Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов

Двамата се счепкаха заради "Арена Армеец"
Обновена: 16 фев 2012 14:38 | 16 фев 2012 11:00,
456
Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов
Весела Лечева Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и бившата шефка на ДАМС Весела Лечева се сдърпаха заради "спортното бижу на София" - зала "Арена Армеец".

Лечева беше гост на Николай Бареков в сутрешния блок на TV7 и изтъкна, че предишното правителство е свършило повечето работа по залата.

"Гордея се, че ние направихме първата копка на Арена "Армеец". Ние свършихме около 80% от работата на Бойко Борисов. Оставихме всичко в ръцете на строителя. Постлахме червено килимче, по което да премине Борисов", посочи ексшефката на ДАМС и носител на множество медали по спортна стрелба Весела Лечева.

"Ако трябва да съм още по-язвителна, единственото спортно съоръжение от "А" до "Я", което направи Борисов, е езерото "Ариана", добави Лечева. 

Думите й обаче явно са жегнали Борисов, който веднага се включи в ефир, за да я опровергае.

"Всичко сме направили ние - от първата копка до пускането в експлоатация на Арена "Армеец". И това са много такива обекти. "Спорт Палас" във Варна го заварихме в безобразно състояние и го ремонтирахме", каза по телефона Бойко Борисов.

Весела Лечева пък му опонира, че е оставила 10 млн. лв. за ремонта на "Спорт Палас" и реконструкцията била започната.

"Вие ми оставихте половин милиард под водата. Какво финансиране сте ни оставили, за четири години защо не го направихте вие", попита Борисов.

"Защото вие бяхте кмет и ни разигравахте като маймуни", контрира му Весела Лечева.

Тя коментира и ситуацията в левицата в момента.

"До конгреса на БСП има време и се надявам Георги Първанов и Сергей Станишев да не поставят редовия симпатизант пред сложен избор. Всяка една битка е в полза на трети субект. Това означава отдалечаване на БСП от властта", е мнението на Весела Лечева.

Предложението й е Станишев да отстъпи от лидерската битка, защото това ще го издигне още повече и ще покаже, че наистина е един зрял политик.

"Ако трябва да бъда откровена, мисля, че Сергей може да каже в един момент, че може да остави БСП в сигурни ръце и това са ръцете на Първанов", заяви Лечева.

"Останах изненадана от скандалите във федерацията по стрелба. Мария Гроздева е най-успешния ни спортист, а да не забравяме, че такива хора са с по-особени характери, затова са и номер 1. Роенето на спортните клубове не започва с Мария Гроздева и не може тя да се поставя в точка "Разни". Мария не го заслужава", коментира още Весела Лечева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
8
 
32
 
! Отговори
redordead преди 12 години
аз ще ти кажа за няколко оснвни неща, за които борисив лъже и си приписва еднолично заслугите:1. метрото - почнато е да се строи още по времето, когато дори не е мечтал, че ще стане охрана на тато2. същото е с магистралите3. арена армеец, както ти казаха, не е прокетирана за 2 седмици4. излъгаха, че за АСТА са виновни комунистие и Кунева, а изведнъж се оказа, че не е такааз досега не чух нито един път ГЕРБ да поемат отговорност - всеки път се оправдават с нещо...
39
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лечева не била комунист, била от БСП хаха. А БСП защо й казват "столетницата", след като уж са нова партия след комунистическата хаха. Лечева си говори и те лъже... Това вижда от лидерите си в БСП, това прави и тя. Не че е страшно да си бил от БКП някога, то кой не беше, тогава имаше различна окраска, някои наистина вярваха в идеала на справедливото общество, нямаше толкова информация, нямаше интернет... Страшно е обаче в момента да си. Наглостта им вече минава всякакви граници.
38
6
 
22
 
! Отговори
shikone преди 12 години
Оххх аман от демократи:) добре че родителите ни купиха жилища, че сега да не сме на улицата, че с 400-500лв как се живее под наем, а пък да си купиш апартамент абсурд,А Бойко пък такъв строител стана мани, мани.....
37
6
 
23
 
! Отговори
телевизионер преди 12 години
Абе, нашия министър председател няма ли друга работа, та сутрин следи всички ТВ програми, готов на да се включи на момента ако е необходимо. Колко души персонал има назначен да гледат и слушат телевизия и радио. Мога да си помисля и друг сценарий: ТВ7 викат противници на бате Бойко, а той дебне със слушалка в случай, че се изкажат неподходящо
36
5
 
19
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Бойко пак се оправдава с предните на власт. Чудно ми е от къде такъв кураж, при положение, че и той винаги е бил там някъде във властта, било то като кмет на София, шефче на еди кво си и т.н.Не му ли писна да се оправдава? Мина му мандата почти и още се оплаква.Дано го изберат още 2 мандата, да го видим дали ще мрънке и тогава, ама ме съмнява.След 5-6 години пак ще разправя как едно време са му оставили големите дългове.
35
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спортист депутат - гадост... Всичките са омазани в ***.
34
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 28, ей промит мозък, знаеш ли че процедурите само за обявяване на държавна поръчка траят с години ???За да започнат да я строят август, кой му е оправил буащината на тоя ???Промити мозъци са тия от Герб и тва си е !!!
33
13
 
