Даниела Дариткова ще оглави здравната комисия в НС

ГЕРБ обсъжда 5 кандидатури за шеф на НЗОК
Обновена: 20 мар 2012 18:02 | 20 мар 2012 18:00,
46
Даниела Дариткова ще оглави здравната комисия в НС
Даниела Дариткова Снимка: ГЕРБ

Заместник-председателят на парламентарната здравна комисия д-р Даниела Дариткова е предложена за шеф на комисията.

Номинацията идва от досегашния председател на комисията и бъдещ министър на здравеопазването Десислава Атанасова. Това съобщи пред журналисти заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Димитър Главчев след заседание на депутатите от управляващата партия. 

За заместник в комисията е номинирана Галина Милева.

Главчев информира, че народните представители от управляващото мнозинство са обсъждали пет кандидатури за директор на НЗОК.

Сред тях имало и експерти, и политически фигури. Сред обсъжданите кандидатури има и депутати, добави още Главчев.

Срокът кой да оглави Здравната каса все още не е изтекъл. Той е до 21 март, така че има време да се обявят имената, уточни Главчев.

Изчакваме да се погледнат всички кандидати, за да изберем най-добрия, както обикновено правим, посочи той.

Депутатите от управляващата партия не са обсъждали дали заместник-председателят на парламентарната група Валентин Николов ще бъде новият заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, който ще наследи Делян Добрев на поста.

Още по темата
Това не е наша тема, предложението трябва да даде министърът и да бъде утвърдено от премиера, припомни процедурата Главчев.

На заседанието на депутатите от ГЕРБ в парламента дойде и министърът в оставка Трайчо Трайков. 

Главчев уточни, че Трайков е заявил пред народните представители, че е с добри впечатления от работата си с тях, с правителството и остава с най-добри чувства, както и че винаги може да се разчита на него.

Персоналните промени в кабинета ще бъдат гласувани утре от парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
34
 
! Отговори
Нина Дариткова преди 12 години
Честито Какоо,сега вече затворихме семейната хранилка!!!!!!!!Моят Мирко мършата,ще те научи как да крадеш ,че не остана времееееееее
36
1
 
34
 
! Отговори
El Picherino преди 12 години
... и социално отговорна позиця, още повече ме втвърдяват и пораждат в мен маниакални желания да се слеем кармично, ако знаете как става това... ЗА разлика от предшественичката си, чиито торбички под очите издаваха любовта и към спиртните напитки, Докторката въпреки не особено градския си вид, изглежда е жена , която предпочита по-изискани забавления и аз разбира се съм готов да и предложа.
35
0
 
35
 
! Отговори
El Picherino преди 12 години
Здравейте. Не знам дали знаете, но изпитвам силно привличане от жените в политиката, бизнеса абе изобщо от жени с позиция и власт. Тази дама, д-р Дариткова до сега не я бях забелязал и въпреки, че е от снимките , които видях в нета изглежда леко как да кажа ...леко селенее като стайлинг, бих я резнал с огромно удоволствие. С тези бели костумчта от нашенски модни къщи, които идват да покажат от една страна нейната невинност и чисти намерения, а от друга родолюбие и социално...следва продължение..
34
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Духай, моме!
33
2
 
38
 
! Отговори
Ветеринар преди 12 години
На Мирослав Найденов бълдъзата , честито назначение.
32
2
 
36
 
! Отговори
специалист преди 12 години
На толкова години можеш да бъдеш експерт само в едно нещо!Редно е тъпите журналисти като употребяват думата експерт да я определят и обяснят.
31
2
 
37
 
! Отговори
Диригент преди 12 години
Солистката флейтистка на дамския духов оркестър в НС.....
30
1
 
36
 
! Отговори
jeronimo преди 12 години
Е, и какво от това ? И на тая ще и изправяме АЗ-а , иначе нищо няма да се промени.Пак ще има проба-грешка и мангизите ще изчезват!
29
1
 
38
 
! Отговори
vevei преди 12 години
Вече, не остана висша ***. длъжност незаета от фльорци... Е, ама те са послушни и се командват лесно... Остава да бъде сменен ЦЦ и СД и тогва картината ще е пълна.......
28
2
 
38
 
! Отговори
нагло,по,най..... преди 12 години
Пращаме ти ММS да видиш тия обриви на детето. Определи каква е шарката и да ни предпишеш лечение.Така земеделският министър Мирослав Найденов и съпругата му Нина излекували 4-годишната си дъщеричка Мария-Михаела. Лекарят е Даниела Дариткова - балдъза на Мирослав и сестра на Нина.За първи път в последните години в българския парламент влизат едновременно зет и балдъза. Мирослав Найденов е избран във Враца, а Даниела Дариткова - в Смолян. Този факт е известен все още на не повече от 5-6 народни избраници, предимно от управляващата партия ГЕРБ.Нямаме кръвна връзка, не противоречим на закона за конфликт на интереси, а и двамата сме сред учредителите на ГЕРБ с позиции в 2 различни избирателни района и никой не може да ни обвини, че единият е помагал на другия по партийна линия, шегува се д-р Дариткова.
27
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей тука пише кой на кого е кум и кой на кого сват - 24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=209059
26
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ! Не прекалявайте с търпението на хората! Ако наистина сте повярвали ,че българинът е търпелива овца, ще ви боли главата в най-скоро време!
25
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз се покланям какво направиха лекарите от Спешната в Чехия,Словакия и Румъния а ние сме п-тки,и позволяваме тези индивиди да решават съдбата ни!!!
24
2
 
40
 
! Отговори
Велото преди 12 години
Мога да и го надариткам - само да каже, за това става !
23
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dnes n amoda sa lilavite komynsti, predi tqh bqha 4ervenite, predi puk tqh jultite...lo6oto e 4e i samo se nari4at komynisti
22
3
 
34
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Ami tia gospozata ne znae za Bentlito na maza si kakto i ce ne e plastal naem a za lekarstvata niama dumi
21
4
 
33
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Явно КАВИЧКИТЕ не ти говорят нищо.А *** можеш да викаш на сина/дъщерята на майка си, но не и на мен :))) Хайде аз отивам да се гръмна, а ти отиди да умреш от яд и злоба...
20
1
 
35
 
! Отговори
от 26 преди 12 години
И между другото точно така,както задружно оплюваме някой,когато се пусне "слух",че бил лош,по същия начин си избираме водачите,когато ни "кажат" че били стойностни...Общо взето пълна манипулация,за която единствените виновници са МАНИПУЛИРАНИТЕ!!! - Защото ако няма податливи на манипулация хора,такъв термин изобщо няма да съществува.Мисълта ми е-поогледай се,поослушай се,ПОМИСЛИ,прочети и тогава съди,за да си сигурен,че ще отсъдиш правилно.
19
10
 
31
 
! Отговори
0т 21 преди 12 години
Бих искал да попитам-Как ще разпознаем качествените хора от некачествените,ако за нас винаги всички от ГЕРБ са ***(или всички от БСП,СДС,ДПС и т.н.)?Ако примерно някой слънчев ден се появи "спасителят" на България,(не го свързвайте с Дариткова, по принцип става въпрос)и пожелае да я"спаси"(България)как ще се случи това,при положение, че ние всички задружно на момента ще му се изплюем в лицето,дори без да знаем нищо за него,а просто го правим,защото някой бил казал,че е лош???
18
2
 
49
 
! Отговори
lilo преди 12 години
правителството е пълна сбирщина от селски бекове, накрая май с камъни ще ги бием на площада, така ке стане,