Кутев се извини: Съжалявам, направих си изводите!

Той изрази съжаление, че думите му се използват във вреда на БСП
Обновена: 31 авг 2012 20:02 | 31 авг 2012 20:01,
135
Кутев се извини: Съжалявам, направих си изводите!
Антон Кутев се извини за сравнението на БСП и СПИН. Снимка: БСП

Червеният депутат Антон Кутев изрази съжаление, че думите му за приликата между БСП и СПИН се използват във вреда на партията.

Изказването на секретаря по медийната политика предизвика трусове в столетницата. Атаката първо дойде от Корнелия Нинова, която го призова да се извини или да подаде оставка, Георги Първанов го определи като най-обидното в историята на столетницата.

Контролната комисия на БСП също поиска незабавно извинение. Кутев беше подкрепен обаче от лидера на партията Сергей Станишев, който нарече СПИН скандала измислен  и че наказание за вицове са били налагани в друго време.

Още по темата
„Извинявам се на всички социалисти, които не могат да си вършат работата заради измисления скандал от последните дни. Съжалявам, че вместо да звучат нашите алтернативни предложения и критики към ГЕРБ, обществото се занимава с несъществена и изкривена дискусия“, заявява Кутев в позиция, изпратена до медиите.

„Съжалявам, че дадох повод на определени хора да демонстрират лични амбиции и неосъществени схеми от преди Конгреса за сметка на социалистическите ценности. Съжалявам, че думите ми се използват във вреда на БСП.

Съжалявам, че някои хора се почувстваха обидени от това, че проявих ирония към собственото си семейство. Като политик съм си направил изводите“, завършва червеният депутат.

Скандал предизвика изказването му, че  “социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път“. Думите му дадоха повод на премиера Бойко Борисов да се шегува със социалистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: БСПСПИНАнтон Кутев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
1
 
! Отговори
Курнелия преди 11 години
Кутев, Кутев, защо се изпусна???????
117
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Кутев в последните две години се скъса да говориш лъжи и глупости по адрес на Герб и нито веднъж не се извини, а сега когато каза една точна истина започна по три пъти на ден да се извиняваш... невероятен интелигент си няма какво да каже човек, продължавай така очакваме следващата диагноза и току виж станеш докторПразнодумецо, веднъж да кажеш една истина и съпартииците ти те накараха да си изядеш своите и техните ***. Много говориш, много глупости издума, ама хак да ти е.
116
0
 
5
 
! Отговори
ремисия с проблясък преди 11 години
И за Перник каза истината и сега пак..Защо се извиняваш бе Антоне? Нима не е вярно това дето го каза? Аз реших, че най-после в редиците на комунисти/социалисти се намери някой куражлия, който да каже на глас диагнозата, че сте започнали да си казвате истините в очите, че няма страх, че сте започнали да мислите. А ти издъни всичко. Наведе се доземи. Лъсна ти ***. Как да ти вярват сега хората, като не си отстояваш твърдо позициите. За малко се издигна в очите на хората, а сега се срути и лижеш червени *** и подметки.
115
0
 
6
 
! Отговори
GOZE преди 11 години
смърт на комунизма
114
0
 
10
 
! Отговори
тъжен факт за Станиш преди 11 години
Очевидно е, че колкото по-дълго Станишко е председател на БСП, толкова по-дълго БСП ще е в опозиция, а това е добре за България. Да живее Станишко...
113
0
 
11
 
! Отговори
крокодилски сълзи... преди 11 години
Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...
112
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако сеРгей не се освободи от това посметище Кутев то и двамцата тРабва да напуснат БСП. СЕРГЕЙ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ИЗГОНЯТ ОТ БСП ОЩЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ. АКО СТАНИШЕВ БЕШЕ РОДОЛЮБЕЦ НЯМАШЕ ДА ГО ПРИЕМАТ В КОМИНТЕРНА- ТОЙ Е МАСОН И ЕВРЕЙСКИ АГЕНТ!
111
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А защо няма "извинете"? Пак ала-бала, и нищо. Много нагъл е този Куртев! Те и неговите хора се бяха изпокрили в дописките си в нета, за да изчакат да видят накъде духа вятъра. Е, сега стар отново. Хахаха, смешковци
110
3
 
11
 
! Отговори
ЕМИЛ СТОИЛОВ преди 11 години
КУТЕВ ЗАСРАМИ СЕ!ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ БСП СТАНА ПАРТИЯ НА КОРУМПИРАНИ БАНДИТИ
109
1
 
14
 
! Отговори
115-РУМЕН ПИШШШ... преди 11 години
И ПО ОРАЛЕН--КАТО ЗАОРЕШ В ШАДРАВАНА ПИЯН,ПИШШШ...
108
2
 
20
 
! Отговори
do102 преди 11 години
МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ЦОЦАЛИСТ,НО ТРЯБВА ДА СИ КУПИШ КИФЛА И...ДО МОДЕРНАТА И ЛЯВА ГРЪД,ПА ЦОЦАЙ,ЦОЦАЙ,И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ОТ КИФЛИЧКАТАМЕЗИШ,САМО ЧЕ НЕ НЕЙНАТА,ЧЕ...СПИНИШЕВ...
107
5
 
11
 
! Отговори
до 110 преди 11 години
а благодарение на този Кутев днес за БСП говорят и хора, на които иначе хич не им пука за тая партия.От БСП успяха да влезат в новините без да са нправили абсолютно нищо като политици, само заради недообмислени изказвания и непремерени реакции.Реално Корнелия Нинова трябва да си подаде оставката, защото изнася вътрешно партийни проблеми в медиите.Колкото до ГЕРБ, дядовците им и псуването, просто разгледай поведението на Станишев откак не е на власт ... после ми говори за плюене и черен пиар
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
s edna dyma vie ste boklyci nishto poveche ot paplach kradci .
105
15
 
9
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Тъпите "герберасти" си намериха "дъвката". Друго освен плюене ,псуване знаете ли ?Ако не знаете ще ви напомня ,че до преди 22 г. бащите ви и дядовците ви бяха най-върлите ***. Сигурен съм ,че "партиен патос" докладваха (там ,където трябва") за всеки казан виц против Партията -майка. Това го пиша ,защото съм го преживял ,защото ми писна от хора ,които освен да угодничат друго не знаят.Стига сте се правили на много остроумни. Тъпотията ви прозира във всяка написана дума. Срамувам от вас
104
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Бе друго си е Бистришките Тигри
103
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тони Спиноза....
102
15
 
10
 
! Отговори
милиционер преди 11 години
Последното изречение кърти мивки:"Бойко Борисов се шегува" Пожарникар, на които не му е стигнал успеха да се класира за милиционер, се шегува. ха, ХО, ха....
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кутюууу,кутюууу,бодиго писанкя уууууу....
100
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кутев греши - БСП не е СПИН а сифилис. Ленин е бил сифилистик и ето какво е родил мозъкът му.
99
5
 
21
 
! Отговори
Куртропович преди 11 години
Спинозните се разфучаха тука във форума... Ха ха хаТъпи сте и *** ще си умрете. Жив и здрав да е Кутев, че ви лепна този прякор. Измъкване няма!