Нинова съди за клевета Мирослав Найденов

Двамата се скараха заради търговията с дървесина
Обновена: 17 фев 2012 16:37 | 17 фев 2012 15:40,
73
Нинова съди за клевета Мирослав Найденов
Корнелия Нинова Снимка: БСП

Депутатът от Коалиция за България Корнелия Нинова ще съди за клевета земеделския министър Мирослав Найденов.
Вчера от левицата се заканиха да дадат министъра на прокурор заради далавери с дървата за огрев. Поводът беше решението на Найденов за продажба на дървесина чрез Софийската стокова борса.

Според Корнелия Нинова земеделският министър и ръководството на Софийска стокова борса сами са избрали шестте от 50 лицензирани брокери за търговия с дървесина, а решението е взето в грубо нарушение на законите на страната, без да е провеждан търг или конкурс за избора им.

Тя изчисли, че комисионната за 6-те избрани фирми, приближени до властта, за три години ще е на обща стойност близо 2 млн. лева.

Найденов обаче веднага отвърна на удара и сметна, че комисионната всъщност ще е 10 хиляди лева. По думите му е мит, че комисионната ще бъде около 2 млн. лева.

"По времето на госпожа Нинова комисионните в сделките при горите бяха около 30%. И тя сега, смятайки, че около 5 милиона днес ще се завъртят тук, изчисли, че 30% са около 2 милиона, които тя спомена вчера. Много съжалявам, тези пари са раздавани по нейно време", разясни Найденов.

„Не съм си намерила името на улицата, за да позволявам на Мирослав Найденов да ме унижава“, последва и реакцията на Корнелия Нинова.

„Сигурни сме, че ще има още оставки – Нели Нешева се освобождава за 12 000 лв., а Мирослав Найденов в момента злоупотребява с кризата с дърва и извън закона, нерегламентирано обогатява свои приближени фирми с около 2 млн. лв.“, допълни тя. "Кадрите на ГЕРБ се самозабравиха, станаха арогантни и се облагодетелстват на гърба на българите", посочи още Нинова.

„По повод нашия сигнал до прокуратурата, днес панически Мирослав Найденов заявява, че заемаме такава позиция, защото сме се облагодетелствали от дървената мафия и сега затова сме против системата, която той въвежда. Понеже конкретно цитира моето име – завеждам днес дело за клевета срещу Найденов”, отсече Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
16
 
23
 
! Отговори
до 46 преди 12 години
Приятелю, Доста сте неграмотен . От доменна пещ изтича *** , а не стомана. Явно сте от групата на ГЕРБ.
27
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е, той земеделския се прочу още преди да го извади на показ бат'Бойко като го направи министър, с едно 20-30 годишно замразено месосъвсем я подкараха през просото в последните месеци, само забравиха се, крадат като за последно
26
14
 
21
 
! Отговори
Бай цало преди 12 години
*** що се не хванете за ръчичка с другият политически гъзолизец Христо Бисеров па да земе да одите на майка си в п...та.
25
1
 
24
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Приятели ,А сега вземете да прочете какво сте писали. Какво ще кажете ? Харесва ли ви ? Ако да -значи сме загубени като народ.Какви комунисти ,какви седесари,какви.. ? Имам чувството ,че тук пишат *** ,на които са им отнели правото да "изливат" чувствата си по вратите на обществените тоалетни.Стегнете се.Ако имате аргументи кажете ги . Останалото го е описал д-р Фройд
24
9
 
17
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Виждали ли сте какъв е цвета на стоманата разлята от доменна пещ-чак сенее от червенина.Такива са и комунистите в Силистренско-червени до посеняване.Бог да пази България.
23
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таз уфсъ защо не я провери НАП , или законът не е за всички? Едва ли ще може да си докаже милионите
22
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нинова и *** решиха,че след като съда е техен ще съдят всеки,който им се опре.Много чувствителни стават,когато им тръснат истината в очите.Да каже от къде й са милионите.
21
8
 
11
 
! Отговори
гражданин преди 12 години
той миро мръвката мисля,че не е забравил Зоров,който му купи БМВ-то,защото той му уреди да продава кашкавал в Европа,мисля,че не е забравил,как прекарваха ТИР-овете с Митко от БОП-а-Враца през КПП оряхово с ирландски и други мръвки/Митко сега е във фонд земеделие и там лови айдуците/,мисля,че и далаверата с Нивите също не е забравил,от която той спечели без пари една нивичка,чисто нова,а далаверите с козите ит.н.т т.н.така,че да не се язди на ***-нелчето,че може да го заболи...
20
5
 
19
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 12 години
СМЪРТ ЗА ТИЯ *** КОМУНИСТИ!!!! СМЪРТ ЗА *** ИМ ПРОСРЪБСКИ, ПРОСЪВЕТСКИ и ПРОТУРСКИ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ!!!!!
19
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СКРИЙТЕ Я ТАЯ ФРИГИДНА ***
18
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
няма далавера за бсп фирмите и реват ли ревът, ревете другари
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
корнелия беше член на сдс в район средец, от тогава с мъжа си се налапаха от приватизацията
16
2
 
15
 
! Отговори
апокриф преди 12 години
А сега най-голямото чудо, или може би най невероятната мистерия и тайнственост! През септември 2005 година, съвсем неочаквано, от квотата на БСП, тъмно синята Корнелия Нинова е назначена за зам министър на икономиката и енергетиката мегаминистерството в кабинета на тройната коалиция с министър Румен Овчаров, зам-председател на БСП и председател на най-голямата партийна организация на социалистите Софийската. Вероятно, потайностите и качествата си на хамелеон, Корнелия Нинова сама никога няма да разкрие. Но е сигурно, че има хора, които ги знаят и които изгарят от изкушението, да ги покажат на бял свят. Ние няма да спрем до тук в разкриването на многоликия живот на потайната Корнелия Петрова Нинова.
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Wiktor, ти наясно ли си нещото наречено Корнелия Нинова какво е ??? комунист , социалист , демократ , хамелеон ??? какво е ???
14
11
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Спряха им комисионните на *** и сега пищят!Ще трябва да живеят от една заплата!
13
12
 
30
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Комунист да обвинява в клевета, е все едно дявола да чете Евангелие.
12
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нинова пак се святка. Щеше да съди Бойко, след това Дянков, после не знам кого си, сега Найденов... Никого не е осъдила, дори и дела не е завела. А е толкова просто същество, че равна няма.
11
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
имам странични наблюдения и знам за корнелия и семейството и в какъв разкош живеят и какво притежават,много интересно ще бъде при една проверка от нап,разликите в доходи и собственост са космически
10
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АБЕ ТАЗИ ХИЕНА САМО ТЯ ЛИ ЩЕ КРАДЕ?????????????
9
7
 
24
 
! Отговори
ее преди 12 години
Мислех го за ***, но той се оказа голям пич. Браво на него.