Първанов за Станишев: Гладна кокошка просо сънува

ГЕРБ трябва да бъде свален от власт на всяка цена, но със законни методи
23 мар 2012 18:58,
110
Първанов за Станишев: Гладна кокошка просо сънува
Георги Първанов. Снимка: БТА

Гладна кокошка просо сънува. С тези думи експрезидентът Георги Първанов коментира изнесената информация, че ще лансира млад политик за най-големия пост в партията и че ще се откаже от надпреварата за лидерския пост в БСП.

„Потвърждавам ясно, категорично и недвусмислено своето намерение да участвам в надпреварата. Апелирам такива дезинформации да не бъдат елемент от това състезание”, заяви Георги Първанов.

Той е на мнение, че трябва да има конкуренция за лидерския пост и че това е състезание на идеи и качества.

При посещението си в Пещера Първанов коментира и въпроса с териториалните претенции на Румъния да получи част от българската акватория в Черно море.

„Може би част от мотивите са икономически – трасето на „Южен поток”?! Ние трябва да признаем, че ако до преди 3-4 години България имаше балканска политика на истински лидер в региона, от времето на ГЕРБ досега нямаме никаква балканска политика, защото нас просто ни няма на тази сцена.”, коментира бившият президент.

По думите му България трябва да отклонява всякакви претенции за вземане на нейни територии и би трябвало да има остра позиция по тези въпроси.

Кандидатът за лидер на БСП не се притеснява и от сблъсък с Бойко Борисов.

„На следващите парламентарни избори ГЕРБ трябва да се свали от власт на всяка цена, но със законни методи”, подчерта Георги Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: Георги ПървановБСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
9
 
6
 
! Отговори
Цoла Драгойчева преди 12 години
Другари,Ние не бива да вярваме на вражеската империалистическа пропаганда, която приписва на другарите Станишев и Овчаров вината за растящите цени на горивата! Това са злостни клевети, другарки и другари. Ние всички помним какво изобилие и просперитет, какво второ Възраждане преживя България под вещото управление на синовете на Работническата класа - другарите Първанов и Станишев. Днес слугите на световния империализъм, враговете на ВОСР, всячески се опитват да омаловажат ръководната роля на Партията и да разклатят устоите на работническата класа. Ние няма да позволим това! Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!
27
17
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ПЛАТЕНИТЕ *** ОТ ГЕРБ ТАЗИ ВЕЧЕР СА МНОГОАКТИВНИ В САЙТА КАКВО ДА ПРАВЯТ КАТО СА ГЛАДНИ
26
7
 
20
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Я Гоце типера пак се е изходил
25
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почнаха се! Кой ще оглави червената ,огладняла глутница *** ?
24
5
 
28
 
! Отговори
Анкета преди 12 години
Кой е по-противен:Гоцю Трипера +Кардашианката -
23
23
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ПОВЕЧЕТО БЬЛГАРИ МРАЗЯТ БОРИСОВ ВРЕМЕ Е ТОЙ ДА СЕ РАЗКАРА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА
22
22
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
бой по каските на крадливите гербери
21
6
 
32
 
! Отговори
Анкета преди 12 години
Тоз на снимката е: национален предател + обикновен *** -
20
21
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
долу бандитската групировка герб
19
7
 
17
 
! Отговори
Вайс преди 12 години
Е, да, де, то има си хас отново да минете към въоръжена борба столетниците, и пак да вземете да взривявате църкви, да крадете мандрите на хората и да минете в нелегалност! Въпреки, че как се моля това да случи...... Тогава със сигурност ще ви избесим веднъж за винаги и ще се освободим от мафията в тази изстрадала от ВАС, *** комунистически държава..
18
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И ГОСПОД ДА СТАНЕ ЛИДЕР НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ БСП ...И НЕГО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ПРЕСТЪПНИК,КРАДЕЦ И УБИЕЦ.ЗАЩОТО ТАМ СА РУМЕНОВЦИТЕ,ГОЦЕ,СЕРГЕЯ,МАСЛАРОВА,ПИРИНСКИ---ВСЕ ВЕЛИКИ КРАДЦИ...ПРОФЕСОРИ ПО КРАЖБИ И МРЪСОТИИ.ЗАЩОТО ВСИЧКИ НА ПЪРВАТА ЛИНИЯ В БСП СА БИЛИ...СА...И ЩЕ БЪДАТ МАФИОТИ.НЕИЗБЕЖНО Е.
17
7
 
9
 
! Отговори
До пост № 13 преди 12 години
Ти да не си ясновидец бе ? Първанов не може да бъде премиер или ако толкова много иска да е премиер до изборите трябва да насили поне няколко човека, да им вземе колите и да ги търгува в Македония. Той не е мафиот, мутра и контрабандист, а това е много важно. Той не е бил пазач на Бай Миле и на Маргините. Първанов няма как да стане премиер, нито Станишев. Късмет може да извади Маджо, Пашата или единия от братя Галеви.
16
8
 
22
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
Ето ми още една истина : без ДПС Вие сте кръгла нула. Без ДПС НИТО ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ НИТО ЩЕ СТЕ И ЖИВИ. Без ДПС и *** БСП ще е с толкова депутати колкото взети заедно Янето и другаря Костов...
15
8
 
17
 
! Отговори
вътрешен глас преди 12 години
Триперливия ,ако не изпълни ангажиментите си към кремълските джуджета го чака полониевия чай на ***.........затова иска власт
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов, гледай само да не започна да снася златни яйца, че тогава го закъса здраво!
13
7
 
21
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
И двамата сте крадливи и лъжливи ***. Който и да е от Вас двамата начело на БСП все ще сте втора ръка партия, а след още някоя и друга година въобще няма да влизате и в парламента. Дъртаците се топят с всеки изминал ден е *** се увеличават ама все някой ще се намери да им плати повече от Вас. До изборите между другото ще измрът поне 10000 дъртаци разбойници.
12
23
 
7
 
! Отговори
Първанов, бързаш ! преди 12 години
Станишев ще бъде следващия премиер ( 2013 г.).Той ще наследи една опоскана държава и разбира се, фалирала. Едва през 2015 г. Станишев ще седне в стола на Барозу. Тогава идва ред на Първанов. Той ще яде таламангата. Все пак преди него и преди Станишев премиер е бил един обикновен пазач. Първанов ще изправи държавата след 2020 г., по време на втория си мандат. Не мисля, че той може да бъде премиер повече от два мандата.
11
5
 
19
 
! Отговори
за червените катили преди 12 години
Малко след смъртта на севернокорейския диктатор стана ясно, че до шест месеца в трудов лагер очакват всеки севернокореец, който не е плакал на погребението му и не е участвал в траурните мероприятия.
10
8
 
23
 
! Отговори
ИВАН КОЛЕВ преди 12 години
Не мога да разбера само едно;ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е ДА СИ ПРЕСТЪПНИК,КРАДЕЦ И МАФИОТ ЗА ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ ИЛИ ДА БЪДЕШ ЛИДЕР НА ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ПАРТИЯ БСП.ЯВНО ОТГОВОРА Е """ДА"""ЯВНО ЕЛЕКТОРАТА ИМ НАИСТИНА Е 99%***.
9
5
 
23
 
! Отговори
дан преди 12 години
*** ще се изтрепят за власт в загиваща партия...хахаха