Борисов пак мести, този път цели 2605 блатни кокичета

В България се строи най-екологично от целия свят, убеден е той
17 май 2012 19:30,
164
Борисов пак мести, този път цели 2605 блатни кокичета
Снимка: архив, БТА

Следващата седмица премиерът Бойко Борисов и регионалният министър Лиляна Павлова ще местят 2 605 блатни кокичета от трасето на автомагистрала "Марица".

Тогава министър-председателят щял да провери как въври строителството на двата лота на аутобана след дъждовете, става ясно от публикуваната стенограма на МС от последното заседание в Плевен.

Точният брой на блатните кокичета се знаел, защото еколозите ги накарали да ги броят и да ги опишат "корен по корен". Растенията пречили и на жп линията.

"Ще ги взимаме от магистралата и ще ги посадим на 60 метра от нея. Знаем ги по бройка – 2605 блатни кокичета, под мъдрото наблюдение на еколозите ние лично с Лиляна Павлова ще садим.

Също така каним Нона Караджова да ни наглежда, а може и тя да насади някое. Каним и Ивайло Московски", заявява премиерът пред министрите си.

Борисов кани и еколозите, "за да видят как стриктно всичко ще направим".

"Поканете ги, искам да сме в прекрасни отношения с еколозите и да се знае, че в България се строи най-екологично в цяла Европа, и от Америка, и от света също така, да се знае", заръчва премиерът. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
3
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
И каква е новината не можах да разбера. Борисов казал бил нещо. И отгога брътвежите са новини?
143
5
 
4
 
! Отговори
Борисов, напред ! преди 11 години
Харесва ми идеята на 56 - Борисов да се опита да пренесе комунистите ни в Северна Корея, ако може и с благодарности.Много мирише тука на " червени рози / китки ".
142
2
 
5
 
! Отговори
Aнонимен преди 11 години
Нивалина е изключително лекарство, не само за паралич! Невролозите го включват лечението на редица неврологични заболявания! Дотук добре, просто популизма на Бойко не толкова циничен,че дори и от това се опитва да извлече дивидент!
141
3
 
4
 
! Отговори
33 преди 11 години
Само Борисов, магистрали, икономически възход, вдигане стандарта на живот и за тъпоумниците в сайта - кокичето е ценно повече от плиткоумниците тук ! това, че е бил от *** - това не е толкова важно. По важното е, че МОЖЕ И ПРАВИ МНОГО - ЗАСЕГА !
140
0
 
10
 
! Отговори
Минувач преди 11 години
За тези, които случайно не знаят, световно известното ни лекарство срещу детски паралич - Нивалин, се произвежда единствено от блатните кокичета.Господ ни е дарил с това, както и с достатъчно прости хора.
139
0
 
2
 
! Отговори
Оплаквачка преди 11 години
Живи да ги ожалиш оплакващите се коментатори.
138
3
 
7
 
! Отговори
Нямам думи преди 11 години
Лидерът на радикалната левица в Гърция Алексис Ципрас обвини германския канцлер Ангела Меркел, че играе покер с човешки животи", като настоява Гърция да приеме строгите мерки за икономии.Докога ще си играете с живота на бъгарите Борисов? Ще местел кокичета - работа на примиера на най-бедната държава! Затуй сме на такъв хал.
137
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СНИМКАТА ВИЗИЯ И МУТРА НА ИСТИНСКИ МАФИОТ.ТОЙ Е ГОРД ЧЕ Е МУТРА!
136
3
 
3
 
! Отговори
Месия- жена ти преди 11 години
Браво! Дано да се хванат!
135
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Безрадостна ни е съдбата. Държавата прекалено много зависи от мутрите и комунистическата номенклатура, няма особени възможности за изява, хората са зле платени. Всичко това ражда емигрантите у нас.
134
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
РАК,МЕРАК И ПРОСТАКСА НЕЛЕЧИМИ!
133
6
 
22
 
! Отговори
тъпак преди 11 години
***, ***, та чак вдлъдбнат! По-опасно от спина, по-страшно от рака, сега засега си остава простака! Радой Ралин
132
5
 
11
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
До 139Изпра ви се! Събери петите, разтвори пръстите на краката на разстояние един юмрук!Вдигни дясната си ръка с разпъната длан, сочеща надолу, така че ръката да е под ъгъл 45 градуса спрямо тялото! Погледни с искрящ поглед в нищото и изреви с цяло гърло :"Хайл Бойко!"Същият номер можеш да го направиш под развети червени знамена и петолъчки!"Защото си ***..."
131
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
aloooo spri lepiloto....tovq na dqdo ti lozyngite ot manifestaciite li sa?
130
2
 
14
 
! Отговори
faian преди 11 години
двама избиратели на БСП си общуват интелектуално----Аййй.. ти чу ли за местенето на 2605-те кокичета с блатотоо?-попитал единият интелектуалец.И колко мъжки кокич имало вътре в това стадо трева?-заинтересувал се вторият------ Ааа само главното кокич от блатото България
129
4
 
26
 
! Отговори
men преди 11 години
борисов дебиле, евтаназия му е майката. действай да не действаме ние че ще е грозно. американците потъват бавно и славно и когато накрай потънат, ти пионке ще увиснеш на некой дерек.
128
2
 
15
 
! Отговори
Местан Кардашиян преди 11 години
Ей сега и аз ша си го преместя!
127
2
 
13
 
! Отговори
ля ля преди 11 години
ама я каква снимчица доволна са уцелили хората да сложат! хах
126
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе на тия еколози няма ли кой да им отреже спирачките и да се пръждосат от тука! Та пиленца гнездяли, та кокичета имало, та хан Крум бил *** е под оная бърчинка и т.н. простащини само и само да пречат.
125
24
 
7
 
! Отговори
бг преди 11 години
За сметка на червените мухлясали папироси Бат БОЙКО чува народа.Само трябва да му се каже.Но ние сме тапаци само си малчим.А ония кви бяха, някви сложени на служба селски шефове.Е от там дойде и чалгата и мутрите.АМА БАТ БОИКО ИМ ГО НАХАКАААА:).За това сега нямаме работа щот им спря кранчето.НЯКОЙ ДА НЕ СЕ Е СВЕТНАЛ ОЩЕ?