Първанов: На бас, че АЕЦ Белене ще има

Решението на Борисов е престъпно, смята той
Обновена: 22 апр 2012 15:30 | 22 апр 2012 15:30,
343
Първанов: На бас, че АЕЦ Белене ще има
Първанов се подписва за провеждане на референдум за съдбата на АЕЦ Белене. Снимка: БТА

Георги Първанов се включи в протеста в Плевен, където над 2000 души демонстрираха срещу решението да не се строи АЕЦ Белене.

За пореден път активисти поискаха референдум „за” и „против” атомната централа, публично огласяване на доклада на HSBC, както и преразглеждане на решението на правителството и парламента за спирането на работата по проекта.

Първанов заяви пред демонстрантите, че по-доброто бъдеще на страната ни минава през строителство на АЕЦ Белене.

Той определи като престъпно решението, с което страната се отказа от проекта, като заяви, че вината е лично на Бойко Борисов.

Според него следващото национално отговорно правителство ще възобнови строежа на атомната централа и се "обзаложи" с правителството, че проктът ще го има.

Следващият протест е насрочен за началото на май в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Първанов: На бас, че АЕЦ Белене ще има"Аз на бас с човек, който преди това си е бъркал с палеца в г.за не се хващам.
240
8
 
3
 
! Отговори
Айдееееее преди 11 години
Американски, герберски, еврейски и турски зомбита - Налазвайтееееее!!!!!!!!!!!!! Аз не мисля, а повтарям каквото каже господаря! - това е вашето мото!
239
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоз мисир се изказва също ,като Боку -простотията е заразна. Може да му дават ками от кремъл, но тук е България и мераците на пияндурниците от Север са без значение. А той като е взел комисионни да е мислил. Руснациоте как утрепаха ЛуКАНОВ,.
238
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На бас, че ГОЦЕ НЯМА ДА ГО ИМА!
237
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нашите управници да разберат че ако НАРОДА НЕ ИСКА НЯМА КАК ДА СТАНЕ!
236
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА БАС ЧЕ КАТО ИЗЛЕЗЕ НАРОДА НА УЛИЦАТА И КАЖЕ: НЕ! ЩЕ СЕ СКРИЕШ В *** ***!
235
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи българина да плаща аец белене само и само да е доволна Русия ТАКА ЛИ ГОЦЕ?! ЕЙ ПОДЛОГОООООООО!
234
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zashto niama edna frakcia v balgaria kato raf ili chervenite brigadi da vi razkaje igrata ,da se nadiavame che edin den i tova shte stane da se otarvem ot vaz karleji mrasni dolni .
233
3
 
17
 
! Отговори
сашо преди 11 години
ДОНОСНИКА ТРЯБВА ДА ВРЪЩА КОМИСИОНИ,ИЛИ ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО.
232
3
 
14
 
! Отговори
KIKO преди 11 години
*** NIAMA SRAM !!!
231
2
 
29
 
! Отговори
вятър и мъгла!!! преди 11 години
Само едно немога да разбера,защо Гоце и Станишев са хванали за това Белене като удавник за сламка?Та нали Гоце беше десет години президент,а Станише изкара един пълен мандат като премиер,защо не започнаха стоежа на АЕЦ-Белене???Или това сега тука е пълна демагогия,видите ли колко сме загрижени за България!?
230
2
 
14
 
! Отговори
до 270 преди 11 години
Ще има АЕЦ ако ти *** почнеш здраво да бачкаш, ама ти явно си свикнал само да лежиш и да лапкаш и затова си мислиш че някой друг ще ти плаща тъпата централа.
229
2
 
13
 
! Отговори
ами сега мръснико? преди 11 години
лк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, продължи с разкритията за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава."Хора на НСО участват в убийства. Ако не минем като държава през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога не можем да продължим напред. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва в ръцете на господин Плевнелиев и той трябва да се произнесе какви действия ще бъдат предприети", заяви Марков по БНР.
228
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЕЦ ще има но не защото потурляка от пеунишко е казал а защото здравият разум ще натделее а Боко тиквата ще го пратим в затвора където е мястото на НАЙ-ГОЛЕМИЯТ хайдук от 1990 година насам.
227
3
 
9
 
! Отговори
Ноу-Хау преди 11 години
Не мога да разбера човека от снимката не беше ли безпартиен цели 2 мандата, а и към днешна дата все още е така. Имаше някакви ДС-та, БСП-та, АБВ-та ЩЩД-та, край него, но що ще майка си у Плевен да-ге не разбрах ? Аз, ще Ви кажа уважаеми съформуници. ИЗЛАГА СЕ ! Там му е силата на Първанов. Даже има и ноу-хау по излагации.
226
4
 
8
 
! Отговори
saki преди 11 години
Първанов драги въпроса не е в референдум, защото и един българин да е против тази централа, тя не бива да се строи.Все едно 8 млн. българи да кажат на референдум че пушенето става задължително и аз да се съглася.Колкото до плевенчаните ,те горките от алчност чакат да им поскъпнат жилищата , ако се построи АЕЦ Белене . т.е . жалки мързеливи рентиери.
225
0
 
10
 
! Отговори
ГОЦЕ преди 11 години
На бас ,че ще изкопаме най-скъпия гьол на планетата Земя.
224
9
 
11
 
! Отговори
АБЕ преди 11 години
Откъде накъде Боко Тиквата ще плаща с парите на данъкоплатците 2 милиона евра на некаква си банка за доклад,и след като този доклад е готов,Боко Тиквата не го публикува,за да видимЕ всъщност какво пише в него!!??...Като какъв се изживява този ***? Надмина по простащина и наглост учителя си, другата Тиква,Бай Тошо,правешкия ***!...
223
3
 
12
 
! Отговори
qq преди 11 години
Руската агентура в България става все по-нагла, безобразие. Тия комунисти-русофили са за изтребване.
222
4
 
4
 
! Отговори
Не е верно! преди 11 години
Първанов и Доган в обща прегръдка.... за стабилен тиквен рейтинг! С'а не разбрахте ли, ч БСП, ГЕРБ и ДПС са едно и също нещо?