22
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
Ей писна ми от тоя *** Тиквата.Все някой друг му е виновен на тоя некадърник.Реве като вдовица за х,,,,й.Какъв мъж е тоя *** бе.Много добре е знаел с какво се захваща.Като е толкова отворен и не му изнася нека да си подаде оставката.Има много по-кадърни и грамотни хора от тоя ***.Ще гласувам за всеки друг но не и за ***.Трябва да изхвърлим всички политически *** и некадърници.Борисов,Цветанов,Мозъци и т.н.Да си вървят.Браво на г-жа Лечева за казаното.БРАВО НА Г-ЖА ЛЕ
32
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мършата разчита на късата памет на хората ли,добре че имаме гугъл за да правим справки...ТАЯ Е НАГЛА ЗАЩОТО С МАНОЛЧО ДОСТА ЗАВЛЯКАХА И СЕГА СЕ ЖАЛВАТ КОЛЕКТИВНО,ЧЕ ЖИВОТ ВЕЧЕ НЯМА ТУК.БАЛЪЦИ,ЩО ГИ ИЗБИРАТЕ ТИЯ КРАДЛИВИ И НАГЛИ ТРАНДАФОРИ?
31
4
 
33
 
! Отговори
До 28 преди 12 години
Ако прочегеш внимателно това ,което си написал ще видиш ,че Лечева е права-освен ако не искаш да кажеш ,че за 20 дена може да осигури терена ,да се направят проектите ,да се избере изпълните(само процедурата за избор на изпълнител е 4-5 месеца) и да започнеш -я виж какво си написал "строежа е започнат на 14 август ,а ГЕРБ започнаха да управляват в края на юли
30
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Досега съм видяла само един социалист да не се държи като виновен и насмете ББ при един вот на недоверие - Др. Стойнев.Жените ще го вкарат в пътя този глезен толкова време шут.Както Корнелия, Манолова и сега Весела Лечева.На нея поне не може да и каже, че е никоя.
29
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
защо гърмят по мъжа и и като е толкова добра и бизнеса им бил чист,не и вярвам въобще на тая фърцоца...
28
7
 
23
 
! Отговори
Баш майстора преди 12 години
От сичко на тоа свет най-мраза Комунисти,*** и Чалга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27
20
 
21
 
! Отговори
Ф преди 12 години
НЯКОЙ ТУК ОТ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БСП ДА ВЗЕМЕ ДА НА ПИШЕ С КАКВО ВИ ЛЪЖЕ БОРИСОВ ЧЕ НЕ МОГА ДА ВИ ХВАНА МИСЪЛТА...КАЖЕТЕ С КАКВО И ГО СРАВНЕТЕ СЪС СЕРГО И ГОЦЕ...НА ТАЗИ НА СНИМКАТА МЪЖА И Е ОЩЕ В КОМА ЩОТО ГО ГРЪМНАХА....БЕШЕ СЪВЕТНИК НА ГОЦЕ....КРАДЦИ
26
13
 
36
 
! Отговори
малий преди 12 години
Ееее няма такъв *** като ББ просто! Самият "министър-председател" седи сутринта пред телевизора и звънка по телефона??! що не му направят едно токшоу в ранния следобяд и да се изявява колкото ще?? Господарите на ефира може да му платят хонорар.
25
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Лечева . И тук Лечева не му остана длъжна и заяви: За комунисти си говорете във вашия кръг приближени. Незабравимо....
24
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За да построиш съоръжение се изисква доста време, осбенно в БГ !Магистралите се подготвят и строят от времето преди тройната коалиция !АРЕНА-Армеец, е започната по времето на Станишев, Борисов намали финансирането и *** залата, сега се предвижда реконструкция на съоръжението и паркинга, който не е ходил не знае каква анархия е при големи мероприятия !Защо бе намален размера на залата и отпадна възможността да имаме най-добрата зала на Балканите и да се правят световни първенства ?! Тиква !
23
17
 
29
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Е най-накрая се намери една смела жена, която да каже истината в очите на Вожда.
22
4
 
26
 
! Отговори
redordead преди 12 години
абе пич, дето си поснатл инфо за залата, ти знаеш ли, че за да се проектира такова нещо колко неща трябват 0 или сега ще ми кажеш, че герб са толкова велики, че за 2 месеца са направили всички архитектурни планове и прочее? Тази зала - чертежи, планировка итн е направена доста време преди герб да се нанесе в правителството, парите за нея също са били отпуснати, те просто са довършили вече запончатото според плана...
21
23
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лечава го настъпи по мазола, великия Ленторез наистина вярва, че едва ли не всичко в тази държава той само го е построил. Радвам се, че са останали хора, които имат смелостта да му кажат истината в очите, а от нея най-много боли!