Не взимайте на сериозно "пощенската кутия" Янев, зове БСП

Левицата също иска парламентарни комисии по СРС скандали
5 сеп 2012 19:18,
42
Не взимайте на сериозно "пощенската кутия" Янев, зове БСП
Миков се ядоса на Янев. Снимка: архив Булфото

БСП иска парламентарна комисия за СРС-тата по случая с Михаил Михов- Мишо Бирата, заяви депутатът от левицата Петър Курумбашев в отговор на искането на РЗС да се сформира, комисия която да разследва причините за отстраняването на Румен Овчаров от министерския пост през 2007 г..

В записи от телефонни разговори се чува как премиерът Бойко Борисов казва на шефа на митниците Ваньо Танов да не закача Мишо Бирата.

По-рано днес лидерът на РЗС Яне Янев привидя закодирана “грандиозна корупционна схема“ зад СПИН скандала в БСП. Той се разгоря, след като Антон Кутев сравни левицата със болестта.

Още по темата

По време на партийния скандал в левицата депутатът Антон Кутев се защити от нападките на колежката си Корнелия Нинова с думите: "Бих могъл да й напомня реплики, които не мога да произнеса, но тя е произнасяла и много добре знае, че ги има записани със СРС-та и са говорени в съдилищата". Точно тези реплики се крие корупционната схема по думите на Яне Янев.

БСП обясниха още, че искат и анкетна комисия за СРС-та  със записи на зам.-председателя на парламентарната грепа на ГЕРБ Искра Фидосова, свързани с монтанския случай.

Ексдепутатът от ГЕРБ Димитър Аврамов беше арестуван заради търговия с влияние в Монтанска област. В скандала изплува и името на Фидосова, а адвокати дори предположиха, че може да се наложи тя да бъде разпитана по делото.

Лидерът на РЗС Яне Янев изпълнява функциите на “пощенска кутия“, заяви в типичния си хаплив стил зам.-председателят на парламентарната група ва Коалиция за България Михаил Миков. С думите си Миков намекна, че Янев изпълнява поръчки на мнозинството.

Според социалиста остроумията на Янев не трябва винаги да се взимат на сериозно. По думите на Миков с изявленията на Янев се прави опит да се отклони общественото внимание от рязкото обедняване на българите, наближаващата зима, увеличението на стоките от първа необходимост.

Според депутата парламентарни механизми се използват, за да се упражнява натиск върху представители на опозицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Мнителен преди 11 години
И това минава за "интелигентен призив"? В нормалните държави не ги е грижа дали някой е "пощенска кутия", ами ПРОСТО СЕ РАЗСЛЕДВАТ ВСИЧКИ НАПРАВЕНИ СИГНАЛИ !И се налагат наказания за продажници и злоупотребяващи със власт и служебно положение.....:(((
34
1
 
3
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Всъщност това, за което съществува политиката като занятие и политиците като практикуващи го, е да работят за народните дела. Политики колкото щеш.. И по това се различават държавите-практикуват различни схващания как се живее по-добре, кое е по-добро. Дотук-добре, интересното става, когато в политиката влязат откровени КРАДЦИ, или по-лошо, когато ВСИЧКИ в ПОЛИТИКАТА са ОТКРОВЕНИ КРАДЦИ. Когато политиката стане основно и единствено средство за ЗАБОГАТЯВАНЕ на практикуващите я. Не знам как се нарича такава обществена система, но ние в България сме свидетели точно на това. Вече не е критерий и обект на спор каква да е политиката и как да се постига това и онова. В основен проблем се превръща опазването на общественото богатство от КРАДЦИ. Че без пари всякаква ПОЛИТИКА е НЕВЪЗМОЖНА! Просто НЯМА ПАРИ! А ВСЯКА година бюджетът събира 40-50 млрд.лв. Това са бая пари! Затова сега избираме политиците ЗА ДА НЕ КРАДАТ! Не е важно колко са компетентни, важно е да не КРАДАТ! Ако Борисов НЕ КРАДЕ, ще го изберем пак, ако КРАДЕ, ще се оглеждаме и ще търсим друг, може би Кунева, може би Станишев, Може би ГОЦЭ, може би Капон, може би Яне, може би Костов, може би СДС, може би Каракачанов, може би Слави Бинев, може би Доган, може би Каролев, може би Волен, може би тия от ТВ Скат, не им знам имената, може би Лидер на Ковачки, може би Марешки, може би ***, може би Пульо и т.н., и т.н... А може би някой ден и батко ви с голямото IQ или някой такъв като мен, знае ли някой? Според мен от всички изброени и реалистични възможности, бате ви Бойко Борисов НАЙ-НЕ КРАДЕ! И ИЗГРАЖДА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ! Така аз мисля, затова ще гласувам за него! А на тия, дето плещят за диктатура, да попрочетат малко за Чили след Алиенде-най-корумпираното в чилийската история правителство, съставено от социалисти...А тези, за които интелектуалния капацитет на Борисов представлява лична обида, да си зададат въпроса няма ли да бъде обидно и приемливо ли е да те ЛЪЖАТ и КРАДАТ интелектуални титани и салонни лустросани типове...
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЕМОСНСТРАЦИЯ НА ГУЗНО БЕЗОЧИЕ...ОРГАНИЗАТОРА НА АЛЪШ/ВЕРИША С ГЛАСОВЕТЕПОЗИРА БЕЗ ДА ПРОБИРА ПОЗИТЕ...НЕ МУ ОТИВА,НОНАЛИ СИ ИМАТ ВЕРНИ СЛЕПИТИЗАНТИ,ТА КАКВИТО И ДА ГИ ЗАБЪРКАТ--ВСЕ СА ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА...Л И Ц Е М Е Р И...
32
5
 
