12 години
бедний ми кутев кога от художествена академия почна да разбираш от енергетика и икономика,пак ли си прекалил с алкохола
7
2
 
16
 
! Отговори
Кутеффф преди 12 години
Оп ние БСПедалите искаме да сме на власт ама каквото и да подхванем докато не се наакаме не ни бива айде да се махам че тая сника фунти на л***а
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоз е нашмъркан......или е взел гювеч/комисионна. От една бензиностанция се макар и малка се печелят хиледи кинти на месец........има достатъчно шашми да не платят всичко дължимо
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предполагам говори за 60 000 на месец. Живи да ги ожалиш, освен да им купим нивомери , а ?