Плевнелиев с 1 млн. лева от кабинета

Правителството отпусна допълнителните средства за транспортни разходи
25 юли 2012 21:45,
136
Плевнелиев с 1 млн. лева от кабинета
Плевнелиев ще разполага с 1 млн. лева допълнително. Снимка: БТА

Администрацията на президента Росен Плевнелиев ще разполага с 1 милион лева допълнително над бюджета си.

Правителството днес отпусна парите, като мотивът е, че без тези пари държавният глава нямало да може да изпълни предвидената международна програма.

Средствата ще бъдат използвани предимно за транспортни разходи при пътуванията в чужбина на Плевнелиев.

Гласуваната сума днес всъщност е точно същата, с която бе намален бюджетът на президенството преди две години.

Издръжката на администрацията на държавния глава е малко над 4 милиона лева годишно, което е двойно по-малко от предвидените разходи преди икономическата криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
11
 
! Отговори
53 преди 11 години
И затова не ви бива вече.Мизерията води до импотетентност
42
0
 
13
 
! Отговори
Nema Znachenie преди 11 години
Яз па кат гледам как са се насъбуждале, ич ми се не верва Левски да е българин! Бил е извънземен с БГ паспорт :)
41
1
 
29
 
! Отговори
FRANCE преди 11 години
Народа се побърка от мизерия тоя постоянно се е ухилил като олиго*рен.При тая криза в коя държава увеличават разходите бе п*мак скапан?Кьорав ли си да видиш че народа ти умира от глад бе *** майчин.Хайде да покажем на света че сме достатъчни интелигентни и да му р*знем главата като френчита на антоанета.Френския елит го помни и се съобразява постоянно
40
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко Тиквата отдавна е разделил държавата на "моите от ГЕРБ" и "Другите"! Само че, за да управлява му трябват част от гласовете на "другите"! ВЗЕМЕТЕ СЕ СЪБУДЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ! този човек е абсолютен наглец и президентчето му е само кукла на конци - когато Боко пръдне, тоя се насира! Бах та в тъпия народ - вижте кого сте си избрали!
39
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето защо увеличават хляба и тока!---------------- AНА, вземи намери някой да ти го отпере, че си станала много нервна...
38
0
 
26
 
! Отговори
гласоподавател преди 11 години
Е, вече прекалиха. Значи Гоце може с 1 млн по-малко, а плевнята не.. и то при "Скъпите ток и горива повличат цените на храните нагоре"... Герберасти сами ревете да ви отреже народа. Методите от Белоградчик няма да ви помогнат - справка Кюстендил и Кнежа... Няма жандармерия, ченгета и др. ***... В оставащото време оправете условията в затворите, защото боко и цоко там ще се крият от земунците, защото като паднат няма като б.б. да плаща за охрана на доган и т.н. оказахте с прости болшевици..
37
0
 
12
 
! Отговори
А вуйчо му що уби преди 11 години
Вуйчото на куклата / и сегашен кмет / е причинил смъртта на бившия кмет на селото.
36
0
 
22
 
! Отговори
Стига преди 11 години
Стига сте ни занимавали с тая ухилена п---а!
35
1
 
32
 
! Отговори
AHA преди 11 години
Няма за какво да чакаме изборите,много им се събра,лош доклад на ЕС,пожари,атентати,увеличаване на хляба и тока.На улицата юнаци,пуснете се от полата на майка ви или жена ви,Нали сте мъже майка му д*ба
34
0
 
31
 
! Отговори
AHA преди 11 години
Ето защо увеличават хляба и тока!По *** народ от българина няма,трае като дебилСъбудете се юначета,майчини синчета.За нищо ви не бива
33
0
 
32
 
! Отговори
KOKO преди 11 години
Френския президзнт дето управлява 67 милиона взима влака,нашия п*мак самолета.ОСТАВКА
32
0
 
32
 
! Отговори
AHA преди 11 години
В коя държава увеличават хляба на народа и разходите на президента!?Навсякъде намаляват бюджета,герб ги увеличава!
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези от ГЕРБ с новия морал , и тоя плюнчо , назначен за президентдето при него всичко щяло да е различномай се оляха много бързо.
30
2
 
24
 
! Отговори
Плевнялиев преди 11 години
Скъпи сънародници, вие не разбирате, допълнителния бюджет ми бе отпуснат, за да върна визитата на президента на Полша, простете, президента на Чехословакия, г-н Вацлав Клаус. С чешкия президент предния път обсъдихме шофьорския му опит със шкодите, произведени в Чехословакия. Възнамерявам да му върна визитата за да побъбрим приятно, може би и да издам още някоя военна тайна на Алианса, все пак трябва да бъдем Трябва да бъдем естествени и комуникативни. Благодаря ви за вниманието.
29
0
 
24
 
! Отговори
zz преди 11 години
МИШОК !!!!
28
0
 
37
 
! Отговори
изроди преди 11 години
Ало герб лесно се харчат народни пари.хората се чудят как да се изхранват защото герб допуснаха спекула господинчото щеси се разхожда за наша сметка.на бунт народе срещу изедниците.
27
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПИНКАТЕ ЛИ СПИНКАТЕ ЛИ? ДОКАТО СПИНКАТЕ ТИКВОЛНДЦИТЕ ЩЕ ВИ РАДКАЖАТ ИГРАТА. ЩЕ БАЧКАТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ А ТИКВОЛАНДЦИТЕ ЩЕ ХАРЧАТ МИЛИОНИ ЗА ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ НА ПЛЕВНЯТА. А КАЗВАТ ЧЕ НЯМАЛО ПАРИЧКИ. ПЛАЩЙТЕ ДАНЪЦИ ГЛОБИ СКЪПИ ГОРИВА СКЪПА ХРАНА ЗА ДА МОЖЕ ТИКВОЛАНЦИТЕ ДА СИ ЖИВУРКАТ НА ГЪРБА ВИ. СПИНКАТЕ ЛИ СПИНКАТЕ ЛИ? СПИНКАЙТЕ ГОООООЛЕМИ ДА ПОРАСНЕТЕ. ДА МОЖЕ И ДЕЦАТА ВИ ДА ХРАНЯТ ЧОРБАЖИЙТЕ. СПИНКАЙТЕ СПИНКАЙТЕ НАРОДЕЕЕ ***.
26
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоз кабинет да няма печатница у задния двор???
25
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"25, НЕ плащат данъкоплатците. Данъкоплатците плащат данъци и толкова, а данъците са държавни пари, а не народни - тоя режим е отменен преди повече от две десетилетия."*** си като антикомунист! Държавните пари нали са все от данъкоплатците събрани?Ха, и то защото съсипахте и разграбихте бившите държавни заводи! И нагли даже!
24
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Що се сърдите бе - човекът иска да посещава по-честичко ЧЕХОСЛОВАКИЯ...