7
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Мишо знаеше много за Боко, ама странно тихомълком почина...
31
2
 
9
 
! Отговори
До 30 преди 11 години
Я сега вместо да филисофстваш си намери въпросния запис и го прослушай.Обърни внимание на фразата "Абе тоя Мишо Бирата пак ми се обади и каза ,че там ....."Какво означава това според теб -не се познават пък си звънкат по жи-си-емите и то по няколко пъти
30
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Червените крадци като им излезат кирливите ризи и почват да се правят на несправедливо наклеветени
29
0
 
12
 
! Отговори
Коста преди 11 години
Когато Яне говори против БСП го считаме за човек на ГЕРБ,а когато говори против ГЕРБ го считаме за човек на БСП....а той всъщност си е просто една махленска клюкарка зле ориентирана
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледам ви от много време.Гледам и се чудя дали найстина сте толкова прости или просто такива ви направиха.По цял ден се каратре комунисти и демократи.И докато спорите кой е по-лош.Държавата затъва вие обеднявате и вместо да търсите истинката причина вие се мразите взаимно.А едни други комунисти и демократи си пият уискито по цел ден с вашите пари и ви говорят че всичко е прекрасно в тая жалка страна!
27
1
 
11
 
! Отговори
до Мунчо преди 11 години
***,може ли да си толкова *** бе,нямало през соца долари,абе ти защо не вземеш бързият влак за нивата и да пасеш овцете,ами си влезнал тук да разсмиваш народът.
26
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако БСП се хванат с Мишо Бирата ще си вкарат автогол. Единственото което може да постигнат е, че ББ е дал разпореждане да не го проверяват (което за мен не е кой знае какво престъпление на фона на откраднатите от комунистите милиарди) но забележете: СЛЕД ХОДАТАЙСТВО ОТ АГЕНТ ГОЦЕ, защото Мишо Бирата в прав текст каза, че не познава ББ, затова се е обадил на агент Гоце, който му бил аверче да ходатайства пред ББ.
25
10
 
5
 
! Отговори
мунчо преди 11 години
към 26:Какви червени куфари,какви 5 лв?!Докога ще се лансира тази идиотска теория бе българи?!Да,по времето на соца се крадеше и то ЯКО,от ВСИЧКИ българи,естествено от ДРУГАРИТЕ НАЙ-МНОГО,но какви "червени куфарчета" бе,като тогава в България Е НЯМАЛО ВАЛУТА!!!!!!От КЪДЕ ще дойдат тези долари да се напълнат куфарите бе българино?!СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ИДИОТЩИНИ,а виновните за кражбите,бандитската приватизация/естествено всички от върхушката на БСП/ на СЪД!!!!!!
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ НА СПИН ДЕГРАДАЦИЯТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само 12 за лустрацията?! Останалите 228 все едно дали гласували против, въздържали се или са изобщо забегнали (може би от кумова срама) съставляват най-стабилното мнозинство в този парламент както и във всички останали парламенти на прехода. Парламентарната група на ченгатата, на техните питомци и помагачи.
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А пък българския народ иска отваряне на всички досиета и комисия от ЕС и да видим къде отидоха парите от външния дълг и червените куфари и кой и как и за чия сметка забогатяхте през последните 23 години!!!!!!!????????
21
1
 
7
 
! Отговори
beerres преди 11 години
по добре Янето ане спин
20
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне Янев е най-голямата кур_а, която съм виждал от 1989 г. насам! Честито на герб за такъв съюзник! Не че герб не са същите такива кур_и!!!
19
9
 
17
 
! Отговори
ПЕЙКАТА преди 11 години
Чрез това недоразумение, наречено ЯЯ, говори ЦЦ. Толкова са прозрачни. Жалко е, че ни имат за ***, мислят си, че им вярваме. Това е то, ниското ниво на ГЕРБ в действие.
18
6
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Едвали някой взима на сериозно дългоносия пед.раст Яне. Този циркаджия на какъв ли шут не се прави.Първо носи грозденце на Трактора,после уволняваше Бойко.Сега е първа писта на Бойко. Нормалное да се замисли човек откъде идва това инфантилно поведение.Обяснението за мен е, че или Бойко му е намерил някой як гей компромат или си е продал душата на дявола за много пари от нашите джобове.Такива като Яне и Господ не ги иска.
17
13
 
12
 
! Отговори
ver преди 11 години
Ми *** да поискат анкетна и за атентата в Света Неделя, мамка им....
16
19
 
22
 
! Отговори
ЕМИЛ СТОИЛОВ преди 11 години
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ!СЪСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ!БЕЗСРАМНИЦИ И КРАДЦИ! ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕНАВИЖДА И МРАЗИ ЗАРАДИ ПОВЕДЕНИЕТО ИМ РУМЕН ПЕТКОВ,РУМЕН ОВЧАРОВ И ТЯХНАТА КОМПАНИЯ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!