"Атака" 2 няма да е лидерска партия, сигурна е Капка

Тя намеси Кунева в сделка за купуване на вагони убийци
Обновена: 22 мар 2012 13:05 | 22 мар 2012 13:04,
55
"Атака" 2  няма да е лидерска партия, сигурна е Капка
Капка учредява нова партия. Снимка: архив, Булфото

"Партията, която ще учредим, няма да е от лидерски тип, както беше "Атака". Това заяви пред журналисти общинският съветник от СОС Капка Сидерова, която е в инициативния комитет по създаването на новата формация в неделя 25 март.

По думите й новата патриотична партия ще има подкрепа и от част от депутатите в групата на "Атака", тъй като много от тях смятат, че националистическата партия е в застой от много време.

Сред естествените партньори на бъдещата партия Сидерова вижда всички политически формации, предлагащи конкретни действия за подобряването на състоянието на страната и излизането от кризата. По думите й ДПС не може да бъде сред евентуалните политически партньори.

Сидерова изрази съмнение във връзка с очакваното добро представяне на партията, която ще основава бившият еврокомисар Меглена Кунева.

Още по темата

Според нея "г-жа Кунева няма да мине бариерата" от четири процента. В отговор на въпрос защо смята така, Сидерова посочи, че в думите на Кунева не е чула до момента нищо конкретно, а "само общи приказки".

По-рано днес пред TV 7 Капка Сидерова атакува Кунева, като я обвини, че има роля при купуването на вагони, като тези от влака убиец София-Кардам, който се запали през 2008 г. и в пламъците загинаха девет души.

"Кой купи вагоните от пламналия влак София-Кардам? Не е ли участвала и тя в тази покупка? Не е ли взет заем от френска банка, в чиито борд на директорите сега е тя? Моята журналистическа информация е, че тя е настоявала за закупуването на тези вагони. Ако това е вярно, държа тя да отговори каква е ролята й в тази сделка", призова Сидерова.

Тя каза още, че при учредяването на партията ще се присъединят много интелигентни и доказали се хора, сред които дъщерята на Вера Кочовска - Десислава Кочовска, както и Спаска Митрова.

Първата цел на новата формация ще бъдат парламентарните избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: АтакаКапка Сидерова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Че Воленчо само си приказва и работа за 2 стотинки няма да свърши е ясно, ама тази и синчето и могат да се определят само с 1 дума - отврат!
49
0
 
3
 
! Отговори
Sutenora преди 12 години
zanimavam se s targovia na Prostitutki v Garcia , ama taa bate nito CENT nema da mi dokara , demek za edin *** ne stava
48
1
 
2
 
! Отговори
Partizani 2 преди 12 години
haha ne ni stiga sega6nata Partizanska Ataka , 4e i sega Ataka 2 , taa Darjava e bolna , misla 4e istinata e Osman Pa6a samo toi moje da opravi tea Haiduti v taa Drajava
47
0
 
5
 
! Отговори
Smurf преди 12 години
Атака 2 няма да е "лидерска" партия тя ще е "лижеща" партия , вече е видно чий .. ще обли..ват в захлас.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Lele,tazi baba Jaga ot kude q izkopahte ,beeee?
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е истина, събират се няколко тъмни бълкански събекта за накой и правят партия! После се чудим, тоя министър от де го икопаха, юото не е избиран чрез избори, а открит на едо кръстовище. Та така вече 23 годинки, Ваньо ни продаде, Симо ни излъга, Тройката и Виденов ни ограби, а тоя позледния ни зароби.
44
6
 
2
 
! Отговори
za novata partiq преди 12 години
prizovavam istinskite nazionalisti na 25 mart v nedelq v 10,30 4asa pred ndk-da podkrepim novata partiq bez psihopatskite izblizi na siderov
43
6
 
2
 
! Отговори
podkrepqm преди 12 години
kategori4na sum za novata partiq. nujna e
42
1
 
15
 
! Отговори
цезар преди 12 години
Тази сутрин гледах интервюто с Димитър Стоянов по БТВ Това момче не е добре Ако не беше втория му баща Волен Сидеров не евродепутат ами никой нямаше да знае че съществува Той е *** като *** Две думи на кръст не може да каже И седнал сега партия да прави Момче испикай се и се огледай .
41
6
 
4
 
! Отговори
Аптикадир преди 12 години
ВОЛЕНЕ ЩО ЗА ЧОВЕК БЕЗ ПРИНЦИПИ СИ ТИ БЕ РЕЗИЛ С РЕЗИЛ ? СЪЖЕЛЯВАМ,ЧЕ НА ДВА ПЪТИ МАКАР И СРЕЩУ 50 ЛЕВА ГЛАСУВАХ ЗА *** И БЕЗПРИНЦИПЕН ЧОВЕК КАТО ТЕБЕ. КАКВО ХУБАВО МОЖЕ ДА ОЧАКВА НАРОДА ОТ ТОЗИ ***, КОЙТО ДАЖЕ НЕ Е СПОСОБЕН ДА СИ НАПРАВИ СОБСТВЕНО ДЕТЕ И ДО ВЧЕРА ДУНДУРКАШЕ ЧУЖДИ ?
40
8
 
4
 
! Отговори
ДО ЗАБЛУДЕНИТЕ преди 12 години
Абе ВИЕ като не знаете как са нещата в партия атака защо коментирате Капка винаги е била лидер и е била и мозък на Атака Сега сидеров малко по малко и лев няма да му остане Колкото до Капка аз бих я минал на мен ми допада :))))) кво ли коментирам тук и без това сте изключително ***
39
1
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Разбирам желанието на Капка да основе нова националистическа партия, но прави ли си сметка колко хора ще застанат под знамето на евродепутата Димитър Стоянов? Според мен, отчитайки неговите качества: много малко. PS: бихте ли възстановили стария формат на коментарите? Този е много неудобен.
38
4
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 12 години
На зададения въпрос-психопатичен!
37
1
 
10
 
! Отговори
osata преди 12 години
Цирк "България" продължава. Дори и нещо повече - ще станем свидетели на невероятен брой партии с безумни идеи и абсолютни некадърници.
36
1
 
9
 
! Отговори
СиЕнЕн преди 12 години
Това е световна новина! Световния политически лидер Капка и нейния син Митко ще правят нова партия! Феноменално! Златките ще правят политическо предаване!Фантастично! Бабин Веско ще става депутат! Най-сетне! Ще свалят цените на лекарствата с тежка артилерия! Ура!Цвъ. Цвъ.: Новите министри били експерти, за разлика от старите! Просто да не повярваш! Хубавите новини от балканска Швейцария, не секват! Къде се загуби вожда Боко Боко два дни, та да тури капак на всички прекрасни новини?!
35
4
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Видяла...жабата,че подковават коня и тя вдигнала...крачета;покрай народния трибун Сидеров,Капка и синчето й решиха,че става за...народни водачи.
34
2
 
13
 
! Отговори
ужас преди 12 години
боже,каква грозотия!ужас!!!!
33
1
 
10
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Бе ти разлика между "ланец" и гердан от масова бижутерия не можеш да направиш, тръгнал политиката да нищи!!!
32
2
 
10
 
! Отговори
chicago преди 12 години
Няма да сте лидерска а ближеща ,
31
2
 
16
 
! Отговори
гласоподавател преди 12 години
Тая каде е тръгнала с дебилният си син !!!Сега е общински съветник,другият мандат ще е метачка !!!