Яне подкара и Кунева: Тя е нерегламентиран лобист

Янев иска доходите на бившата еврокомисарка да излязат на светло
Обновена: 5 май 2012 11:42 | 5 май 2012 11:41,
169
Яне подкара и Кунева: Тя е нерегламентиран лобист
Яне Янев нападна Кунева и я обвини в лобизъм на чужда банка. Снимка: Булфото

Меглена Кунева е нерегламентиран лобист на френската банка "Париба" и чрез нейните лични протекции държавата е взела в особено големи размери неизгодни кредити по време на управлението на Станишев. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев в предаването "Факторът Кошлуков".

Според него кредитите на Българския енергиен холдинг в размер на 500 млн. лв., взети от френската банка, са уредени от Кунева.

"Образът й е изваян от определени хора, които дърпат конците в политическия живот вече 22 г.. За да се осъществи поредната политическа измама. Логиката е елементарна - да влезе в парламента с 15 депутати и Бойко Борисов да се съобразява с нея и да не може без нея да направи правителство", каза Янев.

Той смята, че на президентските избори е събрала 500 000 гласа, защото хората нямали друга алтернатива.
 
Справка на TV7, предоставена от Сметната палата сочи, че в качеството си на еврокомисар Кунева не е подавала декларация за доходите си. Тя е посочила в три декларации единствено произхода на парите, с които е участвала в кандидат-президентската кампания.

Яне Янев заяви, че още следващата седмица ще внесе проектозакон, с който доходите и имуществото на всички бивши и настоящи еврокомисари да станат публични. Промяната ще важи и за синдикалните лидери, инспекторите на Висшия съдебен съвет, както и други длъжностни лица, които в момента не са длъжни да дават подобна информация. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още по темата: Меглена КуневаЯне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
0
 
! Отговори
Liybov преди 11 години
Нашумелите соцоилогически проучвания, които групират този или онзи на или извън политическата ладия, са много обезпокоителни. Имам чувството, че врачките от канал 3 се крият зад подобни сондажи и предсказания, но те не са виновни, а онези, които им плащат да раздрънкват изфабрикувани факти. А Кунева не е като да няма средства, с които да си плати за малко PR.
152
0
 
0
 
! Отговори
palavo_kozle преди 11 години
Разбира се, че е силно преувеличена, но като повтаряш всяка вече на хората по новините, че според мними социолози тя ще е водеща политическа сила и хората вярват. Това е като 24-ия кадър! Пълна промивка на мозъците:(
151
1
 
2
 
! Отговори
Kuna Petrova преди 11 години
За всички ни е видно за кого работи Кунева - Прокопиев. Неговите медии я лансират, той пък очаква да се облажи ако тя влезе в управлението, така както направи по времето на царистите, когато го обгрижваше Шулева. За политически амбиции на Кунева да се домогне отново до кариера в Европа, отново можем да платим ние.
150
0
 
1
 
! Отговори
Hikova I. преди 11 години
Мисля че ролята на Кунева в следващия парламент е силно преувеличена! Хората не са толкова глупави да се доверят отново на един политик, който още невлязъл в парламента не изпълнява обещанията си. Мегнела Кунева не е нищо повече от един медиен балон, пълен с клиширани фрази и празни обещания.
149
0
 
2
 
! Отговори
Kamen Topuzov преди 11 години
Нямат край опашатите лъжи на Кунева! Още преде президентските избори обяви, че ще декларира доходите си, сега каза, че ще изчака изборите догодина и въобще протака доволно, има какво да крие очевидно, иначе не би се дърпала от тази прозрачност.
148
0
 
1
 
! Отговори
D-r Stoyanov преди 11 години
Само изпаднали псевдоолигарси могат да наливат пари на Кунева! Здравомислещ човек няма да заложи на толкова несигурна и компрометирана карта.
147
0
 
4
 
! Отговори
Сам преди 11 години
Кунева не е декларирала нищо, защото не иска да се разбира кои са спонсорите ѝ. Един от тях преди време излезе от сянка - Иво Прокопиев. Повече няма да казвам.
146
0
 
2
 
! Отговори
Албена преди 11 години
Лошо ми става като видя Кунева-Пръмова, и още по-лошо като науча някоя нова далавера или спекулация, с която тя има главно участие. Да ѝ наложат необходимите санкции за тези доходи, които не е декларирала.
145
0
 
3
 
! Отговори
Violetta преди 11 години
Кунева не заслужава да бъде част от политиката. тя е продукт на комунистите и с нищо не може да бъде полезна за хората, по-скоро може да вреди, отколкото да помага.,
144
0
 
1
 
! Отговори
robchito преди 11 години
Отново лъсват мизериите на комунистическата снаха Меглена Кунева! Тя обаче маи наистина си мисли, че ще се докопа във властта, след цялото тъмно финансиране, които стои зад гърба и...надявам се наистина това да не стане. А относно ПАРИБА - 100 % Кунева е намесена тогава в даването на оня креди за АЕЦ "БЕЛЕНЕ"! И това ако не е лобизъм - здраве му кажи.
143
0
 
1
 
! Отговори
konsiel_gomes преди 11 години
Ей, не съм вярвам, че Кунева може са е такава скрита лисица. А на президентските избори тя събра толкова гласове само защото НДСВ ѝ осигуриха по-голямата част от тях, а тя за благодарност ги напусна съвсем нагло...
142
0
 
1
 
! Отговори
levskarcheto77 преди 11 години
Разбира се, че е лобист Кунева и то един от най-големите лобисти в тази държава! Тази жена иска всячески да узурпира властта в тази държава - за сметка на обедняващия български народ - къде е прокуратурата питам аз?
141
0
 
2
 
! Отговори
бате Бойко преди 11 години
Аз си имам две *** Янка и Воленка!Те ще се справят с другарката Пръмова!
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
напротив , регламентиран е, на Иво Прокопиев мошеника
139
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кунева не струва грам
138
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Палаша на Боко! Червей.
137
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Янко, Янко, ако истината е казаното от Янка...Не се крий ***, а пиши от твое име!Ха-ха...Яне Истината...Значи за флашките е лъжец, а сега...Да си лови главата за ушите и да я издрънка в някой дувар...***...
136
1
 
7
 
! Отговори
янко преди 11 години
Чудя се с какво тази превзета жена успя да подлъже хората да гласуват за нея. Но започват да излизат много нелицеприятни истини за др. Пръмова!
135
3
 
9
 
! Отговори
ива преди 11 години
Не харесвам Яне, но добре отваря очите на хората какъв наглец и кукла на конци е Кунева!
134
2
 
6
 
! Отговори
ХАСАН преди 11 години
Ей бате Бойко в какво превърна Яне Янев.То не бяха уволнения,то не бяха флашки и какви ли не още простотии на АСАН ЮМЕРОВ,на който му слугуваше Яне к*рвата.